ne popucaju
misliš na pucanje pri pečenju ili kasnije?
ali, ništa ne popuca
ako se izlome, izlome se u transportu i "mućkanju" u tim metalnim kutijama
ali, na ovu količinu od cca 200 komada, možda bude 5 slomljenih
ne popucaju
misliš na pucanje pri pečenju ili kasnije?
ali, ništa ne popuca
ako se izlome, izlome se u transportu i "mućkanju" u tim metalnim kutijama
ali, na ovu količinu od cca 200 komada, možda bude 5 slomljenih
žžImam pitanje - može li se u te kekse dodati kokos? Moram li onda smanjiti udjel brašna?MoMo prvotno napisaKeksi by moja baka
1 šalica ( za bijelu kavu) maslaca ili masti
1 šalica šećera ( ja stavim manje)
1 jaje i 2 žumanjka
1 pp
2 šalice brašna ( i jos malo brašana da se ne lijepi smjesa)
limunova korica
moja mama doda kako u pola smjese pa se igra s bojama i oblicima. Meni se super razvlaci to tijesto nikad mi se ne lijepi a keksi su super ukusni makar meni![]()
i da keksi se mogz praviti i na onu masinu za meso, aparat za kekse ili jednostavno razvaljati i vaditi razne oblike - ja radim oblike![]()
Ja sam radila slične i nisam smanjivala brašno. Naprosto kad sam sve zamijesila, posula sam kokos (kakao / cimet / komadiće čokolade...) po dasci i premijesila tijesto preko toga da sve pokupi. Bili su fakat super. Nisam stavila previše kokosa, jasno, ali se fino osjetio i u teksturi tijesta i okusom kasnije.