Pozdrav svima!!
Draga
Boxica hvala ti na tvojim riječima. Znam da ne bih trebala zamjerati drugima radi toga što čine, odnosno ne čine, ali kada me uhvate teški trenutci to jednostavno bude jače od mene i tad su mi svi krivi za sve...
Draga
Patik!! Jako sam sretna zbog tebe, sad samo hrabro naprijed i želim ti uskoro plusić!!!

Nije me bilo neko vrijeme na forumu jer sam se malo prepustila samoći, razmišljanju i preispitivanju svega što se dogodilo. Poslušala sam vaše savjete i popričala sa suprugom o svemu što se dogodilo, o svemu što mi je na duši i rekla mu sve što mislim i osjećam... I on je meni rekao neke stvari, kojih ja uopće nisam bila svjesna, jer sam u početku izbjegavala pričati o našoj curici i o tome da nje više nema. Sad kad vrtim film unazad, vidim u kakvom sam šoku ja zapravo bila zbog svega toga i nisam mogla prihvatiti da se to meni dogodilo... I moram biti iskrena i priznati da mi je lakše sad nakon što sam s njim popričala o svemu tome. U međuvremenu je stigao i moj PHD posteljice - posteljica nije bila dobro razvijena + upala plodovih ovoja, al ne navode uzročnika te upale, a brisevi su mi svaki put bili ok.

I malo mi je lakše jer znam da je to nešto na što ja nisam mogla utjecati, da nisam ja kriva zbog gubitka naše bebe... I počela sam malo pozitivnije gledati naprijed, iako je još uvijek jako teško... Počela sam čak i razmišljati o tome da čim dobijemo zeleno svjetlo idemo na drugu bebicu...
Bellinda, žao mi je što si nam se i ti pridružila! Tvoja situacija je manje-više kao moja. Znam da ti je trenutno jako teško i da ti tisuću stvari prolazi glavom, al jednostavno moramo to prihvatiti i krenuti dalje jer povratka nema i vrijeme se ne može vratiti (koliko god bi mi to htjele). Moramo skupiti snage i hrabrosti i krenuti u nove pokušaje. Dugo će nas još sve to boljeti i trebat će još puno vremena da se oporavimo, al nadam se da će i nas jednog dana (prije il kasnije) grlit dječje ruke oko vrata, grijat nam srce osmijeh našeg djeteta i da ćemo napokon i mi biti sretne!!!
Pusa svima!!!