curke,
da li bi se što dogodilo da u kremu u koju idu sirovi žutanjci i bjelanci izostavim žutanjke
krema je takva da ne dozvoljava kuhanje na pari
ne znam bi li imalo smisla žutanjke skuhati pa umiksati?
curke,
da li bi se što dogodilo da u kremu u koju idu sirovi žutanjci i bjelanci izostavim žutanjke
krema je takva da ne dozvoljava kuhanje na pari
ne znam bi li imalo smisla žutanjke skuhati pa umiksati?
Samo naprijed - možeš skuhati cijela jaja i onda žutanjke iskoristi na isti način. Ja sam nedavno našla recept gdje baš tako piše za onu žutosmeđu salamicu, ali tek NAKON što mi se krema mrvicu zgrušala kad sam klasičnu probala kuhati na pari(to inače traži strpljenja jer treba zagrijavati polako i u parnoj kupelji, pa ispadne dobro). Žurila sam se pa mi nije ispalo kao inače. Mog sina nije smetalo (izgledalo je kao da je u žutoj kremi naribana narančina kora) i nisam sigurna ima li toga još uopće...