Pokazuje rezultate 1 do 50 od 526

Tema: Božićni kolači 2012.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme, Peterlin, prekrasan je
    tako domaći

ja sam danas pogazila sve svoje principe i pokazala kako sam labilna i povodljiva
    pukao mi film jutros u 10, skočila, poslala muža u dućan i do sada napravila... 11 vrsta kolača

stavit ću poslije slike kuhinje tijekom radova

vanilin kiflice
    linceri
    dvobojni keksići
    kuglice sa rumom i narančom
    amareto kuglice (tvrdo - mekane)
    bajadera
    napolitanke bake anke
    kokosova salama (uspjela kao nikad)
    žuto - smeđa salamica
    žele rolat
    budnići (prvi put sam ih radila, jako sam se namučila jer nisam poštovala proceduru nego sve sastojke odjednom natrpala. smjesa je bila mljacka,a. teško se oblikovala, pa su ispali preveliki za moj ukus)

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    baka ja sam jedna dan naparvila medenjake. Drugi dan sam napravila ujutro sva tijesta za mađaricu, linzere i kiflice i stavila ih u friz. Onda sam uz ručak skuhala smjesu za salamu i zarolala je. Popodne sam ispekla sve te kolače, a navečer sam ih nafilala i što je već trebalo. Onda sam tu istu večer skuhala kremu za rafaelo koje sam uz kavu ujutro napravila. To ti ej već 6 kolača. Danas ću napraviti kocke od maka. Čas posla. A sutra ću napraviti rafaelo kuglice i mufine i to je to. 9 kolača a niti ne osjećam da sam nekaj radila....
    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, Peterlin, prekrasan je
    tako domaći

ja sam danas pogazila sve svoje principe i pokazala kako sam labilna i povodljiva
    pukao mi film jutros u 10, skočila, poslala muža u dućan i do sada napravila... 11 vrsta kolača
    Kod mene JOŠ NI JEDAN KOLAČ.
    Da budem točnija što god napravim za jelo, slatko, slano pojede se u danu. Kupila sam 1/2 kg skupocjenih eko kolačića: kiflići, kokos kuglice, kao mali medenjaci, linzeri (da se nađe) i danas uz kavu...nema ih više.
    Dešavalo mi se to ponekad i ranije. I znam trebam se pustiti na miru. Bezvolju najbolje "osjeti" dizano tijesto. Ja radim ono sa pireom od tikve turkinje. kada uspije to su buhtli i rogačnjača za pamčenje.
    Vas pratim i veseli me ovaj šušur koji stvarate sa receptima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •