Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nije bilo, pa nije bilo... Evo, bas prije neki dan skupila se u nas ekipa na karte, njih 6 od 70 plus godina. Baka i ja se povukle svaka u svoje, a mm u dnevnom citao novine, nisu znali da je tu. Nakon nekoliko dolazi mm , umire od smijeha, napali na crkvu i popove (moje isprike na rijecniku) - oni ce meni branit drkat, oni meni!?! Sta bi sad trebo, kad mi moja baba ne da u susjede pitat, u nevjeste? Pu, sve su *** digli , sad bi i to...

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Nije bilo, pa nije bilo... Evo, bas prije neki dan skupila se u nas ekipa na karte, njih 6 od 70 plus godina. Baka i ja se povukle svaka u svoje, a mm u dnevnom citao novine, nisu znali da je tu. Nakon nekoliko dolazi mm , umire od smijeha, napali na crkvu i popove (moje isprike na rijecniku) - oni ce meni branit drkat, oni meni!?! Sta bi sad trebo, kad mi moja baba ne da u susjede pitat, u nevjeste? Pu, sve su *** digli , sad bi i to...
    Upala sam kao padobranac, htjela sam reći da često čujem izjave koje zvuče kao da je Štulhofer osobno izmislio masturbaciju, seks i sve ostalo, pa će zatrovati nevinu dječicu, a kad ono u najkatoličkijem selu ovog dijela poluotoka djeca su već prije 60 godina sama otkrivala te stvari, i dok su dječačići međusobno krpali znanje, curice su potpuno prikračene za informacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •