Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
One koje imaju jače dlake ili tanju kožu nema šanse da se non stop stružu i čupaju jer to nikamo ne vodi osim u prištiće, crvenilo itd.
Imam osjetljivu tanku kozu sa srecom relativno malo dlaka, ali pristica i crvenila nema otkad sam pocela koristit secernu pastu!Zakon stvar.... ispod pazuha se moram svako 2-3 brijat,zimi 1x tjedno....

Skoro se uopce ne znojim,nakon 1h treninga je to nesto minimalno tako da sam prvi put u zivotu kupila dezodoran u trudnoci,kad sam se radi dobivenih 15kg kila u ljeto pocela znojit....

MM depilira pazuhe,kaze da mu je tako lakse odrzavat higijenu,podjednako se znoji sa i bez njih,ali se kaze bolje osjeca bez sljepljenih dlaka ispod pazuha...Jaaako se puno znoji,to su doslovno potoci ali njegov znoj uopce nema neugodan miris! Dodje doma s treninga,mokru majicu stavi na susilo i kad se osusi ko' nova je....kamo srece da je tako i s carapama....

Parfeme volim ali u primjerenoj kolicini i prigodi...postoje jaci nocni i dnevni parfemi....nemos se utopit u Poisonu ili Opiumu po danu...to mi je agresivno....pricala sam s jednim proizvodjacem parferma,to je cijela filozofija i etiquette sto kad i koliko se nanosi....

On topic, sjecam se da su se moje prijateljice pocele depilirati u 7om i 8om razredu....
Kad gledam fotografije danasnjih maturantica i pogledam svoju generaciju...ove danas izgledaju ko' tete....preodraslo...ali ne samo radi preizazovne odjece i napadne sminke...jednostavno izgledaju sve zrelije i zrelije...