Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    i ja tocno znam sto bi ucinila da osobno znam za slucaj, pa cak da znam za slucaj meni nekog iz rl. jedino za koje znam su oni koji isplivaju u medijima. da trazim ostavku ministra ili vlade jer u drzavnim sluzbama rade i pedofili za koje isto znam iz medija?

vjerujem kad bi krenula u aktivnu borbu protiv pedofilije da ne bi isla u borbu protiv pedofilije u skolstvu iskljucujuci pedofiliju u zdravstvu. krenula bi u borbu protiv pedofilije. ista je stvar. naprosto ne mogu secirati.

pitala sam jer se prozivaju vjernice da ne rade nista. radim jednako kao svatko na ovom topicu- ne negiram, osudjujem.
    može se secirati. vrlo je jednostavno ustvari.
    da li predsjednik države kaže da će se zločinci iz redova državne službe procesuirati interno bez znanja javnosti i dok i dalj enajnormalnije rade posao ili ih prepušta sudskom sustavu kao i svakog drugog građanina? ne govorim sad o sanaderima (kod takvih zaštitna mreža nije institucionalizirana i proizvod je korupcije, a ne nečijeg "prava" da ga se kazneno ne goni), nego o običnim dakle učiteljima, lječnicima i tako. zataškavanje se javlja u pojedinačnim slučajevima, kad pojedinac dakle ima dovoljnu moć, a ne na sustavnoj razini. kad je prije nekoliko godina bio skandal s jednim sveučilišnim profesorom, saznalo se kako? tako što mu je policija pokupila kompjuter iz kabineta, a ne tako što je 20 godina kasnije neka žrtva konačno progovorila.

i evo jedan od načina za pokazati da se ne slažu svi s čelom crkve: http://www.guardian.co.uk/world/2010...ct-xvi-protest
    Posljednje uređivanje od koryanshea : 13.02.2013. at 15:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •