Stranica 70 od 116 PrviPrvi ... 2060686970717280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Loly ja sam u 12. mjesecu bila na puregonu. Vrlo jednostavan za koristiti i dobila sam 6 blastica
    Posljednje uređivanje od BHany : 14.03.2013. at 14:32 Razlog: pravila foruma

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala draga

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Loly ja sam isto u 12 mj bila na puregonu,,,,,kako je petra rekla jako jednostavan za koristit, dobiješ u olovci i samo si namještaješ mjeru
    meni ja keo šta vidiš u potpisu bio uspješan nadam se da će i tebi tako

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koliko sam ja skužila Puregon je jako sličan Gonalu. Cito je u zadnje vrijem počeo koristiti Puregon koji se do sada uglavnom koristio u Sloveniji. Vidim da i neke HR bolnice polako uvode Puregon.

Petra P- dali imaš smrzliče, kad planiraš u FET ?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

GonalF i Puregon su čisti FSH, a Menopur je FSH+ LH. .

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Drage cure, htjela bi se uključiti na ovaj forum (nadam se da me prihavaćate) jer sam jedna od onih koja iza sebe ima 3 neuspjela MPO postupka - sva tri puta IFV-ICSI U Cita. Zadnji je bio sad početkom veljače. Inače, mužu je dijagnoza oligoasthenospermija (smanjen broj i pokretljivost), sa mnom je sve ok iako sam sada poslana na neke imunološke pretrage (pošto u sva tri puta nije dolazilo do implantacije) pa da se vidi da li tu leži neki problem...u savkom slučaju borba, ali idemo dalje, pa sam se htjela svakako uključiti na ovaj forum radi razmjene informacija i podrške. Inače imam 35 god, a muž 37.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure jel koja od vas zatrudnila i rodila nakon dijagnoze ashermana....

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sara dobro nam došla na ovaj naš forum
    Ako te što zanima i ako imaš kakvih pitanja slobodno pitaj, svi ćemo ti rado pomoći

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

malena2 pogledaj na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/76233-Ashermanov-sindrom, mislim da je pokretacica teme trudna
    sara10 dobrodosla i sto prije odsetala s ove teme trbusasta!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara dobrodošla!sve šta te zanima pitaj!

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

corina imam smrzlice po 2 blastice za dva puta. Evo cekam svoju vjesticu pa bih krenula u postupak.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala cure na dobrodošlici, neka sve što prije odemo sa ovog foruma na neke druge!!
    Koliko sam uspila vidit dosta vas je u Poljaka u Cita išlo ili idete još uvijek, a ja sam odlučila nakon tri puta promijeniti dr. i kliniku i odlučila sam se za Firule u dr. Budimira (što mi je i moj ginić preporučio). Znam da je svaka priča za sebe, al evo ukratko samo da vam kažem da sam se ja u dr. Poljaka razočarala. Nakon trećeg neuspjeha MPO-a on meni, ionako utučenoj nakon svega, kaže: "a da ti odustaneš".... nakon "samo" 3 puta, a cure pokušavavaju po 5-6-7 i više puta. Još ja nemam nekih većih komplikacija, ostala sam šokirana nakon te njegove izjave. Ali MM i ja smo već i prije toga odlučili promijenit dr. i laboratorij. Pa ću sad pokušat na Firulama, jel koja od vas bila na Firulama u postupku...?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

PetraP imaš pp

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage cure, htjela bi se uključiti na ovaj forum jer sam jedna od onih koja iza sebe ima 4 neuspjela MPO postupka U Cita. U 3 mj. sam naručena na Firulama kod dr.Šunj pa molim ako ko ima više iskustava s Firulama da se javi? Hvala!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima, zanima me ima li koja od vas iskustva s IMSI-jem u Cita? Zbog čega je preporučen, je li kombiniran s PICSI-jem i koja je uspješnost?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, zanima me ima li koja od vas iskustva s IMSI-jem u Cita? Zbog čega je preporučen, je li kombiniran s PICSI-jem i koja je uspješnost?
    Konfuzija, ne znam hoces li dobiti info koje trazis na forumu.
    Mozda da probas poslati mail dr Romcu, mail je na stranicama poliklinike. Doduse, ne znam da li i kako on odgovara, ali mozes pokusati, tako bi mogla dobiti najkonkretnije odgovore.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Maco, hvala na odgovoru. Znam što su IMSI, PICSI, kada se koriste i koja im je uspješnost općenito, a zanimaju me konkretni slučajevi i iskustva iz prve ruke. Ne bi bilo zgodno tražiti takve podatke od liječnika, zato bih voljela da mi se jave oni koji su to prošli ili znaju nekoga tko je. Ako je nezgodno ovako javno, može i pp.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Aha efekt
    Nadam se da ce ti se curke javiti, znam da ih je bilo na starom dijelu teme. mislim da su tu kombinaciju od milja zvale miksi piksi ili nesto slicno

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I tako ja sad pretražujem miksi piksi i cerekam se..

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure na dobrodošlici, neka sve što prije odemo sa ovog foruma na neke druge!!
    Koliko sam uspila vidit dosta vas je u Poljaka u Cita išlo ili idete još uvijek, a ja sam odlučila nakon tri puta promijeniti dr. i kliniku i odlučila sam se za Firule u dr. Budimira (što mi je i moj ginić preporučio). Znam da je svaka priča za sebe, al evo ukratko samo da vam kažem da sam se ja u dr. Poljaka razočarala. Nakon trećeg neuspjeha MPO-a on meni, ionako utučenoj nakon svega, kaže: "a da ti odustaneš".... nakon "samo" 3 puta, a cure pokušavavaju po 5-6-7 i više puta. Još ja nemam nekih većih komplikacija, ostala sam šokirana nakon te njegove izjave. Ali MM i ja smo već i prije toga odlučili promijenit dr. i laboratorij. Pa ću sad pokušat na Firulama, jel koja od vas bila na Firulama u postupku...?
    ja sam ti bila na firule kod dr.Šunj i nisam baš zadovoljna ne želim te obeshrabljivat ima cure koje su zadovoljne mišljenja su podjeljena!sad opet idem kod dr Poljaka meni je on odličan bez zamjerke!!!!!!!mislim da se malo šalio kad ti je to reka to je njegov stil! nadam se da će ti bit uspješno na firulama!!!!!!!!!!!

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hocete mi reci kad je dr Poljak iduci tjedan

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dr Poljak ti radi sljedeći tjedan ujutro.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ti bila na firule kod dr.Šunj i nisam baš zadovoljna ne želim te obeshrabljivat ima cure koje su zadovoljne mišljenja su podjeljena!sad opet idem kod dr Poljaka meni je on odličan bez zamjerke!!!!!!!mislim da se malo šalio kad ti je to reka to je njegov stil! nadam se da će ti bit uspješno na firulama!!!!!!!!!!!
    Zeljkica, potpuno razumijem tvoje opravdano nepovjerenje i razocarenje u dr. Sunj, ali ona nije jedina koja radi na Humanij KBC-a, a s druge strane sam i sama bila pacijentica dr. Poljaka i sigurna sam da se nije salio. Imam nekoliko bliskih osoba koje su imale ista takva neugodna iskustva s njim... Da, to je njegov stil, al' ne mora svakome odgovarati... Meni iskreno nije smetalo jer i sama imam jezicinu i uvijek spreman odgovor, ali treba postovati izbor i dozivljaj svih ponaosob... Nemoj krivo ili osobno shvatit, samo sam napisala svoje misljenje!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja isto mislim da je to bio iskaz njegovog pomaknutog smisla za humor.
    Zasto bi pobogu zeni nakon 3. neuspjesnog Ivf-a predlozio odustajanje, a lijeci parove sa azoo, zene visokih godina i visokog Fsh...
    Ko moze provariti ko ne osobna je stvar i naravno da ima utjecaja na izbor, ali u ovom slucaju, mislim da je bila rijec o (losoj) sali.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure moje drzite se i ja se lagano spremam u postupak,mislila sam da ce ovaj puta biti lakse,da cu biti mirnija.al nije tako.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto mislim da je to bio iskaz njegovog pomaknutog smisla za humor.
    Zasto bi pobogu zeni nakon 3. neuspjesnog Ivf-a predlozio odustajanje, a lijeci parove sa azoo, zene visokih godina i visokog Fsh...
    Ko moze provariti ko ne osobna je stvar i naravno da ima utjecaja na izbor, ali u ovom slucaju, mislim da je bila rijec o (losoj) sali.
    Onda ovako, konkretno, meni je nakon 4. neuspjeha sa mojih 31 g. rekao da nema pojma sta bi vise sa mnom, a odgovorno tvrdim i znam da neke stvari nije ni pokusao, a zeni na punkciji do mene, nakon nekoliko neuspjesnih postupaka (ne znam tocan broj) da sta ona jos radi tu i kad misli odustat!? Za pretpostavit je da je bila njegova pacijentica pa promijenila lijecnika (a on je dopao na punkciji) zbog njegovog pomaknutog smisla za humor, bas prekrasno!

E da, dobro pitanje je "Zasto?" ...
    Posljednje uređivanje od medena8 : 23.02.2013. at 14:45

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Medena, dopusti da stvarno nije znao što bi s tobom..

Miksi-piksi, miksi-piksi, ima l' koga tude?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I nama je dr. Poljak na prvom razgovoru, zbog azoospermie, nigdi niti jednog spermija rekao da bi možda bilo najbolje da odustanemo, (jer imamo već dite) na što sam mu ja odma rekla - ne dolazi u obzir!!! On me pogleda i kaže ajmo vidit što se može napravit. Sad se spremamo u drugi pokušaj i čak idemo u full stimulaciju, sda dobijem više js, jer je u prošlom postupku nađeno u ejakulatu nešto spermija, a imamo i zamrznutu spermu.
    Samo sam tila reći, da se bitno i postaviti dr.-u, odma reći što i vi mislite i nedat se obeshrabriti!
    Sretno cure svima di god išle!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jesi nasla sto miksi piksi iskustava?

Ma, iskreno, meni se ne da ni opravdavati ni kuditi. Cudak je. Meni drag, nekom grozan i to tako ide u zivotu.
    Izbor mpo lijecnika usporedila bih mozda sa izborom psihijatra (po delikatnosti podrucja kojima se bave, emocijama koje su u to ukljucene...) -mora ti sjesti kao rukavica da bi mogao reci "to je dr za mene". Do tada, trazis dalje, ili prihvatis nekog tko ti ne sjeda ali vjerujes u njegovu strucnost (ili imas srece pa zatrudnis prije nego nades pravog).

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne dopustami to argumentirano jer je imao ideju od koje je nekim cudom pri slijedecem susretu odustao bez dovoljno jasnog objasnjenja! Tom istom idejom su se vodili lijecnici (dr. Marusic, dr. Budumir i dr. Tandara) u KBC-u, a rezultat se jasno vidi u potpisu!
    Toliko od mene zbog onih koje na ovom dijelu traze korisne informacije, a ovo je ipak SAMO jedno iskustvo koje ne mora ikome koristiti...

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Konfuzija, ja sam ti u 11 mj imala postupak u kojem ti je raden i imsi. Dakle on ti oko 5% bolju sansu daje,znaci ako ti je uspjeh postupka 3o posto sa njim ce ti biti 35%-40%. Meni nazalost ni sa njim nije bilo uspjesno.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure to je dr.Poljak to je njegov stil takav je nekome paše nekome ne,meni je osbno drago da je takav je me kroz smjeh opusti,sjećam se kad sam vadila js bija mi je dr Š ozbiljan ni rječi progovorit sve profesionalno,a ja u teškom strahu, na vraćanju mi je bija dr. P svi smo se zezali tako da je to meni draže! to je sve to osobe znam curu kojoj je Šunjica odlična al eto ja nisam bila te sreće.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Željkice kakav je plan za 3. mj? Kad startaš i s čim?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hedoniza, hvala na odgovoru, imaš pp.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Željkice kakav je plan za 3. mj? Kad startaš i s čim?
    Startam za nekih 10-tak dana kad stigne vještica,i idemo sa puregonima valjda gonale više ne koriste.Vidim u potpisu da i ti krećeš u 3 mj.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Startam za nekih 10-tak dana kad stigne vještica,i idemo sa puregonima valjda gonale više ne koriste.Vidim u potpisu da i ti krećeš u 3 mj.
    Draga i ja krećem za 10ak dana Očekujem mengu oko 03.03., i od 2 dc sam pikalica puregonom!
    Nadam se da će nam ovaj biti dobitni

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly onda se pratimo i ja bi tako trebala dobit i da od 2 dana pikalica,morat ću se prisilit da ih dajem sama sebi! ovaj nam je 100 % dobitni!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

draga ja sam bila na picsi imsi metodi još prrije 2 godine, kad su tek uveli tu metodu. uspjelo je ali sam sa 12plus5 imala missed ab. mislila sam da se to ne moze dogoditi sa TAKVIM probirom spermija, ali eto. Muz i ima oat, morfologija mu je grozna, pokretljivost 1% a volumen umanjen. Mislim, to je metoda odabira najboljih morfoloskih spermija, ali nema garancije.
    A sto se tiče Poljaka, meni je sjeo. Ali nekako sam čudno emocionalno vezana za VV i 5-6 satno čekanje u čekaonici pa sam se vratila gore. I sad sam u 14 tjednu bez imsi picsi i toga svega, i bez 14ooo kuna :) sorry, sa PLUS 14000 kuna
    Posljednje uređivanje od anabanana : 24.02.2013. at 15:24

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ej pa ti opet u cita super, jesi upala preko hzzo ?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Crvenkapice oćeš nam se i ti pridružiti u 3. mj? Kad ti planiraš?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ej pa ti opet u cita super, jesi upala preko hzzo ?
    da ja opet u cita !!!!!!!!!!!! pa jednim djelom preko hzzo-a nešto ću morat platit.ti u kakvoj si fazi?

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Gledam sinoć svog muža i sinčića i u igri i pomislim: ah Romac Čudotvorac jesi li baš morao pronaći onaj najbolji, najpravilniji bez ijedne mane spermić pored kojeg moje stanice nisu imale nimalo šanse pa moj dječak je gotovo pa mala muževa kopija. Šalu na stranu, kod mene je uspjela ta "miksi piksi" metoda iako mi po dijagnozi nije trebala (čini se da sam ja prva počela koristiti tu skraćenicu), a bila sam u 5. IVF-u, kasnije je odlučeno da bude IVF/ICSI. No problem je negdje postojao samo što ga je trebalo otkriti jer pored dobrih nalaza i kod mene i muža nije dolazilo do trudnoće i zato ne mogu reći samo mi bili zdravi i da je sve bilo u savršenom redu, možda medicina u budućnosti otkrije i nas 10 posto neobjašnjivog uzroka neplodnosti.

Na današnji dan, prije dvije godine bila mi je punkcija, a drugi dan, tako kažem i meni je taj postupak bio dio bajke, moj dječak je odlučio napustiti zvijezdu i za tri dana ostati s mamom. Rekao je tada doc P. učinit će sve što je u njegovoj moći i sjećam se kako smo se smijali kada je vratio drugi embrij i kako se već bio „zakoprcao“ pa smo zaključili da on mora opstati. Kako se tada zavrtio sada trči po kući pa mi ponekad dođe da nazovem doc. P i kažem da su mogli pronaći i koji sporiji spermić ha ha ha.

Iskreno, pomalo me i zaboli kad pročitam vaše komentare o doc P. , pa vas kao iskusna u ovom savjetujem, ne mora značiti da je promjena klinike jamac uspjeha mada je moguće da se on dogodi i tako. Znam ženu koja je prošla Hrvatsku, bila u Pragu, pa uspjela u Cita na pragu četrdesetih, ali znam da je to lutanje od klinike do klinike zamka u većini slučajeva, igra živaca, gubitak strpljenja ne dozvolite da vas to zavara.

Voljela bih kad bih mogla dok idete u postupke prenijeti vam dio svog pozitivnog duha, dio snage koji me dizao nakon padova, kad bih mogla pokazati kako da na postupke ne gledate kao teret, kaznu nego kao nešto što će vam donijeti najveću radost u životu.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga i ja sam s etek uključila nakon 3 neuspjela MPO, također u Cita. Ja sam naručena u dr. Budimira na Firule u 3. mjes. tako da su nam putevi slični....pa možemo razmijenit iskustva..ja sam polovinom 3. mjes. naručena tek na pregled!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Željkice, ja sam naručena kod dr. Budimira, a i mislim da je savka od nas i svaka situacija priča za sebe, jednoj će biti uspješno u Cita, dr. na Firule...trećoj negdje drugdje.. A dr. Poljak šta reći o njemu?!!! Cijenim ga kao stručnjaka na ovom području, ali mislim da je ponekad brzoplet i površan i definitivno money, money... Mislim da nama, koje prolazimo sve ovo, ne bi trebao izjavljivati rečenice tipa: šta radiš više, odustani i sl...
    Slažem se s medenom; njemu se ne da ići u detaljnije analize ako nekome ne uspijeva par puta po njegovom "klasičnom obrascu", ne da mu se dalje ispitivati...
    Medena, nadam se da ću tvojim stopama..nakon 3 neuspješna postupka u Cita da će Firule biti dobitne!!!
    ŽELJKICE I LOLY želim vam od srca puno SREĆE i da vam ovaj put bude DOBITNA KOMBINACIJA!!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage cure evo htjela bi se uključiti na ovaj forum jer sam jedna od onih koja iza sebe ima 4 neuspjela MPO postupka U Cita. U 3 mj. sam naručena na Firulama kod dr.Šunj pa molim ako ko ima više iskustava s Firulama da se javi? Medena8 kod koje dr si ti bila na Firulama. Hvala!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Matto, hvala na odgovoru i inspiraciji. I Aleksandru.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga i ja sam s etek uključila nakon 3 neuspjela MPO, također u Cita. Ja sam naručena u dr. Budimira na Firule u 3. mjes. tako da su nam putevi slični....pa možemo razmijenit iskustva..ja sam polovinom 3. mjes. naručena tek na pregled!!
    Ovo je upućeno SPLIT13......

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne dopustami to argumentirano jer je imao ideju od koje je nekim cudom pri slijedecem susretu odustao bez dovoljno jasnog objasnjenja! Tom istom idejom su se vodili lijecnici (dr. Marusic, dr. Budumir i dr. Tandara) u KBC-u, a rezultat se jasno vidi u potpisu!
    Toliko od mene zbog onih koje na ovom dijelu traze korisne informacije, a ovo je ipak SAMO jedno iskustvo koje ne mora ikome koristiti...
    Medena, imamo slične dijagnoze i puteve, ja isto sve OK, a MM oligoasthenosp...pošto nisam u toku od prije, da li je dječak već došao na svijet ili???

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sara10 hvala! Sretno i tebi, nek bude 4. sreća

Split13 i tebi želim puuuno sreće!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •