Pokazuje rezultate 1 do 50 od 570

Tema: baka ili jaslice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što znači par sati? Moja mama je čuvala Taru od 6 mjeseca do 2.godine ali to nije bilo par sati, dolazila je k nama oko pola 8, odlazila doma iza 16 sati, znači kao da je negdje radila u firmi.
    Imala je 60 godina, vitalna, uz čuvanje svaki dan je bio friški ručak spremljen, dijete dva puta dnevno vani, i uz to opeglani veš i stan sređen. Ona je takva, dobra ogranizatorica, sve je stizala, ali da je bila umorna sigurno da je, doma su je čekali tata i svekrva od svojih 80 i nešto godina...
    Ne bi joj nikada zamjerila da iz nekog razloga nije pristala čuvati Taru jer bi to bilo njezino pravo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nana prvotno napisa Vidi poruku
    Što znači par sati? Moja mama je čuvala Taru od 6 mjeseca do 2.godine ali to nije bilo par sati, dolazila je k nama oko pola 8, odlazila doma iza 16 sati, znači kao da je negdje radila u firmi.
    Imala je 60 godina, vitalna, uz čuvanje svaki dan je bio friški ručak spremljen, dijete dva puta dnevno vani, i uz to opeglani veš i stan sređen. Ona je takva, dobra ogranizatorica, sve je stizala, ali da je bila umorna sigurno da je, doma su je čekali tata i svekrva od svojih 80 i nešto godina...
    Ne bi joj nikada zamjerila da iz nekog razloga nije pristala čuvati Taru jer bi to bilo njezino pravo.
    e da još i ovaj dio doma te čeka obično dida da se i njemu skuha, pa nešto moraš i po svojoj kući napravit, tako da ode cijeli dan, brzo u krpe i sutra jovo nanovo. Meni je fakat bilo neugodno ta 4 mj kad mi je baka čuvala malu prije polaska u jaslice (ajd upao nam je i ljetni GO između), čovječe pa ona uopće nije imala vremana nizašta osim nas,išla kasno doma, doma deda, kuhaj, čisti, peri, ujutro opet mi, nije se ona žalila al meni je bilo ono

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •