Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na dobrim željama. Imam očito problem s time što se ne mogu pomiriti sa "tako je kako je, nije loše" i u to ime tolerirati sve što se dogodilo i šte se i dalje događa.
    Netko poput mene tko je prošao 10-tak godina hospitaliziranja u svom životu, doživio gro lječničkih propusta i pogrešaka čije sam posljedice osjećala samo ja, malo mi je teško biti sretna, opuštena i pozitivna. Rekla bih da je povjerenje između mene i bijelih kuta podosta narušeno. Budući da imamo totalno drugačiju polazišnu točku, ne možemo se razumijeti po ovom pitanju.
    Dobro, mi se ne poznajemo, pa ja ne znam tvoju "polazišnu točku" isto kao ni ti moju.....ali u svakom slučaju poučena sam iskustvom iz raznih životnih situacija da pozitivan stav i pozitivna očekivanja često jako puno znače. Ja nisam baš bila prepozitivna s očekivanjima oko ovog poroda, ali sam se uspjela nekako opustiti na licu mjesta zbog ljudi koji su bili spremni pomoći i dobro su radili svoj posao...nadam se da ćeš i ti tako.

Sretno i javi se sa svojim iskustvom.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro, mi se ne poznajemo, pa ja ne znam tvoju "polazišnu točku" isto kao ni ti moju.....ali u svakom slučaju poučena sam iskustvom iz raznih životnih situacija da pozitivan stav i pozitivna očekivanja često jako puno znače. Ja nisam baš bila prepozitivna s očekivanjima oko ovog poroda, ali sam se uspjela nekako opustiti na licu mjesta zbog ljudi koji su bili spremni pomoći i dobro su radili svoj posao...nadam se da ćeš i ti tako.

Sretno i javi se sa svojim iskustvom.
    Hvala što si mi skrenula pozornost na to. Slažem se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •