Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Daj jos samo napisi sta sa posjetama. Na svetom duhu su posjete bile na hodniku pa nisam nikoga vidla tri dana dok nisam mogla hodati. Bas i nisam za to da se svi trpaju u sobu al bilo mi lakse da je muz smijo do menr bar pet minuta. I moja mala je isto dobila zuticu pa smo morale ostat sedam dana u bolnici al svejedno nisu uveli dohranu. Urlala je svih sedam dana i tolko sam bila na rubu da sam je se vec bojala i molila boga da stalno spava.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj luc prvotno napisa Vidi poruku
    Daj jos samo napisi sta sa posjetama. Na svetom duhu su posjete bile na hodniku pa nisam nikoga vidla tri dana dok nisam mogla hodati. Bas i nisam za to da se svi trpaju u sobu al bilo mi lakse da je muz smijo do menr bar pet minuta. I moja mala je isto dobila zuticu pa smo morale ostat sedam dana u bolnici al svejedno nisu uveli dohranu. Urlala je svih sedam dana i tolko sam bila na rubu da sam je se vec bojala i molila boga da stalno spava.
    Evo ja sam friška iz Vinogradske. Posjete su pola sata strogo jedna osoba.Posjete ti uđu u sobu gdje ste ti i beba,ali stvarno kratko traju, tih pola sata prođe kao 5 minuta. Što se sestara tiče imam same pohvale i za sestre koje brinu o babinjačama i za sestre koje su za bebe. Mene je nakon poroda preuzela jedna mlada sestra i dala mi da si nešto pojedem dok mi je ona pripremila stvari za tuširanje i pomogla mi je da se operem po nogama jer kao da se ja ne saginjem ona će me nasapunati. Stvarno sam se iznenadila. Sestre za bebe sam non-stop zvala jer mi je trebala pomoć oko dojenja zbog ragada i uvijek su došle brzo i pomagale mi da ga stavim kak spada. E sad doktori i primalja koja je meni bila.........ah.......reći ću samo da je trebala izabrati drugu struku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •