Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    ...Meni je porod stvarno bio divan i nemam većih zamjerki na cijeli boravak tamo, ali me stvarno boli činjenica da sam prvu noć provela odvojena od Mini zato što je nekome smetalo njeno plakanje, a nitko mi nije htio pomoći savjetom kako da je umirim...
    jesam li dobro shvatila, tebi su uzeli bebu zato jer se cimerica žalila da plače?!
    nisam bila u novim sobama, ali koliko sam vidjela baš su lijepe. u ovim starim smo bile po 3 i poprilična je gužva. još kad stave i kevetiće s bebama, moraš nekud s kuferima, baš je bilo usko.
    nove sobe su mi djelovale svemirski.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    jesam li dobro shvatila, tebi su uzeli bebu zato jer se cimerica žalila da plače?!
    nisam bila u novim sobama, ali koliko sam vidjela baš su lijepe. u ovim starim smo bile po 3 i poprilična je gužva. još kad stave i kevetiće s bebama, moraš nekud s kuferima, baš je bilo usko.
    nove sobe su mi djelovale svemirski.

Ajme koja bezobrazna žena!!!! ja bi se žalila na nju, pa bi možda bi i nju uzeli???!!!

Ova moja soba nije baš bila svemirska, kreveti su bili stari, isti takav ali sa ispravnim dijelom za podizanje uzglavlja sam imala u sobi 15 2009., ali kupaonica mi je jako puno značila, jer sam izbjegla onu zloglasnu. Im mjesta za prolaz pored krevetića i jedan mali stolić sa sa dvije stolice i to je to...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •