Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne znam koliko daleko uopće ovakve stvari mogu ići, i dalje ne mogu vjerovati.
    Mishekica, ne okrivljuj se nipošto, takve stvari se ne bi ni pod razno smjele događati.

Sve je nekako lijepo na papiru a iznutra sve trulo, ali papir svašta može podnjeti, i titulu prijatelja djece i onu jako lijepu brošuru o trudnoći porodu koja stoji u čekaoni TA u vinogradskoj a u kojoj se nude tako lijepi savjeti i preporuke pa onda dođeš u to isto rodilište i dobiješ sve kontra toga.

Zato mi je sve teže shvatiti kako žene imaju toliko drastično različita iskustva a unutra isti ljudi rade. Ne razumijem tolka odskakanja u pristupu rodiljama, bilo na porodu bilo u babinjačama.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam koliko daleko uopće ovakve stvari mogu ići, i dalje ne mogu vjerovati.
    Mishekica, ne okrivljuj se nipošto, takve stvari se ne bi ni pod razno smjele događati.

Sve je nekako lijepo na papiru a iznutra sve trulo, ali papir svašta može podnjeti, i titulu prijatelja djece i onu jako lijepu brošuru o trudnoći porodu koja stoji u čekaoni TA u vinogradskoj a u kojoj se nude tako lijepi savjeti i preporuke pa onda dođeš u to isto rodilište i dobiješ sve kontra toga.

Zato mi je sve teže shvatiti kako žene imaju toliko drastično različita iskustva a unutra isti ljudi rade. Ne razumijem tolka odskakanja u pristupu rodiljama, bilo na porodu bilo u babinjačama.
    Isti su ljudi, ali su druge situacije, ja recimo nisam trebala nikakvu pomoć, jedino sam tražila pelene, bila sam pod utjecajem svega (dobro sve su žene, ali moji su dojmovi bili neočekivano apsolutno pozitivni, jer nisam očekivala brz i relativno lagan porod, nisam očekivala ono divno vrijeme nakon jer ništa od toga nisam imala prvi puta) tako da sam doslovno blistala od sreće....a prvi puta sam bila apsolutno jadna, nikud nisam mogla, sve me boljelo, ništa nisam znala i tko zna kakve bi dojmove tada stekla u tadašnjem stanju.
    Ako slučajno misliš da sam imala ne znam šta, neku vezu ili tako nešta....nisam. Čak nisam ni iz Zagreba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •