Hvala vam svima, stvarno ste divne
Zasad nemam nista za prijaviti, osim laganog stezanja u krizima.
Ja nekako sve nade prebacujem na nedjelju, ne pitajte zasto, filing
Sanda, wellcome back! Vec ste lijepo dogurale vas dvije, samo tako nastavite!
Hvala vam svima, stvarno ste divne
Zasad nemam nista za prijaviti, osim laganog stezanja u krizima.
Ja nekako sve nade prebacujem na nedjelju, ne pitajte zasto, filing
Sanda, wellcome back! Vec ste lijepo dogurale vas dvije, samo tako nastavite!
Posljednje uređivanje od maca papucarica : 14.06.2013. at 17:17
maco ja mislim da smo svi nestrpljivi a tvom klempi se još neda.
maco di si nam?oćemo se duplo danas veselit!
kavica i kolači su spremni pa izvolite!![]()
Jutrooooooo!
Malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za macu i klempu. Ako se odluči odabrati današnji divan dan!
Uzimam tvoju kavicu željkica (hvala) a kolačiće prepuštam drugima jer jurim na ročkas. Kissići svima, i bez loših vijesti na ovaj divan dan, molim lijepo!![]()
slažem se s Mumom dan je predivan i bez loših vijesti! i meni je danas ročkaš i nekako sam posebno sretna možda zato šta ove godine nisam sama imam svoju malu mrvicu baš je osjećaj drukčiji i poseban!
Ako je fešta onda se posluzujem kavom i kolacima i zelim ti sretan rođendan
Maco... javi novosti![]()
Sretan rockas!!!!!!!!!! I ja se rado poslužujem kolačima i kavicom!
Svima želim uživanje u predivnom danu!
Sretan rockas!!
Ja bi kolacic i kavu..idem malo u setnjicu do Kvatrica na sunce i sjest na terasu u Vincek i pocastit svoju bebicu i sebe jednim finim kolacicem i kavicom na ovaj prekrasan dan..uzivanje..
Kisss
Jutro vesele okruglice!
Zeljkice, sretan ti rodendan, uzivaj u svom posebnom danu.
Milasova, mljacni jednu Schwarzwaldicu za mene, jos uvijek mi je bez premca
Nasem Kempicu se jos ne zuri vani, ceka on da bude siguran da je ljeto pocelo i da nece vise biti "jesenskih" gadosti.
Jucer su me u par navrata prale bolnije kontrakcije, ali nakon sat-dva se smire tako da picimo dalje dok mali sefic ne odluci!
Maco, trebali bi organizirati nekakvu dostavu torte i do tebe da ti bude lakše iščekivanje!a Klempi je lijepo kod mame pa zato neće van...
no, brzo ćete se vi maziti!
Željkice sretan rođendan!
Maco za tebe i Klempu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maco ti laznjaci su meni u bolnici dosli na zivce. Dan prije induciranog ja cijelu noc imala trudove i to sve jace na 5 min
Reko da odspavam. U noci se probudim, i dalje traju
Ujutro šipak. Sve stalo.
~~~~~~~~~~~ti da to krene i da nam se vec sutra mazis s klempom. Drzim fige na rukama i nogama
Ma prosecem se ja malo..izludila bi u sobi citavo vrijeme..do kvatrica odem,popijrm kavicu i vratim se.kupim na placu malo povrca i eto..
Sretan rodjenadan.....mmmmmm kolacici, mljac
željkice sretan rođendan,uživaj i hvala na kolačima!
maco~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i malenog klempu!![]()
željkica sretan ti ročkas!!! Sigurna sam da je feeling poseban! Nadam se da uživaš.![]()
Call me crazy, ali mi smo jucer otvorili sezonu kupanja
Dr nam je dao zeleno svjetlo i danas planiramo ponoviti to prelijepo iskustvo (totalna je fora plivati s ogromnom trbusinom, kao da imam plutacu pricvrscenu na sebe)
maco super neka si ti guštala i kakvo je more?
meni je tako krivo šta nisam u petak zvala dr da pitam jel mogu na more i sad se kuham,a strah me otić bez njegovog odobrenja!
butterfly,nije mene strah prehlade nego bi volila da mi dr da zeleno svjetlo i da me pregleda prije bolje bit oprezniji sutra ujutro ga odma zovem!
koliko si trudna?vidim u potpisu piše da bebice stiže u 12 mj,moja isto termin je 11.12.
He he Maco ti stvarno znas uzivati, bravo!!!
Mimi meni je dr rekao da i brisevi trebaju biti uredni za kupanje....
željkica meni je termin 6.12. vrijeme mi nikako ne prolazi !
jesi zvala dr. da pitaš? moja radi tek popodne.
mi nismo radili nikakve briseve,osim one brzinske šta odmah pogledaju pod mikroskop za gljivice!
Iskreno, jedino cega me od pocetka bilo strah vezano uz porod su "bolnicki cirkusi", kako ih ja zovem, tipa ne otvaras se dovoljno brzo-evo dripic, malo dolantina da manje boli, ajmo probusiti vodenjak da ubrzamo, da se ne mucis dugo-epiziotomija i tako tih "pomoci".
Uvjerena sam da ipak moj organizam to zna odraditi sam i otkad sam odlucila roditi u rodilistu u kojem preferiraju porod bez nepotrebnih intervencija, straha vise nemam.
Neko pozitivno uzbudenje i iscekivanje je prisutno ali ne i strah.
U biti samo jedva cekam da zagrlim naseg Klempica![]()
maco meni sve to još nije ni došlo na pamet,jedino što mi se mota po glavi je koliko to jako može boljeti i hoću li ja to izdržati. željela bim roditi prirodno i nadam se da ću kao i ti do kraja uspjeti sakupiti snage da budem tako pozitivna i hrabra. Želim Vam svu sreću i čekamo daljnje izvješće. Mislimo na tebe...kiss
što se kupanja tiće zvala sam dr.kaže da jos ne jer je more dosta hladno. Ja cu je poslušati i izdržati jos malo!
ni ja još ne razmišljam o porodu.. sve si nekako mislim da će biti kako bude, beba mora nekako van...
a što se kupanja tiće, ja pitala doktora prošli tjedan dali se smijem kupati u moru i bazenu pa je rekao da smijem i da uživam. bazen ću izbjeći, a na more u petak pa do utorka, u srijedu ujutro u 8 je AC tak da se idem malo opustiti prijei osunčati noge i bušu...
p.s. al sam radila sve briseve prošli tjedan i svi su negativni... ne znam dali to ima kakve veze za kupanje....
i ja sam zvala danas dr i dobila zeleno svjetlo za more samo ne na sunce tako da jedva čekam sutra da se bučnem!i odlučila sam da ču radit još nekih 10-tak dana i pa pa idem ja na odmor,jel vi radite?
maco sretno,bravo na hrabrosti mene već sads hvata strah!![]()
Ja sam sas dosla od doktora. Moram obavit uzv i tek onda ce dat zeleno svjetlo za more.
Znojim se ko kreten,ja stvarno neznam kako cu izdurat cijelo ljeto.
Sad mi je reko da ni slicajno nesmijem vise uopce leci na leda da se mozemo ugusit i beba i ja.
Prva trudnoca mi je bila laksa i stresnija.nek se bebica rodi zdrava i gotova sa radajem i svim,nemam vise zivaca.
Evo i nas s pregleda,ctg uredan,otvorena 1 prst danas smo 38+5
Pukao vodenjak!
Javim se kad zagrlim našeg Kemponju
sretno maco da se uskoro mazis sa svojim klempom![]()
Maco sretno!! Uopce ne sumnjam da cete to odraditi bez problema vas dvoje![]()
maco, cure su već sve napisale! Drži nam se i sretno tebi i klempi!![]()