A i dalje me bole idem sutra kod kiropraktičara pa ćemo vidjeti.
A 4d mi bili 2 put pa ga nismo uspjeli vidjeti kako treba, ja ne znam valjda stvarno nemamo sreće, prvi put je bio okrenut glavom prema dole a drugi put nabijen uz placentu pa nije bilo ništa vode između a ona je potrebna da bi se lijepo vidjelo, koliko sam shvatila to je ipak malo drugačije nego 2 d jer ovaj snima ko rengen znači njemu ne smetaju zapreke a ovom 3d/4d smetaju npr. ako se ko naš okrene licem prema unutrašnjoj strani trbuha, i tako sad čekamo porod da ga konačno vidimo![]()

Linin pokazuje početak nečeg prekrasnog, a avatar od anddu pokazuje prekrasan kraj! U to ime dižem jednu 
bravo za uzv,uživaj!
, i uživajte u današnjem danu,a ja odoh kod dermatologa neke fleke mi izbacile po nogama ode meni 200 kn 
,daj se rodi mišica jedna
Odgulit ćemo 9-mjesečni staž kako spada i roditi naša mala čuda! Kritični su jedino simptomi - malo se zbucaš pa dobiješ špot-špot od ginićke, ili Ginger začori na poslu pa dobije po nosu od poslodavca i sl.
al baš jako, puno sitnih dlačica
Pa ako ih ne želiš inače dirati, obrij ih kad ćeš ići na more, a kasnije ih pusti (osim ako voliš nositi majčice iznad pupka