Pokazuje rezultate 1 do 50 od 666

Tema: Roditelj bully-bullying kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što se tiče pranja ruku - moja nema sanse (osim kada je u jako dobroj fazi) da ode sama ili da ja viknem iz kupaone - dodji oprat ruke pa da ona dodje, ali cim joj pridjem, samo zagrlim i krenem s njom prema kupaoni ona uglavnom reagira bez problema. Tako je i sa pospremanjem igracaka i hrpom slicnih stvari, sam dodir cuda radi (ovo pali i kod starijih, cak i kod odraslih).

Ono sto mene muci i neznam kako rijesiti jesu zastrasivanja - nikada djecu nismo strasili ni baba rogama ni policajcima, ma nicim. Ne znam od kuda ali B stalno voli sam sebe zastrasivati, stalno prica o zombijima, u drustvu stalno pricaju o horor filmovima a niti jedan valjda ni jednog nije pogledao...i tako, on je otkrio da mu je zastrasivanje super metoda borbe protiv sestre, kad mu je dosadna samo krene: sad ce ti doc - ne bi vjerovali-"jajaja", tako se zove njihovo interno cudoviste, ona vristi, on ne prestaje na sva nasa upozorenja, lijepe i malo manje lijepe razgovore...i sad, sto meni vrijedi da ih ja nikada nisam zastrasivala

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče pranja ruku - moja nema sanse (osim kada je u jako dobroj fazi) da ode sama ili da ja viknem iz kupaone - dodji oprat ruke pa da ona dodje, ali cim joj pridjem, samo zagrlim i krenem s njom prema kupaoni ona uglavnom reagira bez problema. Tako je i sa pospremanjem igracaka i hrpom slicnih stvari, sam dodir cuda radi (ovo pali i kod starijih, cak i kod odraslih).
    Ovo je odličan način, a uglavnom jako zanemaren. Zdenka je jednom napisala da primjenjuje "fizički odgoj", tj. točno ovo citirano, i tad sam prvi put i razmislila o tome, stvarno je to jako dobar način. Zapravo čudno koliko smo navikli na govorancije, meni samoj ovo ne bi palo napamet...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je odličan način, a uglavnom jako zanemaren. Zdenka je jednom napisala da primjenjuje "fizički odgoj", tj. točno ovo citirano, i tad sam prvi put i razmislila o tome, stvarno je to jako dobar način. Zapravo čudno koliko smo navikli na govorancije, meni samoj ovo ne bi palo napamet...
    I ja se slažem sa ovakvim, fizičkim, pristupom. Kod moje djece donosi samo pozitivne promjene i primijetila sam da oboje tako postupaju sa manjom djecom koja dođu u posjetu, i nikada nema plača i galame i uvijek se mogu bez problema zajedno družiti mada su mlađi od mojih po par godina.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    ...i sad, sto meni vrijedi da ih ja nikada nisam zastrasivala
    boli te briga, kad odraste, kriviti će brata za svoje traume, a ne tebe

šalim se, al nije to isto. mogla bih ja reći npr šta mi vrijedi da ih ja ne tučem, kad se međusobno mlate

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    boli te briga, kad odraste, kriviti će brata za svoje traume, a ne tebe

šalim se, al nije to isto. mogla bih ja reći npr šta mi vrijedi da ih ja ne tučem, kad se međusobno mlate
    ma znam da nije isto, ali me ljuti to B-ovo ponasanje. ne mlate se pa mu je ovo najjace oruzje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •