Ginger ako ti treba tothema javi kupit cu ti i poslat.
Argente jos malo i stize sinek <3
Citam vas cesto ali nemam sto pisati![]()
Ginger ako ti treba tothema javi kupit cu ti i poslat.
Argente jos malo i stize sinek <3
Citam vas cesto ali nemam sto pisati![]()
tigrica, kombinirani ti je vađenje krvi+detaljniji uzv. Ništa posebno![]()
Joj cure samo da vas kratko pozdravim. U nedostatku vremena ovo je i dalje moja omiljena (i jedina) tema koju pratim. I veliki potpus na Ginger - vase brige ce rodenje bebaca tek poceti. Zato uzivajte u trudnoci koja je meni, vjerovali ili ne falila naon poroda. Zapravo falilo mi je ono lupkanje moje curke a mama mi je govorila da nisam normalna jer je sad tu kraj mene![]()
Cure dobro jutro!
Moram reci da me od jucer pucaju hormoni i to kao nikad do sad. Stalno mi se place, a na svaku sitnicu se i rasplacem, kao da pucam po savovima, kao da se u meni nakupilo dosta toga i da to moram izbaciti, sva sam bezvoljna, pogubljena... Ne znam sta se desava i kad ce mi to proci, ali samoj sebi idem na zivce..
Morala sam se malo izjadati...
Dobro jutro trudnice!
Jesu li se svi vratili s mora i godisnjih odmora?
Mi smo danas ravno 35+0 i nemrem vjerovati obzirom da smo se oko gospe zafrkavali s skracenim cervixom V forme i na pregled morala u bolnicu.
Prosli tjedan je na UZ bilo sve ok..cervix je bio 3cm, T forme, cura je cak bila zbrisala iz male zdjelice. Procijenjena je na 2800g.
Jos sam na utricima i magneziju, koje svecano namjeravamo ukinuti s 36+0![]()
dobro jutro cure stize kafica za spavalice
mi juce se opet mjerili i fino rastemo , izgleda da uzivaju , jedino sto sa mnom nije zadovoljan nesto mu ne izgledam bas najbolje tako da sam dobila hrpu uputnica da vadim krv ponovo , pa sledece sedmice opet kontrola. sad smo 14+5 .
jutro komadi lijepi i okrugli , zahvaljujem na kavici al tak mi je da trebam još jednu
zbudila se u 3 i jedno sat i pol bauljala po dnevnom, a mm otišao danas na službenjak i sada sam se tak fino naspavala. Ne sjećam se kada asm se digla iza 8 - i sada sam mamurna, sva pokočena. E da i bez pesa sam, ajme koja tišina
Vatro ajme i ja ti se tak rasplačem, onak sve mi se brada trese od jecaja. A razlozi budu svakojaki, no najupečatljiviji mi je kada je padala kiša a ja plačem zbog ptičica koje su vani na kiši
A poslije ode u Petrovu po novu zalihu injekcija pa kod mame, ajme valda ću izdržati koji sat s njom nasamo - već znam kaj me čeka - ležanje a ona mi masira stopala i pritom moli, pa šopanje na raznorazne načine a onda joj nemoj se zdebljati. Kada sam tako zadnji put bila počelo mi ono smeđarenje. Ne znam zakaj maminu pažnju osjećam ko strašan teret
Svima za tjedne a posebno finalisticama, još malo cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~
I imam 2 nova simptoma: strašnu količinu celulita po nogama i dlake po trbuhu, posebno iznad pupka
vatra, linalena sve o čemu pričate ... tako mi je poznato, a valjda svima nama! Kao prvo, emocije - kaos, rasplakala sam se kod starca pričajući kak mi je došla žena s klincom prosjačit na vrata...ali linalena, ovo s ptičicamanadmašila si me!
I straaaaašno me živcira kaj se starci ponašaju ko da sam od stakla, ne daj Bože da se moram voziti u busu ili vlaku sat vremena, nema dizanja dupenca da slučajno odem po nešto u kuhinju jer će oni....i još bezbroj takvih situacija. Ali najgore mi je kaj još uvijek strepe nad mojom trudnoćom...a meni treba da vjeruju u mene i bebača! Ili dok svekrva kaže "nemojte još ništa kupovati da se na kraju jako ne razočarate"![]()
![]()
WTF? Da kupim vilu svojoj nerođenoj bebi...kakve veze to ima s mogućim razočaranjem ako...ne želim ni nastaviti?
Zato mi vjerujemo u nas![]()
Posljednje uređivanje od Muma : 06.09.2013. at 08:49
joj da Muma, moja mama ni ne želi gledati slikice s UZVa
I da se pohvalim -sinoć bili intimi, ja bila sva masna od ulja a kako je mm dragao trbuh tako je malo po malo stvar eksalirala. Cer od uha do uha. Samo da ne pomislite nije to bio sex u onom izravnom smislu. Drugi put od tamno negdje 15.6.
jutro iako je meni već popodne s obzirom od kad ne spavam opet leđa i bubreg u duetu!
sex??hm hm šta je to,ja uopće nemam volje za tim ,kakvo je stanje kod vas? reka je mm da je njemu kao i popovima a ja mu kažem ne dragi tebi je i gore imaš mene pokraj sebe a nema ništa![]()
Ma da linalena, moji virnu u slike, nasmiju se...ali ja osjetim sve ono preostalo kaj fali u tom njihovom osmijehumalo su se pomakli s mjesta, ali treba im još puuuuuno.
Ha ha ha, istina željkica, gore nego popu...ja sam se baš nabrijala za sex, planirala sva se srediti i onda skužim tu glupu bartholinijevu da me zeza...sve palo u vodu. A mm svaki dan pita kakvo je stanjeAli je razuman, zna da se to još može zakomplicirati pa je rekao "hebeš sex, bitno da budete vi dobro, stignemo dok rodiš"
![]()
mi inače imamo onaj jastuk za bočno spavanje između nas, pa se zezamo da kako kome dođe volja malo se namjesti na njega/nju
Ajme koliko ste se raspisale
Linalena, i ja čini mi se imam više celulita. I ispucalih sitnih vena po bedrima, to sam imala i prijeI mislim da sam na grudima vidjela prvu striju...aaah
Što se tiče slika s uzv, moji bi ih stalno gledali. Sad su bili tužni što nije rađen 3d i što nema neke lijepe slike gdje se kuži što se vidi
Seks ništa od dan prije transfera... Prvo je mene više bilo strah, sad kad je vidio uzv i bebu niti muž se ne usudi. Tako da će seks očito čekati negdje iduće proljeće![]()
jutro cure...kava i sex, dobar početak dana
muma a baš sam htjela pitat kako b.žljezda!
ja se noćas u snu rastezala i nesto me probolo na lijevoj strani trbuha, više nema šanse zaspati od brige...često se budim a popodne ne mogu spavati
Ej! Evo mene sa svetig duha. Trebam napravit suk profil. Jel netko zna di to radim u zagrebu,treba se naruciti i kolko se ceka nalaz?
Linalena, dobru si temu načelaSad mi je lakše kad vidim da nismo jedini koji su u prošla tri mjeseca samo dva put izveli nešto kao sex
Na početku nas je oboje bilo strah, a s obzirom da na prošlom pregledu doktorica nije ništa rekla, ja sam si to shvatila kao da bi sad i smjeli...ali moj muž nije
![]()
ha ha nešto kao sextako je bilo i kod nas, a ja sam sad na antibioticima pa vjerovatno i nesmimo,pitam ja dr. di sam ja dobila tu infekciju a on meni od muža a ja mu kažem eeee dr od njega sigurno nije, nije me taka ne pamtim
![]()
Posljednje uređivanje od željkica : 06.09.2013. at 11:04
Da li vi koje pijete Elevit imate problema s tamnijom stolicom?
Ja sam se baš bila prepala, nije mi bilo jasno. Ali kažu da to može biti od željeza. I pijem čaj od koprive, za koji isto kažu da ima željeza, pa valjda je od toga... Ne znam da li da paničarim![]()
cure jel kojoj od vas počelo curiti mlijeko/kolostrum?
jučer popodne sam malo odspavala i probudim se kad po majici mokre fleke. do sada je bilo samo koja kap kad bi stisnula bradavice, a sad je eto krenulo samo od sebe curiti...
He he he, ma sinulo je meni odmah, ali nakon tak lijepo sročene rečenice nisam jadnika odmah htjela zbedirati...to uvijek stignem
A mi smo uveli sex s kondomom, majko moja, nakon toliko sexa bez zaštite moja "gđica dotična" nije navikla na te gumice i poludjet ću kak me svrbi još par dana poslijeAli nije da smo često aktivni, rijeeeetko. Bila sam pun o više nabrušena na sex dok sam imala zabranu, čim je zabrana maknuta, to više nije to
Ljudska psiha...
Bluebella ja još nemam tih briga...ali nije to ništ loše...bar mislim...
Vrci od željeza jest tamnija stolica (iako ga ja ne pijem, za sad), ko i od cikle...
Ja sam sad u popodnevnom spavanju sanjala seks, valjda od ovih priča to![]()
sex sta je to jel se to mozda jede ?
ali ste lude , prvo jede lude kombinacije, sad sad vam se jos i sexa , za sad nemam ni jedan od tih prohtjeva!Bluebella znaci da su ti proradile mljecne zljezne,k neki dan sam slusala o tome pa su rkle zene koje poznam sa iskustvom da je to normalno , a one jos doje djecu a ta djeca imaju dvije godine!
Sex? Do sada sam ga samo sanjala i dozivljavala orgazme u snu..a nisam jos isla u realizaciju, ali mislim da cu uskoro jer je..... "Vruce"....![]()
Mene uopće ne "svrbi" za seksJedino mi se zna uvući u san, ali ovako...nekako nemam potrebu
ja ni neznam jel smin nisam dr ni pitala pošto pijem antibiotike-e kao da znam bi navalila na muža moš mislit
![]()
pa da pazite se sexa da ne zatrudniteups pa već ste trudne = najbolja kontracepcija
pokušavam preživjeti dan bez spavanca i eto 6 navečer a ja jedva gledam
Ja sad na wcu,obrisem krv. Pomjesana je sa vaginaletom pa je kao roza. Valjda mi to ije vec cep. U prvoj trudnoci mi je porod isto poceo ko sa mengom a danas me je normalno doktorica pregledala,nije bila gruba.nisam se jos pripremila na to!
Baš sam čitala da je dosta cura za seks u trudnoći dobilo savjet da koriste kondome ili vadi ga van metodu, jer nešto iz sperme omekšava cerviks
Još i ta gnjavaža, pogotovo kad nije u službi kontracepcije![]()
Luc jel ti to možda upravo od pregleda?? često je lagano krvarenje iza
jeli prošlo??
Evo ja sad svratim da vidim sta se od jutros izdesavalo...hehe...kad ono vi jos o sexu,nisam se htjela petljat u tu temu jer stvarno vise neznam kako se to radi XD
Bluebella meni jos nije pocelo nista curkati. Mislim da to ne treba biti lose.
Neznam od cega je. Jos je iscurilo krvave sluzi i jos tu i tamo nesto slini. Reko doktor ako ne prestane ili se pojaca moram na hitnu. Beba se mice tak da nije jos nikakva panika al sam se bas prestrasila.
Luc moguce da je od pregleda,mene uvijek malo boli kad mi guraju onaj spekulum (valjda se stisla jer je ne koristim), a poslije pregleda me zna peckati . Nadam se da nije strasno i da ce ti se umirit, mozda koja kapilarica pukla.
Jutroooo (nakon neprospavane noći)...kava, čaj, bilo kakav "podizač", sve nudim...u zamjenu za informaciju
boli grlo, začepljen nos - kaj uopće smijem uzeti?
luc nadam se da je bilo krvarenje od pregleda, ipak smo puno osjetljivije a ti si skoro do termina...
Šaljem vam svima kisses &hugs, odoh malo danas u shopping preko granice (a baš mi se posložilo s tom prehladom)
muma mozda je najbolji onaj stari babski lijek , uzmes platnenu pelenu ili pamucnu krpu kakvu natopis rakijom i preko premazes medom i sa tim zavijes vrat i to tako ostavis ja uglavnom prespavam sa tim i meni uvijek ko rukom odneseno ujutro bude. racunam prirodno a ne moze stetiti.
dobro jutro ja cu kafu da dodjem sebi.
Jutro...ja bi jos spavala...al dolazi necakinja na cuvanje, ima 2 god..
Za prehladu? Fiziolosku ili onaj Sterimaris spray kako se vec zove, u nos... A za grlo, to sto rece Boss, caj, med, one pastile smiju trudnice, joooj kako se zovu...s nekim lisajemsjetit cu se... Puuno tekucine!
Pastile se zovu Isla, od islandskog lisaja..znam da ga smiju trudnice i dojilje
E pitanje s obzirom da ne prakticiramo sex, da li vi radite nekakve vjezbe da odrzite misice u formi iiiiii da li masirate međicu, to smo ucili u skoli davnih dana..
Argente???
Hvala cure!
vatra ja ne vježbam ništa, ali evo jučer sam saznala da ima kod nas joga za trudnice pa ako dobijem dozvolu od ginekologice u utorak, odmah startam...
da te Isla pastile, čaj od kadulje za grgljat grlo
pokušavam Kegelove ali nisam baš sigurna da radim dobro, oduvijek imam problema sa izoliranjem pojedinog mišića - ajme kada se sjetim joge i sada opustimo prvo nožne prste pa listove ..... a ja koji vrag kak????
ko je ono reko da će joj muž masirati međicu? ja čak ni ne znam kaj je to međica?
jutro, a mi započeli dan s toplim sendvičima, mmmm a na ručak idemo kod prijatelja, prvi puta odkada sam trudna da se ponosno pokažemo, sve me trema lovi
Jutro! Nema jutros ni traga jedino ak nece opet pocet dok obavljam svakodnevne obveze. I moja dvogodisnjakinja je prehladena. Mi imamo domaci sirup od trpuca i secera,koristimo ga cim pocne curit nos i prestane za jedan dan.
Jucer me pregledala sa prstom ali imam neke bakterije pa pijem antibiotike i paralerno stavljam vaginalete.
Nek ema priceka jos bar tjedan dana da jos malo dobi na kilaz a i nisam jos 37 tjedana pa ce biti nedonosce.
cure ja imam dost vodenasti iscjedak, zapravo ko da se dole strašno znojim, nema baš ni boje ni smrada - to je normalno jel?? čak mi se čini da ako nosim dnevni uložak (a našla neke bez najlona unutra) mi se čini da se brže osjeti malo neugodan miris tako da ih ne korisitim više već se presvučem kroz dan
Argente a koji si dan?? čekamo te no nemoj tak dugoooo![]()