Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
Amsterdam, NISTE ubili člana obitelji, jer pas to nije. Nemoj si taj teret stavljati na leđa.
Ne dajete loš primjer svom djetetu jer vam dijete ima 1 god. i nema pojma što se zbiva.
A s vremenom i njegovim razvojem ćete već naći načina kako ćete mu to objasniti.

Dolazak male bebe u kuću je za većinu parova jedan od najzahtjevnijih perioda u životu. Imati uz to
još i vrlo zahtjevnog psa, može biti prijetnja stabilnosti vaših odnosa.
Gledala sam film Marly i ja, i moram priznati da bih se i ja na svaki način pokušala riješiti takvog psa,
(a ti kažeš da je Marly mala beba za tvog psa).
Halo, život je danas dovoljno kompliciran (uz krizu, brigu o poslu, djetetu i ostalo) da još gubiš energiju
na zahtjevne životinje.
Životinje si u principu mogu priuštiti sredovječni ljudi kojima su djeca poodrasla, koji imaju vremena za šetnje,
veterinare,kupanja i sl.
Ne slažem se. Uopće.
Naravno da ti imaš pravo na mišljenje kako pas nije član obitelji, ali meni moj upravo to jest, punopravni član sa svojim zaduženjima, povlasticama ali i ograničenjima.
U sredinu posta ne bi ulazila, jer to je isključivo tvoje viđenje koje naravno poštujem, ali kraj, odnosno tvrdnja da si životinje mogu priuštiti srednjovječni ljudi jednostavno ne stoji. Životinju si može priuštiti svaka osoba koja je odgovorna prema toj životinji i ne mislim da u tu skupinu spadaju samo srednjovječni ljudi, tu spadaju i zaposleni ljudi, i ljudi sa malom djecom.