Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
dasha, vidim da si nova na forumu. lijepo si pročačkaj teme na filozofskom kutku koje se tiču MPO - tamo imaš sve argumente i objašnjenja što je sa smrznutim embrijima. kad postavljaš takvo pitanje na pdf-u Potpomognuta oplodnja + tvojih 100-tinjak postova, jasno je da zbilja nemaš pojma o čemu pričaš i da si samo nafilana informacijama iz isključivo jednog smjera. tj., ukratko - skroz si neinformirana. i nema tu ničeg lošeg - da bi se mogao informirati, prvo moraš ne imati pojma. loše je to što si daješ pravo pričati sve i svašta o temi o kojoj nemaš pojma, a informacije ne tražiš. (i btw, nisi mi odgovorila na pitanje). no, to nije tema ovog topica. on topic, poštivati različitosti, a biti protiv istospolnih brakova i roditeljstva je kontradikcija. poštivati različitosti i pričati o stanju organizma koji sprečava ostvarivanje roditeljstva također je kontradiktorno. informiraj se pa zaključuj ili jednostavno prestani mazati oči i sebi i drugima jer, dasha - ti itekako diskriminiraš.
Ne mogu na sve odgovarati... ali ukratko, mislim da nisi razumijela bit onoga o čemu ja pričam, a to je ne treba legalizirati nešto što ne može ispuniti svrhu...zato jer je to nečije pravo??? Ja mogu tražiti pravo da budem astronaut mada nemam ama baš nikakve predispozicije za to!!!! Pitam se je li jednostrano mišljenje tvoje ili moje???