Dasha, poznajes li bar jednu homoseksualnu osobu?
Dasha, poznajes li bar jednu homoseksualnu osobu?
Protiv sam toga da oni imaju djecu, na ovaj ili onaj način...Po meni djeca moraju imati mamu i tatu, to je njihovo pravo...
Daj dosta više o homoseks osobama, nemam niš protiv njih osim za ta njihova prava....
Btw. gluhe osobe nemaju pravo posvajati djecu, a zašto? Velika nepravda
samohrane roditelje na stup srama, molim!
ma da, kaj bi imala protiv, ok su oni... samo zakaj bi imali prava kao i mi? jest da su ljudi, al kaj će im to? ženama je bilo puno bolje bez prava glasa - ipak su one PRIRODNO predodređene za rađanje i brigu o djeci i kućanstvu. a oni crnci...kaj je njima falilo brat pamuk i usput tamo malo pjevušit? tko je vidio izjednačit nam prava?! i ne znam kaj oni Srbi/Romi/Mađari/Talijani/nastaviniz hoće tu? pak gosti se moraju prilagodit sredini. al svi su oni meni ok i "nemam niš protiv njih osim za ta njihova prava..."
Molim te, tri odgovora...
Je li ovo posljednje bilo sarkastično ili doista smatraš da je velika nepravda što gluhe osobe nemaju pravo (nisam sigurna je li to istina) posvajati djecu?
Što je s pravom djeteta na majku i oca ukoliko je majka ili otac zlostavljač?
Na koji način nemaš ništa protiv homoseksualnih osoba?
Doista mislim da je velika nepravda da gluhe osobe ne mogu posvajati djecu, istina je na žalost da ne mogu!!!!
Kako ovdje govorimo o idealnim uvjetima i pravima koje bi svako dijete trebalo imati, mamu i tatu, a ukoliko je majka ili otac zlostavljač, pravo je djeteta ukloniti ga od zlostavljača....
Nemam ništa proti homo u smislu njihove ljubavi, upražnjavanja ljubavi...
Najkraće, željela bih živjeti u društvu u kojem većina ne može manjinama na temelju vlastitog svjetonazora uskraćivati prava koja su njoj zajamčena. Moje heteroseksualno biće (kako je to rekao Mile Kekin) i moj heteroseksualni brak ni na koji način ne bi bili ugroženi pravom homoseksualaca i lezbijki da se i njihove veze, ukoliko ih žele registrirati, nazovu jednako. Štoviše, "moje biće" je silno ojađeno što u našem društvu žive ljudi koji se vole i koji žele sklopiti brak, a ne mogu to.
Bojim se onoga što se valja iza ove inicijative... Krenuli su s "mobilizacijom" oko pitanja oko kojeg su, očito ispravno, zaključili da će biti najlakše dobiti masovniju podršku, a što bi moglo biti sljedeće možemo vidjeti i na ovom topicu, gdje su se opet spomenuli smrznuti embriji.
PROTIV