Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
Ok, članovi vlade na zapadu imaju pravo iznositi svoje stavove o referendumu, ali sam sigurna da isto tako ne proglašavaju pola svog biračkog tijela zatucanim i zaostalim. Jer tako naša
Vlada iznosi svoj stav o referendumu.
prvo, molim linkove na mjesta gdje bilo koji član Vlade pola svog biračkog tijela proglašava zatucanim i zaostalim.

drugo, nisam primijetila da si osudila bilo kojeg člana određenih udruga i inicijativa i prije svega crkvene dužnosnike kada su cca 20% svojih vjernika (pošto je u Hr, je l', gotovo 90% katolika pa se omjer neplodni:populacija može primijeniti i na njih) proglašavali ubojicama i uspoređivali s nacistima. to je, pretpostavljam, ok? jer, eto, nisu članovi Vlade. ili iz drugog razloga?

odmakli smo se od teme. poanta je da ovo zbilja nije referendum usmjeren samo protiv jedne manjine. ovo je samo početak lavine. mi neplodni prvi smo bili na meti i ovaj je referendum vrlo lako mogao biti usmjeren kontra našeg prava na liječenje i pokušaja ostvarivanja roditeljstva pomoću MPO. na našu sreću, a na žalost LGBT zajednice, inicijatori ovog referenduma procijenili su da anti-MPO kampanja vjerovatno ne bi urodila plodom, ali zato su tu pederi i lezbe na kojima će uspjeti iz ljudi izvući ono najgore, progurati svoje isključive stavove i zaraditi toliko željene političke bodove. i kada ih zarade, mislite li da će tu stati? ne vjerujem. zato apeliram na sve nas na ovom podforumu Potpomognuta oplodnja da dobro razmisle hoće li izaći na referendum i što će zaokružiti. pasivnost prema ovom pitanju jednaka je pasivnosti prema borbi za vlastita prava, a odgovor ZA nije usmjeren samo protiv gay prava. bar ne dugoročno. ponavljam - isti ovi ljudi koji stoje u pozadini ove inicijative, stajali su i u pozadini "I ja sam bio embrij" inicijative koja se borila za ukidanje MPO-a. I sigurna sam da će nakon ovoga ponovo dobiti krila. i zato, kao neplodna osoba u današnjoj Hrvatskoj komotno mogu reći: I JA SAM GAY!

i da, Dijana - ova inicijativa je duboko nekršćanska i pršti netrpeljivošću. osim ako se kršćansko "ljubi bližnjega svoga" odjednom drugačije prevodi. jer tu ljubavi - nema. a ako nije crno, onda je bijelo. ako nije ljubav, onda je...