Pokazuje rezultate 1 do 50 od 451

Tema: Nešto kao loša veza...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam s parkom imala cijelu strategiju. Čim bismo stigli rekla bih - znaš što, došli smo na kratko, nećemo dugo (u stvarnosti bi ostali bar 1 do 2 sata).
    Nakon pola sata bih pitala je li umorna, igraj se još malo pa ćemo uskoro doma. Pa onda serija napominjanja - još 60 min. pa idemo doma, još 50 min. pa 40.... pred kraj bi bilo: počni se pozdravljati s prijateljima, za 10 min. idemo i onda stvarno krenem.
    Nakratko nikad nismo ni dolazili u park . Zaista nikad nismo izašli iz kuće da joj nisam izrecitirala plan kretanja (prvo ćemo na plac, pa u apoteku, pa u dućan, a ako se budeš lijepo ponašala, idemo NAKRATKO u park.)

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam s parkom imala cijelu strategiju. Čim bismo stigli rekla bih - znaš što, došli smo na kratko, nećemo dugo (u stvarnosti bi ostali bar 1 do 2 sata).
    Nakon pola sata bih pitala je li umorna, igraj se još malo pa ćemo uskoro doma. Pa onda serija napominjanja - još 60 min. pa idemo doma, još 50 min. pa 40.... pred kraj bi bilo: počni se pozdravljati s prijateljima, za 10 min. idemo i onda stvarno krenem.
    Nakratko nikad nismo ni dolazili u park . Zaista nikad nismo izašli iz kuće da joj nisam izrecitirala plan kretanja (prvo ćemo na plac, pa u apoteku, pa u dućan, a ako se budeš lijepo ponašala, idemo NAKRATKO u park.)
    Probala i to, nekad pali nekad ne. Uglavnom je park pun djece iz vrtića koje zna i jbg ona sad mora doma. A oko 7 navečer je najljepše po ljeti, u biti i meni, nije više vruće, dan je, baš postane ugodno, čak i romantično, i realno ona bi i mogla ostati do 8 dok ostaju i druga djeca, ali radi brace je to sad malo zeznuto, a kad nema muža, ali dobro je, nije smak svijeta, već će dogodine biti zera lakše.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam se nebrojeno puta pravila da nisam vidjela da je dijete palo. Padne, vidim da nije strasno, i onda brze-bolje okrenem kao gledati nesto drugo. Ako misle da ih nisam vidjela, obicno se dignu i nastave dalje, a ako skuze da sam ih vidjela onda cendanje, pa boli, pa puse...

Najsmjesniji mi je bio sin dok je imao godinu dana, negdje bi se lupio, i onda kakti placuci (ne bi plakao nego tiho isao aaaaaa) dosao do mene (koja sam recimo bila u drugoj sobi) i samo gurnuo ruku/nogu/glavu da mu dam pusu. I vratio se nazad igrati...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Najsmjesniji mi je bio sin dok je imao godinu dana, negdje bi se lupio, i onda kakti placuci (ne bi plakao nego tiho isao aaaaaa) dosao do mene (koja sam recimo bila u drugoj sobi) i samo gurnuo ruku/nogu/glavu da mu dam pusu. I vratio se nazad igrati...
    Htjela sam reći da ga čeka karijera u nogometu, ali u tom slučaju bi ostao ležati u sobi i vikao da dođeš s tom pusom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •