naravno,da,kljucna rijec potencijalni...isto kao sto nece svi koji puse joint kasnije postati narkici i zavrsit na igli...no,odredjeni postotak ipak hoce...
ne,nisam dosad nijednom fizicki kaznila (ni po ruci,guzi,uhu) ali zato dreknem...ne bi trebalo ni to, znam, ali se ne mogu uvijek iskontrolirat....no,obecala sam samoj sebi da si necu nikad dozvolit da me toliko izbaci iz takta da ju ikad klepnem jer bi me bilo strah sto ce biti poslje...
ako prestane - katastrofa - eto mi razloga da to opet ponovim u trenutku slabosti u nekoj drugoj situaciji
ako ne prestane - opet katastrofa - moglo bi mi se dogodit iduci put da u nemoci udarim jos jace...
to su sve po meni legitimni strahovi, mislim da je najteze je 1vi put nesto ucinit...onda kad jednom "probijes led" kasnije ti je vjerojatnije da ces ponovit istu radnju....i zato ne mogu zamislit da razmisljam da nije tako strasno klepit 1-2x i onda da to nikad ne uradim....pa sama sam sebi unaprijed dala opravdanje...
inace,mi smo bas neki dan prosli nosenje bicikle i kacige u jednoj ruci a potezanje nje do auta u 2goj...cijela uvala se orila koliko je urlikala,ljudi su je poceli imitirat....bolje da ne kazem koja je sitnica bila trigger... sa djecjeg smo se rodjendana prosli vikend momentalno skupili doma kad je zavitljala pjat sa tortom na pod....(ja iskidala komade vilicom da moze jesti a ona zamislila to sama)
meni se pokazalo kao pravilo: sto ja mirnije ishendlam situaciju,ona ce brze izac iz tantruma....nije lose ujutro naviti budilicu kojih 15min ranije,uvijek iskalkuliram da imam vremena za ispad ili 2 a da ne zakasnim na posao...![]()

Odgovori s citatom