Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1040

Tema: Recite mi da sam luda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa to sam i ja zakljucila, pojma ja nemam sto je njima ok, i kako izgleda dobar ctg.
    Necu se u to uplitat, samo mi je danas bilo to cudno ti stalni prekidi.

Mene vise brinu protoci, posteljica i d dimeri. To mi je nocna mora. D dimeri narasli, a pretrage pokazuju da mi je doza Fraxica cak i visa od potrebne. Iako sam mozda srela dvije osobe koje su radile anti Xa pretragu, pa se pitam kako drugi odredjuju dozu.

I tako, red ctg-a, red hematologije, red psihijatrije...ko kaze da nemam zanimaciju!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku

Mene vise brinu protoci, posteljica i d dimeri. To mi je nocna mora. D dimeri narasli, a pretrage pokazuju da mi je doza Fraxica cak i visa od potrebne. Iako sam mozda srela dvije osobe koje su radile anti Xa pretragu, pa se pitam kako drugi odredjuju dozu.
    Tako je i meni bilo, sve je bilo na kraju povišeno, a čak nitko nije ni kontrolirao do samog termina. Dozu od 5.000 i.j. koju sam dobila na samom početku uzimala sam do kraja, bez kontrola protoka i ovih koagulacijskih i trombofilijskih pokazatelja, valjda zato što je fragmin dan preventivno, tj. samo zbog povišenih ACA. U 39. tjednu su mi vidjeli i navodno granične protoke pa je trebao biti hitni carski, pa je gledao drugi dr. koji nije vidio granične protoke. I sve je ipak bilo u redu.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da je period mira vec prosao ...
    Pa to traje jedan dan, recimo kad napravim UZV kji bude dobar.
    Al nije mi do šale, imam predispoziciju za trombofiliju, to je tihi ubojica, čula sam nažalost previše tužnih priča.

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je i meni bilo, sve je bilo na kraju povišeno, a čak nitko nije ni kontrolirao do samog termina. Dozu od 5.000 i.j. koju sam dobila na samom početku uzimala sam do kraja, bez kontrola protoka i ovih koagulacijskih i trombofilijskih pokazatelja, valjda zato što je fragmin dan preventivno, tj. samo zbog povišenih ACA. U 39. tjednu su mi vidjeli i navodno granične protoke pa je trebao biti hitni carski, pa je gledao drugi dr. koji nije vidio granične protoke. I sve je ipak bilo u redu.
    Pa jesi vadila kks barem?
    Ne znam koliko su povišeni ACA ozbiljni, ne znam ništa o tome.
    Na kraju nisi išla na hitan carski?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Pa jesi vadila kks barem?
    Ne znam koliko su povišeni ACA ozbiljni, ne znam ništa o tome.
    Na kraju nisi išla na hitan carski?
    KKS u cijeloj trudnoći dvaput. Nisam išla na hitan, čekali smo 40. tjedan, dobila sam trudove na 38+6. Pisala sam ti da sam ja prepustila sve svom dr. i nisam tražila gotovo ništa što on nije odredio. Meni je tako bilo lakše, nego stalno misliti jesmo li što propustili i kakve bi to posljedice moglo imati.Bit će sve ok, drži se, imaš još malo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •