Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
Može se prezivjeti bez kuhanja, uvijek se moglo. Ali smatram to potrebnim i naučit ću svoju djecu, koliko ih bude zanimalo. Moj srednji ima 11 godina već 2 godine peče smaostalno palačinke (sve radi sam, dakle barata s vrućom tavom i uljem, prije nekog vremena je i ribe sam pofrigao. Ja sam mu pokazala kako da pofriga jednu, on je zatim inzistirao da pofriga sve ostale sam. Nemam problema s tim. Ni s noževima, pećnicama, vrućom vodom. Ne podržavam plastične žlice ni u jaslicama, a kamoli u vrtiću.
Joj Marta, pravo je olakšanje čitati te, već sam se počela pitati što nije u redu samnom
Ozbiljno, nikada mi nije palo na pamet posebno štititi djecu od takvih stvari, i nikada nam se nije dogodila nijedna nezgoda. Nikada nisam strahovala za svoju djecu u tom smislu - pasti će, ozlijediti će se, opeći će se, porezati se, otrovati se..
Jedini put kad sam osjetila osjećaj straha za dijete, bio je u zadnjoj trudnoći, pisala sam o tome na temi o strahovima u trudnoći, i nažalost ispalo je da je moj strah bio opravdan što se bebe tiče, valjda je to bio neki majčinski instikt, što li
Dakle, ima nas još "nemajki"

Što se tiče vremena i hendlanja troje djece, kuće i vrta, ta sam. I odgovorno tvrdim da imam dovoljno vremena da sve stignem, ali ne želim. Draže mi je sjesti, odspavati, zapaliti cigaretu, otići na forum, pogledati tv, nego čistiti po kući. Em nemajka, em lijena, što ću.