Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Buhe mi nisu strašne, iako smo imali jednu invaziju i tada ih je bio pun travnjak pred kućom. Riješili ih se prskanjem pitroidom.
    Ali gliste, to mi je fobija otkad sam pročitala kakvu štetu mogu kod djece izazvati. Koliko često tretirate protiv glista? Moja je kujica tretirana po ps-u kod uzgajivača, pa jednom kod nas i sad sam joj stavila ampulu koja djeluje i na gliste, ima 5 mjeseci. Stalno nam kroz dvorište prolaze mačke, pa sam u brizi, paranoičnoj

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    Buhe mi nisu strašne, iako smo imali jednu invaziju i tada ih je bio pun travnjak pred kućom. Riješili ih se prskanjem pitroidom.
    Ali gliste, to mi je fobija otkad sam pročitala kakvu štetu mogu kod djece izazvati. Koliko često tretirate protiv glista? Moja je kujica tretirana po ps-u kod uzgajivača, pa jednom kod nas i sad sam joj stavila ampulu koja djeluje i na gliste, ima 5 mjeseci. Stalno nam kroz dvorište prolaze mačke, pa sam u brizi, paranoičnoj
    Svaka tri mjeseca mu dajemo tableticu Drontala.
    Opet po preporuci veterinara jer naš pesek dosta smećari pa da ne bi bilo nismo znali.
    Ima i verzija za mačke.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka tri mjeseca mu dajemo tableticu Drontala.
    Opet po preporuci veterinara jer naš pesek dosta smećari pa da ne bi bilo nismo znali.
    Ima i verzija za mačke.
    naš vet smatra kako ne treba psa prečesto trovati s tim tabletama, jednom do dva puta godišnje, ili ako se pojave simptomi- nadut trbuh, povraćanje glista, a po onome što sam čitala to je već gadna invazija. u svakom slučaju nije to pristup za mene, svaka tri mjeseca mi zvuči prihvatljivije.
    mačke nisu sve naše, a i naša voli strpati sve u usta pa stalno pratim jel štuca, jel ovo, jel ono-čista paranoja.
    Posljednje uređivanje od suncokret : 11.10.2014. at 10:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •