ja sam samo 5 dana ispred, ZM 15.09![]()
prekosutra mi je 4D uzv
jedva čekam. ubija me neizvjesnost, jeli sve u redu s mojom bebicom
Mi smo tjedan poslije bebeto. Danas 11 tjedan
Alkemicar 4d wow, vidjet ćeš svog bebana skroz.
Jel netko zna radi li se kombinirani probir običnim uzv ili?
Ajme cure sanjam dan kad ćemo brojit sitno kao naše mame koje čekaju da krenu trudovi....to mi se čini još tako daleko..... meni je u srijedu pregled, neznam kojim ultrazvukom će me gledat ali jedva čekam taj pregled da se konačno smirim i opustim....prešla sam tjedne kad sam izgubila 2 bebice ali još me strah da i ovoj ne stane srčeko....
Sanja_S meni su mučnine počele varirati u 10 tjednu, sutra ulazim u 11 i danas mi je muka cijeli dan. No, draže mi je da ih imam jer kad ih nemam, odmah kreću paranoje. Prije točno 7 dana sam se probudila i nestali svi simptomi. Niti mi je bila mučnina, grudi splasnule...sledila sam se doslovce. Od straha se nisam pomakla cijeli dan iz kreveta i bila depresivna do bola. Drugi dan se probudila i opet se sve vratilo, mučnine i ostali simptomi. Jest da mi je bilo fizički loše, ali je psiha bila u miru. Primjećujem da sada imam cikluse, dva dana bez ili sa malo mučninia pa dva dana s jakim mučninama. Jedva čekam 12-ti tjedan....da malo odahnem. Btw ja sam blizu vas, posljednja M 28.9., planirani termin 05.07.![]()
Jel netko zna radi li se kombinirani probir običnim uzv ili?[/QUOTE]
Mislim da se radi 4D ultrazvukom. Naručena sam 23.12. u Ginekosu za kombinirani.
A mandarine ili kisele jabuke Granny Smith? Meni pomaže kiselo. U biti, bude mi lakše čim nešto pojedem, najgore mi je kad mi je prazan želudac. A kako sam postala gadljiva uff....No, Sanja neka je mučnina, to znači da trudnoća ide dobro. Meni je moj dr. rekao da je sretan što imam mučnine![]()
Uf, mandarine su mi na početku pomagale, a sad mi naprave samo još gore. I bilo kakvi sokovi. Vjerojatno mi kiselo više ne paše. Kad sam svojoj dr.rekla za mučnine rekla je "a to ti je tako normalno.. probaj 5, 6 badema pojesti, oni upiju kiselinu". Evo jučer sam prvi put kupila bademe i pasali su mi. Danas ću ići po još
I ja se tješim kao super je dok imam mučnine jer to znači da je mrvica dobro :D
Ja sam si kuhala caj od dumbira i osim sto mi nista nije pomogao bio je uzasan tako da ne bih probavala ako ne moram :D
Ja sam valjda iznimka jer ja nemam mučnine niti ne povračam, ponekad osjećam slabost tj vrtoglavicu i križobolju, zato se ponekad brinem da neke ne štima.. Na zadnjem uzv 8+4 dr mi je vidio da imam decidualni polip na cerviksu vel 5×7mm, danas sam išla privatno za papa test i dr veli da je narastao na 13×10 mm.. Malo ga je raskrvario ali to je par kapi bilo... Danas sam 9+5. Jel koja od vas imala taj polip i jel se moram brinuti? Hvala
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
izbila groznica i opet balavim...
hvala bogu da je mm tu inace bi izludila naveliko vec!!
jos samo 2 dana....
Evo Funky prijavljuje porod....danas je stigao nas mali decko, 4050g i 53 cm dug, porod malo tezi, ali sve pohvale doktorima, babicama i sestrama u kbc split....
A moj misic i ja se mazimo i kao ja dojim, makar nije jos naislo mlijeko, uglavnom, cure presretni smo, euforija do neba, hvala Bogu i Gospi da je sve dobro proslo, zelim vam svima u svoje vrime predivne bebice i malo laksi porod....
Pricat cu vam sve kad malo odahnem![]()
Funky cestitke![]()
Funky draga cestitam tebi i tati na predivnom deckicu!❤️
evo da se ja malo požalim,u ponedjeljak će nam biti 32tt. Ja sam prehlađena za poluditi.kašljem toliko da sam se ozbiljno zabrinula za svog malog unutra.kako mu je kad toliko skače. Pijem sirup i čekam da prođr. Viroza je oa nemam što drugo. Baš sam koma.
Funky cestitam na velikom decku i zelim ti brz oporavak![]()
Funky,cestitke na malom velikom decku!!!
Who is next????Uh,primice se i meni,bas sam netrpljiva![]()
Funky,cestitke na malom velikom decku!!!
Who is next,Bugaboo????
Uh,primice se i meni,bas sam netrpljiva![]()
Funky čestitam, sv.Luca ti je donjela najmilije i najdraže stvorenje..... Uzivajte u ljubavi![]()
Aaaaaa funky čestitam! !!!! Jesam ti rekla da ćeš na sv. Lucu rodit!predivno uživajte!
Funky cestitke na malom princu![]()
Cestitke na bebici Funky !!
Cure da vam se i ja javim. Moj djecak pozurioI stigo nam je juce , 3070g i 49 dug .
Vec je na cici i spavam po cijele dane i noci
Juce mu je bilo tocno 37 tjedana.
Cestitam.pa koliko bebica zadnjih dana.
Aprilili pa kako...jel puka vodenjak ili?
cestitam!!!!!!!![]()
Posljednje uređivanje od kiri- : 14.12.2014. at 13:44
Aprilili i Funky primite čestitke za svoje mrvice! Nadam se da se i mamice osjećaju ok
joooj stižu bebice malene
čestitke funky i aprilili i vašim obiteljima
Funky & aprilili čestitam od srca na vašim bebicama! Uživajte!
Bravo mame! Najljepsi poklon za blagdane ste dobile
Uzivajte! Nadam se da se osjecate dobro i da vas nisu izmucili![]()
Koje iznenadjenje Aprililili bas ljepo cestitke samo se vi mazite.