Stranica 153 od 581 PrviPrvi ... 53103143151152153154155163203253 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,601 do 7,650 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    I toliko sam napeta sad. Čeka nas selidba, ja sam ko kuhana kokoš, na poslu radim još ovaj mjesec. Nikad kraja brigama. Ne mogu se ni posvetit trudnoći i uživati kad oko mene vlada kaos.
    uf nemoj mi ni spominjat... nas isto ceka selidba i bojim se uopce pomislit na sta ce to licit... rekla sam pobjec kod mame dok oni svi skupa ne srede stan iz kojeg izlazimo i nas buduci i ne presele sve stvari i oribaju, ja cu samo doci posloziti stvari... tesko mi je bit bespomocna pogotovo kad pomalo patim od okp i nitko nista nece napravit bolje nego sto bi to ja, a ne smijem, i bas me to muci.
    mozda bolje da radis, bar ti vrijeme prodje nekako, ja sam od pocetka na bolovanju i svaki dan mi traje ko 7godina!

vec 2.dan na istom mjestu na desnoj (.) osjecam bol onako ko zarenje.. jel i to normalno?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Mandarina,ipak si ispred mene ....ja danas punih 38tt. Inducirani,jer sam na Fragminu 5000,pa na dan proda bi bilo pozeljno ne primiti fragmin zbog eventualnog jakog krvarenja.....a i iskreno strah me i cekati zbog moje trombofilije,neka njega vani cim prije,jer nekako mi zadnji tjedan samo meskolji,nema udaraca,mozda mu vise u trbi nije bas fino,pa neka ga “istjeraju“ cim prije,bit cu mirnija.
    Ma u svakom slucaju, samo nek sve bude dobro, ja sam bila na fragminu 2500, nikakvo posebno vece krvarenje...i meni beba preko 4 kg, a ja sitna ( ali dinamitna haha)...jedino sta je bilo rezuckanja, a pa sta ces, svo zlo u tom bilo! Tako ce biti i kod tebe, izic mora, a ovaj put ces zacuti bebin plac i sve ce drugo odmah nestati...sretno, sretno, sretno i da bude sto prije!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam na bolovanju od 8tt i uopće mi vrijeme ne ide sporo. Baš mi je lijepo biti doma, uživam u svakom danu i nije mi ni najmanje dosadno. Sad nam je 25tt i vrijeme mi je proletjelo.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ivana.sky sve je normalno u trudnoći

Joj najradije bi otišla na dva tjedna i vratila se kad sve srede, ali znam da je to nemoguće. I stan mi je u vrećama, stvari posvuda, preskačem kutije, a mrzim to. Dragi radi vani i dolazi tek za dva tjedna, znači sve je na meni. I obzirom da nam kućica nije još gotova bit će tek pred ljeto, znači čeka me još jednom sve ovo sljedećih mjeseci.
    I totalno se osjećam tjeskobom i pobjegla bih od svega.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tetegogoline nema već dva dana, nadam se da je sve ok. Jel' koja cura ovdje s njom u kontaktu? Malo me brine što se ne javlja.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    Tetegogoline nema već dva dana, nadam se da je sve ok. Jel' koja cura ovdje s njom u kontaktu? Malo me brine što se ne javlja.
    Napisala mi je da jos nista nezna.govore joj da miruje.i jos neznaju sto je sa bebicom.

Nadam se da ce biti sve ok.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drzi nam se tetagogolina

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala ti Zadarmamica na informaciji.
    Tetagogolina mislimo na tebe i šaljemo bezbroj pozitivnih vibri da sve bude dobro s tobom i bebicom
    Posljednje uređivanje od jarica : 28.12.2014. at 21:25

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tetagogolina

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Tetagogolina <3

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam na bolovanju od 8tt i uopće mi vrijeme ne ide sporo. Baš mi je lijepo biti doma, uživam u svakom danu i nije mi ni najmanje dosadno. Sad nam je 25tt i vrijeme mi je proletjelo.
    Tako ću i ja negdje sa oko 8tt na bolovanje i jedva čekam...i ne mislim da će mi vrijeme prolazit sporo. Ujutro lijepo, umjesto na posao, nakon stavljanja utrića, vratit se u krevet i spavat dok me volja...još po ovoj hladnoći. I posvetit se sebi i trudnoći i imat vremena za stvari za koje inače nemam kad radim.

tetagogolina nadam se da će sve biti dobro, drži se!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Stork kad je sljedeći pregled?
    Jesi ti išla na nifty?
    Bila 22.12., sljedeći 19.1. kaže nema potrebe prije jer je sve super!
    Od pretraga sam obavila samo KKS, UK, TSH, urin obični i 2x vadila CRP zbog ove gadne upale sinusa, ali i on je sad ok. Svi nalazi bez odstupanja. Drugo nisam ništa i neću, sve sam odbila. Predložila je jedino tu fet. eho, sad si razmišljam jel' bi uopće i na to išla, al' i onako imam vremena od 20-24tt.
    Posljednje uređivanje od stork : 28.12.2014. at 22:33

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Bila 22.12., sljedeći 19.1. kaže nema potrebe prije jer je sve super!
    Od pretraga sam obavila samo KKS, UK, TSH, urin obični i 2x vadila CRP zbog ove gadne upale sinusa, ali i on je sad ok. Svi nalazi bez odstupanja. Drugo nisam ništa i neću, sve sam odbila. Predložila je jedino tu fet. eho, sad si razmišljam jel' bi uopće i na to išla, al' i onako imam vremena od 20-24tt.
    Eto i tu se pratimo i moja kontrola 19.01
    I ja nisam htjela nista od pretraga jer mi to nije bitno,ionako ne znam sta bi s nalazima da nesto nije u redu,mislim znam,ja zelim ovu svoju malu bebicu i znam da ce sve bit u redu.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    Eto i tu se pratimo i moja kontrola 19.01
    I ja nisam htjela nista od pretraga jer mi to nije bitno,ionako ne znam sta bi s nalazima da nesto nije u redu,mislim znam,ja zelim ovu svoju malu bebicu i znam da ce sve bit u redu.
    Tako je, samo pozitiva! I ono kaj mi se sviđa kod moje dr, kaže: Znam Vaš stav i kao Vaš liječnik u potpunosti ću Vas podržati što god odlučili! Puno to znači. A ja isto znam da nema toga zbog čega bi se odrekla svog sina pa i pod cijenu svog života! Previše tuge je prije njega bilo...
    Posljednje uređivanje od stork : 29.12.2014. at 00:52

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam večeras opet dobila kontrakcije, valjda one bh. Popila sam drugu dozu magnezija i nisu se ponovile, ne bole ali dobro stisnu trbuh. U utorak idem na ctg pa ću znati na čemu sam. Na Staru godinu idem na pregled.... Mada mi je dosta isčekivanja,ležanja, ukočenosti, bolnih kukova i leđa, a i mali je dosta velik, bilo bi super kad bih izvukla još 10 dana.....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

optimisticna, koji si tjedan?
    tigric, kad je tebi termin? znaci ja, ti i papucarica smo blizu sa terminima
    mene je po noci sve nesto pocelo bolit...do sada sam mogla spavat na desnom i lijevom boku, cak bi malo lezala na ledima dok sam budna ali sad nikako...odma nesto probode, zaboli i jedva se vratim na lijevi bok koji mi sad jedino odgovara. jel vas tako zaboli na tren negdje na stomaku ako krivo stojite?
    odlucila sam da cu ici na pregled kad ce mi biti 3 tjedna+3 dana od zadnjeg pregleda..sad sam 34+5... iako mi je neko vrijeme bilo bas ok, bila sam sigurna da je sve ok, sad sam stalno u strahu jel ovo normalno jel ono normalno..najrade bi na uzv svaki dan
    tetagogolina, veliki pozdrav

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jutro ženice, kako ste danas?
    Mene evo već dva dana opet počela mučiti mučnina, a jučer sam ušla u 13. tjedan. Mislila sam da su mučnine sada definitivno iza mene, kad ono šipak
    Nisam se ofarbala već dva mjeseca, od kad sam saznala da sam trudna. To je preporuka mog ginekologa, izbjegavati farbanje do izlaska iz prvog tromjesečja. Danas kad sam službeno zakoračila u 2 tromjesečje idem jer više ne mogu sama sebe pogledati u ogledalo.
    Kako ste vi cure u trudnoći postupale s farbanjem, jeste li izbjegavale ili se redovito farbale? Neki kažu da je štetno, drugi da nije. Sigurno nije dobro za bebu, ali bemu miša....nezadovoljna mama isto nije dobra za bebu.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ja jesam, uzela sam farbu bez amonijaka i obijala se nazad u tamno da ne moram svakih mj dana zbog izrasta se farbat jer sam bila narancasta, pa sad ne moram niti hocu jedno vrijeme... imas tih "njeznih" boja, meni su rekli da te smiju trudnice

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Upravo sam završila s pregledom.
    Sve je u redu. Bebica je čak i napredna za tjedan dana. Po uzv odgovaramo veličini 14 tt.

Pitala sam bas dr mogu li se ofarbat ili pramenove, veli da nema nikakvih problema. Neće ništa biti ako se jednom u mjesec i pol nešto napravi. Problem je ako se puši svaki dan i sl, a ovi povremeni izleti frizeru neće naštetiti ništa. Tako da ću i ja otići iza Nove.

Baš sam happy što je sve u redu. Danas će biti i rezultati probira.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jarica i mene su prošli tjedan mučnine lovile pa sam se isto čudila.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Izgleda mi trbuh kao da se smanjio ili stao rasti. Okladila bih se da je prije tjedan dana bio veći.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda mi trbuh kao da se smanjio ili stao rasti. Okladila bih se da je prije tjedan dana bio veći.
    Kad si bila zadnji puta na pregledu?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Kad smo kod tog.. kad vam se poceo vidit trbuh?
    Imam par trudnica oko sebe i one sve vec imaju dobrane stomake, a ja nist. Ko da sam bila kod mame na nekom finom rucku pa se najela... a one ko da su u 6.mj a ne 2.-3., vec se sad brinem da zaostajem malo...
    iako ajd tjesim se njima je to druga trudnoca, jedna pije dabrostone, drugu muci zatvor, mozda su sam napirene....

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jel može žila prsnut sama od sebe? Probada me u prsima (sisama) ko da me netko nožem pika.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ivekice jedan veliki smajlić za naprednu bebicu A kaži mi, da li ti je i danas dr. potvrdio da je mali frajer u pitanju?
    Zutaminuta, a u kojem si tjednu? I mene ulove takve brije svako toliko. No, moj buša je još malena i mijenja se ovisno o tome šta sam papala, jesam li bila u wc-u....još mi nije iskočila ona prava trudnička. Iako, počeci se naziru....Ako te to muči, idi ti do dr. na pregled da se umiriš.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Žutaminuta, pliz idi do doktora. Neka te pregleda netko stručan, da te umiri. Znaš kako je to kad krenu paranoje, simptomi se javljaju jedan za drugim, a vjerojatno nije ništa.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam sad popiz..... Morala sam ici platit racune, vani staze ociscene, ali to je katastrofa, zivi led za hodat, gdje nije led tamo je bljuzga. Jednom se poskliznem. I na povratku kuci padnem, skoro pred samim krajem. Nasla sam se sa sve 4 na podu, srecom uspjela sam se kontrolirat kolko tolko, tak da mi dupe nije dotaklo pod.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kiri meni je termin 14.02. na Valentinovo! još dugih mjesec i pol!
    Što se tiče farbanja u orvoj trudnoći nisam,ali u ivoj jesam jednom i to zato što sam užasno posijedila u zadnjih godinu dana! nisam nikak mogla više takva hodati.ali pričekala sam prva tri mjeseca.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Žutaminuta i meni je splasnuo prije 10-ak dana, nemam više balon oko želuca i jake žgaravice, samo donji dio gdje i treba. Mene vrlo često probada baš onak oštro lijeva (•), ali imam sa strane popucalih kapilarica od puberteta pa ne brinem, valjda je zbog toga. Probaj se opustiti! (ok, znam... ) I ja sam bila cca 5 dana bez ikakvih simptoma T (po cicama otpočetka ne bih ni znala da sam T jer me nisu skoro niš bolile, sad su narasle za 1 br), ali taman je nakon tih strahova bila kontrola i čula sam

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moje cicke su divovske.za dva broja vece.
    Kod mene isto stao rasti trbuh.tko god me vidi nevjeruje.prije par dana kao da sam u 6.mj.a sada nista.
    Svima pokusavam objasniti da sam se prezderala za bozic a imala sam zatvor par dana.
    I da prostite ...nakon obavljene velike nuzde ja sam mrsava.a trudnicki drob mi se jedva onda nazire.onaj skroooz donji dio kao da nisam dugo pišala.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni su za farbanje savjetovali da mogu, i da bi bilo dobro narucit se cim se otvori salon dok još nema mirisa od tuđih farbanja. A opet, sve ovisi mozes li toliko sjediti. Danas farbe nisu toliko agresivne kao prije.
    Netko je pitao kad se poceo vidjeti trbuh? Meni s nekih 16-18tt. Al ono, kao da sam se najela. I onda nakon nekog vremena, samo iskočio kao lopta

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Adrianovamamica jesi dobro nakon pada? Jesi se udarila?

Ivana.sky potvrđen je mali pišonja
    Kombinirani je u redu.

Što se tiče trbuščića, nekad je beba možda više naprijed pa je i veći. Meni je onako kao da sam se prežderala pa dobila špekeca sa strane. Čekam da se onako lijepo zaokruži

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam imala trbuh već s 2 mjeseca. Polako je rasto, a negdje s 4 mjeseca mi se samo naglo povećao. Danas su cure baš komentirale kak imam veliki trbuščić za 25 tt. Nisam napuhnuta, a od zatvora ni 'z', čak pijem Mg svaki drugi dan zbog ... khm khm... nuspojava.

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sa pregleda 16+5 tt

Bebica se ceskala po glavi, vrtila sve u 16, vidjela sam ju cijelu, sa svih strana

Dr.vise od 90% siguran da je curka

Ni moj se trbuh bas jako ne vidi ali se zaokruzio. Bit ce nam brzo veliki i teski, bez brige

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hehe maybe ipak je soda pogodila

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cini se da je. Ja se nadam :D

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo i mene,danas mrcina cca 3900 gr (38+1), ctg ok,AFI ok, i dalje prohodna samo 1 prst....u petak hospitalizacija pa ce odluciti sto i kada,moguce carski zbog velicine bebe,heparina.....da ne riskiramo!!! Eto,uskoro nam dolazi nasa srecica

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Mury <3
    Znači, novu započinjete na najbolji mogući način. Bebica je baš velika, neka bude snažna i pametna. Isusek, mogu misliti kako si uzbuđena

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Frendica mi je rodila prirodno curku od 4500g.a druga frendica sina od 4300g.obe prirodno.uspile su.bio im prvi porod.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hehe maybe ipak je soda pogodila
    Joj jedva cekam 05.01. svoj pregled.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ivekica, preuzbuđena sam!!!
    zadarmamica, znam da može i prirodno, ali previše sam toga prošla + na heparinu sam, pa dr. ne želi niti 0,1% riskirati, a ja se slažem, bitno da beba dođe živa i zdrava, i što manje izmučena

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dobro sam, nisam udarila trbuh, ali stres koji mi je taj pad prouzrocio je strasan, cjeli dan samo o tome mislim. Moguce da sam istegnula neki misic unutra, skroz nisko tamo gdje je rez od carskog.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    ivekica, preuzbuđena sam!!!
    zadarmamica, znam da može i prirodno, ali previše sam toga prošla + na heparinu sam, pa dr. ne želi niti 0,1% riskirati, a ja se slažem, bitno da beba dođe živa i zdrava, i što manje izmučena
    Potpuno podrzavam.samo da je najbolje za bebu.nije bitno prirodno ili carski.samo da se beba ne muci.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro sam, nisam udarila trbuh, ali stres koji mi je taj pad prouzrocio je strasan, cjeli dan samo o tome mislim. Moguce da sam istegnula neki misic unutra, skroz nisko tamo gdje je rez od carskog.
    Javi se svom dokt.cisto da budes u miru.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sutra cu nazvat ako budem osjecala ista u tom podrucju, sad vise ne radi. Ma ljuta sam sama na sebe, ajd da nisam trudna, al ja trudna i padnem. Prisjeo mi je ovaj snijeg.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

mene je danas bolilo kod desne prepone..kao da me neko nozem probode kad ugazim na desnu nogu. sad se smirilo. jel to vas mucilo?
    sta se tice bojanje kose i tih stvari..ja ne mislim da to moze bas stetiti bebi. ali ja sam izbjegavale sve kemikalije koje sam mogla. kosu ne bojam ali izbjegavala sam lakove za nokte prva 4 mj...a kasnije sam kupila essence colour and go jer oni ne sadrze one otrovne spojeve. ja sam cak dosta izbacila gelove za tusiranje, rijetko kad se otusiram sa dove-om ili nivea za intimnu njegu. .. svaku vecer se tusiram obavezno vrucom vodom dok ne potrosim cijeli bojler i ne idem spavat da se ne otusiram jer mi je to poseban gust..ali ne koristim mirisne preparate svaki put. kad sam kod toga sad...ja se depiliram detaljno svaka 3 tjedna (kad idem na pregled kod dr) a pazuhe i listove često depilira, ali sve mi je teze doci do nekih djelova...predzadnji put sam se rasplakala kad sam shvatila da ne mogu sama obrijat sve detaljno..ajme ja malo skrenula s teme ali eto...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Meni je to nepojmljivo. Depiliram se ispod pazuha i noge od puberteta, bikini zonu kad idem na more i to je to, a od masu cura sam čula da to rade obavezno prije odlaska giniću. Mislim, čemu ak' se redovno pereš?! Ja si obavezno ponesem i vlažne maramice i prebrišem se u kabini prije pregleda. Pokušala sam 2x u životu ostrugati sve i ajme majko muke danima pa mi sad ne pada na pamet!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ivana.sky potvrđen je mali pišonja
    Kombinirani je u redu.

maybe divno

mury jos malo

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Joj jedva cekam 05.01. svoj pregled.
    uf mi 16.1. nikak docekat!!!!

adrianovamamica samo udahni duboko, hvala bogu sve je ok... uzasan je taj led! ja hodam ko upisana uvijek sa strane po hrpi snijega radje neg po utabanoj stazi. prisjedne mi izac iz kuce. a sta cu kad mi paso mora van
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 30.12.2014. at 00:26

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

a ne znam ja se volim detaljnije izdepilirat prije pregleda.. ne bas na celavo ali skinem vecinu .. samo sto sad ne mogu od trbuha mog najljepseg

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Depiliram se ispod pazuha i noge od puberteta, bikini zonu kad idem na more. Pokušala sam 2x u životu ostrugati sve i ajme majko muke danima pa mi sad ne pada na pamet!
    Tak i ja... imam uzasno osjetljivu kozu i meni se to sve upali i svrbi me i poludim!! Prije bi uuvijek prije dr.brijala al sam shvatila da nije vrijedno one muke poslije... Podsisam masinicom kad izraste da meni smeta i samo sa strane obrijem ono sto mi je uz rub, a ljeti skidam epilatorom...
    Ne znam kak cu za porod uopce, ne smijem ni pomislit obrijat se, jer uz savove, ili stagod dolje, u bolnici, vrucina bla.. pa izludit cu uz osip i svrab... razmisljam vec sad da se okurazim pa odem probat kak je s voskom skinit... najvise me strah jer imam madez jedan veci, da mi ga ne zakace...
    kak ste prosle s tim vi cure koje ste rodile, ili vi koje se spremate na porod? To se mora bas sve skinit, jelda? Jeste se brijale, cupale, same/muzevi/legice/saloni? Ili jeste tamo sestrama prepustile posao?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne treba se sve skinuti Njima je u bolnici bitno obrijati od međice do anusa, taj neki potez.
    Tj.bilo im je bitno, na zadnjem porodu nit sam bila obrijana niti su me brijali. Sjećam se da kad su me obrijali na prvom porodu to je bilo gotovo u sekundi. Nije bilo neugodno kad je raslo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •