uf nemoj mi ni spominjat... nas isto ceka selidba i bojim se uopce pomislit na sta ce to licit... rekla sam pobjec kod mame dok oni svi skupa ne srede stan iz kojeg izlazimo i nas buduci i ne presele sve stvari i oribaju, ja cu samo doci posloziti stvari... tesko mi je bit bespomocna pogotovo kad pomalo patim od okpi nitko nista nece napravit bolje nego sto bi to ja, a ne smijem, i bas me to muci.
mozda bolje da radis, bar ti vrijeme prodje nekako, ja sam od pocetka na bolovanju i svaki dan mi traje ko 7godina!
vec 2.dan na istom mjestu na desnoj (.) osjecam bol onako ko zarenje.. jel i to normalno?

i nitko nista nece napravit bolje nego sto bi to ja, a ne smijem, i bas me to muci.
....ja danas punih 38tt. Inducirani,jer sam na Fragminu 5000,pa na dan proda bi bilo pozeljno ne primiti fragmin zbog eventualnog jakog krvarenja.....a i iskreno strah me i cekati zbog moje trombofilije,neka njega vani cim prije,jer nekako mi zadnji tjedan samo meskolji,nema udaraca,mozda mu vise u trbi nije bas fino,pa neka ga “istjeraju“ cim prije,bit cu mirnija.