Stranica 226 od 581 PrviPrvi ... 126176216224225226227228236276326 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,251 do 11,300 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ZM i ja smo dan razlike, nismo još u finalu, čemu žurba

prvo TTiL, pa Violinchek, pa AM, pa stork...nek bude fino sve po redu

TTiL sretno!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne bojim se boli, ni komplikacija, niti lošeg postupanja medicinskog osoblja, niti što ću jesti... ništa me toliko ne brine

koliko ganjanje papirologije.

Jučer sam sjela i počela gledati što mi sve treba, jer imam još mjesec dana do termina.
    Patronažna koja je bila u posjetu, kada sam je pitala za dokumente koje ću morati raditi, mahnula je rukom da ne brinem jer imam mjesec dana sve to srediti.
    Od njenog trkeljanja o tečajevima za disanje i hrane koju trebam jesti daleko korisnije bi bilo da mi je donijela bar popis stvari koje mi trebaju za rodilište. Sada moram uz sve trošiti vrijeme na pomno iščitavanje foruma što treba ponijeti, što ne treba.

Od jučer sjedim pred računalom, pretražujem i uzrujavam se. Otvoreno je 20 tabova, sa svakim novim mi se ubrzava rad srca i teško dišem. Mala me lupa po trbuhu, vidim obrise noge kako prolaze lijevo desno, i zaključujem da je i ona uzrujana. Kortikozol je na maksimumu.

Nisam mogla spavati, budila sam se u 3h ujutro, razmišljajući i dalje o svemu što sam pročitala.

Moram ići na nekoliko mjesta, od policijske uprave, matičnog ureda, HZZO-a, možda i CZSS-a, ...
    Na internetu piše da otac treba potvrditi očinstvo u matični ured, pa u czss, da valja to napraviti prije poroda, a negdje da treba nakon poroda.
    Neki dokumenti za dijete moraju biti odrađeni u 15 dana od rođenja (HZZO).

Prvih 15 dana!?
    Treba uzeti u obzir i radno vrijeme službi, te njihove pauze, i činjenicu da su svi međusobno povezani, a opet za svaku sitnicu im treba potvrda iz druge službe.

Hvata me panika, ne mogu se smiriti. Nemam auto, nemam pojma tko će mi čuvati novorođenče dok ja čekam pred šalterom da mi udare štambilj.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke nama danas 17tt i super se osjecam za tjedan dana nam je kontrola

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

TTiL sretnooooo!!! Zavidim do neba!

Ja sam jos zatvorena i nista sene desava...eto samo da javim... Nemam vremena procitat sve sta ste pisale ali se nadam da ste sve dobro i da ce ostale finalistkinje isto uskoro u porod sto i sebi zelim jel...

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Zuta minuta nije to tako strašno, mislim da se dobije 3 dana slobodno po zakonu o radu i jedan od ta tri dana je iskoristio mm da obavi papirologiju, i uspio oba puta.
    Samo smo zajedno išli prijaviti dijete na općinu.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

da, dobije se 3 dana, da se nadovezem... ne brini zutaminuta, sredit ce se to nekako... samo bez panike... ono sto moze 1 roditelj neka obavi muz, sto ne u jednom jutru obavite skupa...

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky tvoja još ima vremena, mi smo danas 36+3 tt
    ma znam ja da ima vremena, nego nisam nikad cula da to rade! guglala sam, naravno. to rade poslije 37tt, iako to dr. u hr ne prakticiraju... sto eto vidimo iz prilozenog.. hahhaa pa uzas

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bila sam na pregledu. sa bebicom je sve ok.danas smo 33+4tt.
    Cura je teska 2100g.za dva ipo tjedna pregled i prvi ctg i brisevi.tad cu biti 36+1tt.
    Mg375 piti jos dva tjedna i onda prestati da ne sprijecavam prirodne trudove ako krenu.
    Po mojoj dokt mala je velika i nema problema ako porod krene iza 36tt jer tad ulazim u 9.mj trudnoce.
    I uloziva sam prst.al za drugorotku je to ok.
    Zbog velicine bebe me pitala koliki je sin bio kad je rođen.jer misli da bi do termina beba kilazom priletila bracu.
    Njega sam rodila na dan termina i imao je 3730g.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

žutaminuta, ako se nije ništa promijenilo u ovih 4-5 godina otkad sam rodila prvo dijete, jedino gdje trebaju oba roditelja je kod prijave u matični ured
    čim smo tamo riješili, s tim papirom je sve dalje rješavao mm (policija za oib, hzzo i tako..)
    samo u matičnom uredu morate biti oboje

nemoj se nervirati puno, iako te skroz kužim
    riješit će se

i ja sam sutra na pregledu.već 2 mjeseca sam na strogom mirovanju
    nadam se da samo da nisam ostala bez cerviksa skroz pa da ima koristi od tog mirovanja
    Posljednje uređivanje od alkemicar : 04.05.2015. at 20:57

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nažalost, puno je kompliciranije. On radi na crno i ne može se dogovoriti ni za kakvo slobodno. Ako uspije dobiti nešto vremena da da izjavu i to je sve. Morat ću ja ovo ostalo. Samo ne znam kako ću. Čim počnem razmišljati hvata me panika, i to doslovno.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Mamu/sestru/kolegicu neka pripaze bebusku a ti polako koliko mozes

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne, nitko takav na raspolaganju.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pa nista...bebu u kolica i polako snjom sama odi prijavit ju.nakon 2tjedna odes kad bude lipi dan.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nista...bebu u kolica i polako snjom sama odi prijavit ju.nakon 2tjedna odes kad bude lipi dan.
    E vidi ima nas jos koji ne znamo sta sa sobom u ovo doba

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Niste same

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Piše da ju treba prijaviti na zdravstveno unutar 15 dana, a da bi to bilo moguće mora se već imati sređene druge papire. Dva tjedna su prekasno.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Piše da ju treba prijaviti na zdravstveno unutar 15 dana, a da bi to bilo moguće mora se već imati sređene druge papire. Dva tjedna su prekasno.
    mislim da ti je rok ipak 30 dana
    nazovi ih

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rok za prijavu je 30 dana.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo mene s pregleda ,36+2 curka procijenjena na 3200 , sad mi se carski uopće ne čini lošom idejom
    al je i dalje na zadak pa će vjerojatno tako i biti, ja zatvorena, kaže da je sve ok
    napravio je bris a u dnevnu me ne šalje , kaže da dođem za dva tjedna pa će mi onda dat uputnicu da se odem dogovorit u rodilište, približavam se cilju

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo i mene
    danas 33+1
    ono malo cerviksa što je ostalo još drži
    bebica je mjerema ok

rekao je strogo mirovanje do kraja sljedećeg tjedna pa onda pomalo postepeno samo kroz kuću malo protengnuti noge malo po malo

sljedeći pregled za 3 tjedna

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Alkemicar, drago mi je da je ležanje koristilo. Ljubomorna sam na tvoje tjedne
    I ja sam morala mirovati, doduse ne strogo, zbog skracenog cerviksa i zadnji nalaz je bolji. Cerviks je duži i usce zatvoreno. I dalje moram istim tempom...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Bravo za dobre vijesti jos malo i dolazi nam val smotuljaka

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U pravu ste.
    Sada su mi rekli da je zakonski rok 15 dana, ali da mi se ništa neće dogoditi niti ako ju prijavim unutar 30 dana.
    Što bi onda trebao predstavljati "zakonski rok"?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 05.05.2015. at 13:07

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo da se malo javim. Moja cura dobila kozice, a ja danas 31+2, sva je jadna , a nema puno pomoci, tak da smo unutra i lijecimo se. Uz to mene pocele jako stiskat bh uz proljev, a mislim da je muz pobrao neku crijevnu virozu pa je preslo na mene. Nadam se samo da nece stetiti, idem danas na pregled pa cemo vidjet. Uzela sam mg i apaurim jedan i legla jel mi je bas neki cudan osjecaj u trbuhu.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

znam da su cure rekle da proljev ide prije poroda kao prirodno ciscenje... samo ne znam kad krene... lezi i odmaraj uz svoju curicu, i javi se poslije pregleda

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    U pravu ste.
    Sada su mi rekli da je zakonski rok 15 dana, ali da mi se ništa neće dogoditi niti ako ju prijavim unutar 30 dana.
    Što bi onda trebao predstavljati "zakonski rok"?
    Zakonski rok za prijavu na novu adresu je 8dana. Mi smo u stanu vec 2mj... kazna 500-5000kn

To samo znaci ako neka mara odluci prijavit te da nisi otisla na hzzo u roku od 15dana, dobis kaznu... ali nece ti pravit probleme ovako, nisu ni oni ludi

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

artisan pa nemoj baš Mg uz proljev, bit će ti još gore!

Meni su u firmi rekli kad prijavim dijete (rok 30 d), onda im samo faxiram rodni list i oni prijave malca preko mene na hzzo, znači nije to tako strogo. Jedino što se ne može tražiti pomoć za opremu novorođenčeta od hzzo-a dok beba nema zdravstveno.

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Joj cure ja sam danas imala UZV i beba ima preko 4,5kg tj blize je broju 5...dr kaze najverovatnije oko 4,8 i da mozda necemo epi moci da izbegnemo sto automatski znaci goodbye porodu na stocicu tako da sam bas tuzna i zabrinuta i samo bih plakala. Nadam se samo da ce krenuti sto pre jer ako ne rodim do nedelje morace da mi indukuju porod a to mi je jos gora mora. Jel znate mozda, mogu li ja to da odbijem? I koje su komplikacije kad se prenese? Ja njihovim teorijama ne verujem bas mnogo a nemam kad da guglam jer sam na netu kratko svaki dan i jedva da stignem i ovoliko da vam se javim. Ajde ako neka ovde zna nesto o komplikacijama nakon 42. tt neka pise.
    Odlepljujem cure polako - osecam da sam psihicki sve slabija... danas sam 41+2.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Violinchek, jesi li ti bila spominjala da su ti ciklusi dulji?
    Ako jesi, onda pokusaj porazgovarati sa dr o tome.

Druga stvar koju cu ti reci je da je moj drugi sin bio procjenjivan kao ogromna beba na svim pregledima od cca 32 tt. I to od dr koji mi je prvog procijenio tocno gotovo u gram i ima izvrstan uzv.
    Bilo je ocekivano da ce biti oko 5 kg.
    Rodio se sa 4350 g, 54 cm, na stolcicu bez ikakvih intervencija.

Ja bih na tvom mjestu epiziotomiju odbila. Osobito ako cete ici na prirodan, neubrzavani porod.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim da ćeš ih morati ipak poslušati. Zdjelica je rastezljiva, ali ne baš toliko.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Violinchek zelim ti od srca da ti porod krene sto prije !!! Meni su morali rezat jer je beba od 4000 gr bila prevelika za moju sitnu gradju a kamoli od 5 kg. Opet sve ovisi o zeni i koliko je elasticna, u svakom slucaju nemoj da te to previse zalosti, ja sam imala rupturu (pukla sama) na prvom porodu sto je puno gore nego kad su me zarezali na drugom. Moji ciklusi su duzi , cca.36 dana ,i zato sam sa prvim djetetom odbijala indukciju dok me u 41 tt nisu prokrvarili na pregledu plodne vode i tad vise nisam mogla izbjec da mi induciraju porod. Sin mi se rodio kao vidno preneseno dijete dvaput omotan pupcanom vrpcom oko vrata (koza mu je bila ajme meni) , babice su me dobro oprale sto sam toliko cekala...ne zelim te plasit ali bolje rodit u 38 tt nego u 42 tt...barem iz mog iskustva.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Vrlo cesto su slucajevi gdje na uzv krivo procjene tezinu bebe... ne znam sta da ti savjetujem jer nemam iskustva al znam da bi ih ja slusala stagod mi rekli

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo mene. Kontrakcije su bile uz to grcenje crijeva od viroze. Prestalo je sve. Zatvorena sam i sve je ok.
    a moja princeza se muci, n3ma tak puno ali joj je pipica puna kozica tak da place da je pece i svrbi. Kupamo se vec treci put tako joj je bar malo lakse.
    violinchek bas mi je zao da se mucis. Jesi probala hodat puno, seksat se i slicno da probas bebu potjerat sto prije? Ja ne bi odbijala epi ako bas inzistiraju da ne popucas bas jako, onda je to puno veci problem.

moj malac je jos s glavom gore, valjda bude s3 okrenuo jos...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mene nebi bilo briga sto mi rade...bitno mi je samo da je beba ziva i zdrava.pa dali oni drip ili ne,rizali me ili ne....
    A procjene znaju faliti.meni je sin bio 3200g procjenjen a rodila sam prirodno bez rezanja i bez pucanja malog od 3730g.prvi porod i trajao je tocno 5sati(od puknuca vodenjaka i tad sam dosla u bolnicu do porodaja malog).

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Violincek sretno!
    Nemoj se bojati epiziotomije, a ni indukcije. Doktori s razlogom predlažu neke stvari. A ni taj porod na stoliću nemoj doživljavati ko čudo medicine. Ako sve ide po planu, možeš roditi i u polju

Nakon 42 ttjedna, posteljica gubi funkciju i ne hrani dijete te postoji mogućnost od svakakvih scenarija onda. Zato se nemoj bojati ako dobiješ drip da pokrene trudove.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ima li budnih? Mene probudila glaaad prije sat vremena jer sam sinoć ispovraćala dušu... Sad me još i saplela depra zbog tog zatka i ne mogu zaspati

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

stork
    ja se mučim sa spavanjem otkad sam otiđla u krevet
    a baš sam se nadala jednoj lijepo prospavanoj noći
    osobito nakon jučer, pun mjesesm vruće, nervoza pred pregled....

a šta je tu je
    sad sam zgrijala šalicu mlijeka, izvadila kruh iz pekača i namazala fetu maslaca i džema od šljiva
    Posljednje uređivanje od alkemicar : 06.05.2015. at 05:44

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da ja to napravim po noci, zgaravica bi mi napravila od zeluca i jednjaka svicarski sir.
    Zavidim vam svima koje normalno papate. Ja ujutro pijem elevit+zeljezo+magnezij, a oni mi dodatno rasture zeludac, sve u svemu, not fun.

Ali u veselijem tonu, dobro jutro, trudnice!
    Zelim da ovo bude dan D svima koje su stigle na kraj utrke i da grlite male kmecavce. Nama ostalima, da se sigurno i veselo koturamo dalje.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 06.05.2015. at 09:46

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam budna svaku noć oko 03,04h al nisam tila pisat jer se prisiljavam da zaspem.sad mi bas smeta drob.jedva se namistim.
    I jucer sam opeglala sve za bebu.crkla aam dok sam tetra pelene ispeglala zaboravila sam kako je to
    A i ubija me ova južina.bolila me glava jucer i mali mi je bia koma kod logopedice.i tako.svasta nesto.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ujutro pijem elevit+zeljezo+magnezij, a oni mi dodatno rasture zeludac, sve u svemu, not fun.
    Probaj izbjegavat uzimat ih ujutro, popij ih uz rucak... i nikako na taste! Ili rasporedi elevit poslije dorucka, zeljezo i mg uz rucak... A poslije casu hladnog mlijeka... eto nadam se da ti mozda pomogne

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ajme peglanje tetri, fakat! I ja sa zaboravila na to veselje, a ceka me ovih dana...

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam se nocas bas lijepo naspavala cini se da je jucerasnja nesanica napravila svoje! A skuzila sam da ak ne jedem i nepijem nist poslije 6-7 uvece da je i zgaravica podnosljivija i da se spavat.

ValaMala ja vise ne pijem zeljezo ,nisam mogla funkcionirat ni po danu ni po noci. Popijem elevit ili centravit prenatal s omegom i to ne svaki dan jer ta zgaravica stvarno ubija al ja sam dobila zeljezo samo jer ide po ps-u a vrag zna dal mi stvarno treba. Uh ,al suosjecam s tobom kad ga moras pit

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mi niti nemamo peglu. Život je prekratak.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj izbjegavat uzimat ih ujutro, popij ih uz rucak... i nikako na taste! Ili rasporedi elevit poslije dorucka, zeljezo i mg uz rucak... A poslije casu hladnog mlijeka... eto nadam se da ti mozda pomogne
    A pise na taste (a ja streber). Pokusat cu tako, hvala ti.

Zadarmamice, za tjedan dana idem ponoviti kks, pa cu mozda smjeti prestati s tim uzasom.

Inace, pricate da je proljev znak da se tjelo cisti za porod i to je svakako istna, no ja to necu prepoznati kad dode, jer zbog ove kombinacje, a osobito mg... pa..mmoje tijelo se cisti svaki dan, vise puta

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ma joj znam jer se vald najbolje apsorbiraju na taste al to ce ti zbilja sprzit zeludac, pogotovo kad tak duze vremena se uzima...

Arlena pa jel ti nisu krv vadili da vide zeljezo? Meni moja dr rekla da ne pijem jer sam debelo na gornjoj granici

Zutaminuta ja isto ne peglam. Imam neku jadnu peglu tek tolko ak se ide u svatove za kosulju ili moju uniformu kad radim kao bebi cu peglat... bas me zanima dokad iako svi mi kazu da cak ni ne trebam to radit jer se koza sam navikne i poslije dobije koje kakve alergije i bude osjetljiva?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ni ja ne peglam osim finih stvari i to kad zatreba
    Zato sam crkla jucer.

A mg i evelite pijem u danu kad se sitim.nema kod mene pravila.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ja sve do zadnje krpice sredila i složila u komodicu i onda crkla sušilica! Hvala joj kaj je izdržala!
    Meni su hemoglobin i eritrociti mrvu ispod donje granice i rekla dr da ipak boostam organizam jer se i na porodu izgubi krvi i poslije beba dojenjem izvuče željezo pa je dosta preventivno za sada 1x dnevno ferrum lek (nekog začepi, a mene protjera pa mi je i taj 1 dosta).
    Malo me popustio išijas, od jučer lakše hodam, a malac se cijelu noć vrtio i lupkao. Daj Bože da se namješta naglavce...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vidim da nas ima jos koje ne peglamo. Tetre i stolnjaci su doslovce jedino sto peglam. Otkad imamo susilicu, nema potrebe speglati jednu jedinu stvar. Neki mi govore da im susilica sve zguzva, nasa je sjajna, samo stresemo robu i u ormar, ni jedan nabor.

Robu za bebu ne peglam, susilica ju posusi na visokoj temperaturi i "dezinficira", a i nisam neki pobornik pretjerane opreznosti. Tajo sa i za Pikukicu i nikada nije imala ni jednu alergiju niti problema. Bebin ves perem tekucim deterdentom i ne dodajem omeksivac. Poslije susilica i to je to.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Jutro cure !!! I ja sam nocas nocarila od 3 ...digla se na wc i otada nema sanse ponovo zaspat..mene za divno cudo zgaravica jos ne muci (iako me u protekle dvije trudnoce uzasno zezala u zadnjem tromjesecju) ali ovo ne spavanje mi je stvarno uzas od prvog dana trudnoce. Mislila sam da cu sada kad sam prestala radit konacno se odmorit i naspat ali nista od toga...
    Uh uh peglanje Peglala sam prvu godinu sve, od pelena do ostale robice..kasnije vise ne..mislim da cu i sada tako...joj zene ja jos nisam pripremila pola stvari za bebu...najvise me muci ta robica, moji dvoje starijih su zimske bebe pa imam puno tih zimskih medica i svega a kako obuc ljetnu bebu....moram malo googlat na tu temu...

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ocito je bila neka budna noc niti ja nisam spavala uopce od 2 do 4 ujutro se probudila u 6 ...krepana sam,a k tome poslije mi klinac ide logopedu

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam ocito onda luda jer ja peglam doslovno sve, od bebine do nase odjece, zatim rucnike, krpe i posteljine. Kod mene pravilo da sto nije ispeglano ne smije u ormar. Mislim da bi se pojela da jednu neispeglanu stvar stavim u ormar. Juce sam peglala i slazem sve na krevet, pa dosla vecer i ja to nisam slozila u ormar pa sam odlucila spavat na kaucu, a tamo sam se sva strgala, pa sam u 7 ustala slagala robu u ormar i legla u svoj krevet.

39+4 tt danas, meni vec preko glave dosta svega, tjedan dva noge i ruke stalno otecene, kolko je to dobro uopce? Nemam pojma kakav uopce porod mene ceka, ali na drip ne mislim pristat ovog puta, pa ni po cjeni carskog. Neznam dali imam pravo odbit drip ili ne?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Zadarmamica koliko si tetri nabavila?

AdrianovaMamica požuri tog malca

Koliko znam u teoriji možeš odbiti sve intervencije. Sve ovisi o liječnicima i kako će reagirati na to. Neki Neki se naljuti naljute, neki ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •