danas mi je rest day. jučer sam na traci ishodala i nešto malo istrčala 7 km, ali to u skoro sat vremena jer sam pri kraju smanjila tempo i nagib. gledala sam reprezentaciju do kraja utakmice pa sam se zato tako duže zadržala. inače to bude otprilike 45 minuta. nakon toga malo sprava za snagu i plank 3 minute u komadu. bome sam se pošteno oznojila i umorila.
i sad opet imam jedno pitanje za vas iskusnijeja sam u ovome 9 mjeseci i zadnjih par se držim ovog ritma i rasporeda jer sam se tako navikla i jer mislim da mi paše. vidim da neke od vas mijenjaju te tipove treninga i ne zadržavate se uvijek na istom. jel to tako treba ili vam dosadi jedno pa zato pređete na drugi? ja samo sebi podignem tempo i opterećenje u ovom što radim kad osjetim da mi postane lakše, ali u biti ništa ne mijenjam. griješim li?
što se tiče kose i ja bi morala do frizera, ali samo na pituravanje i skraćivanje vrhova. dužinu za sad nedam iako mi se nakon što dobar dio dana provede u repu sva zapetlja pa imam muke za raščešljati je. koristim ja sva ona sredstva za lakše raščešljavanje i imam onu četku koja kao ne čupa, ali svejedno se stvore čvoroviimam dosta kose, ali je tanka pa se zato lako mrsi. a kratku frizuru za sada još neću iako su nekad govorili da što žena ide starija treba smanjivati dužinu kose. kod mene je obrnuto. ja sam skoro uvijek imala kratku i sad zadnjih 2 godine sam na dužoj. dok mi ne dosadi.