Stranica 297 od 581 PrviPrvi ... 197247287295296297298299307347397 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,801 do 14,850 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady, sutra u 18h je pregled. Nadam se da ću do tada biti makar malo bolje jer nemam pojma kako ću se odvest do tamo..trenutno jedva tipkam koliko sam slaba.

Kaae, trudim se.. iako idem svakih 3 min. pišat , opet pijem non-stop ili vodu ili čaj ili lgg jogurt.. sad sam popila lupocet i čekam da počne djelovat.. idem malo ubit oko, možda mi bude bolje.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ives, taman sam ti mislila napisati da slobodno uzmeš lupocet ako osjetiš temperaturu.
    držim fige da se brzo oporaviš

ja od prošlog tjedna pijem "citrofit", tj ekstrakt sjemenki grejpa s aromom naranče ali nije gorak kao što pišu za originalni.
    bez problema ga smućkam u malo soka ili čaja i popijem.
    doduše, piše da se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, kao i većina dodataka.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo, i ja prijavljujem da sam smljevena od prehlade! isto nemam temperaturu, ali nos začepljen, grlo peče, oči peku, sve bolo! koma! i tako od ponedjeljka! a nikako da mirujem, imam toliko toga za obaviti, pa samo skačem svugdje...očito je neko doba viroza

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Eto curke, meni danas malo bolje, žl. meda i pola limuna sa 2dl mlake vode je imalo učinka..još sam tri puta dnevno pojela žl. Meda i danas me grlo uopće ne boli.. jedino mi još nos curi, ali više nisam slaba. Kudri posluži se mojom taktikom garantiram da će ti biti bolje..ništa curke..odo se ja spremat pa na pregled

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ives,sretno danas,javi kak je prešlo

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Eto mene curke..

Hvala Bogu sve je dobro i sa bebicom i samnom. Gledali smo jel sve na broju i kada smo vidjeli da je sve ok onda sam vidjela i da imam jako sramežljivo i tvrdoglavo djete koje još uvjek ne želi otkriti što ima među nogama, bitno je da mi maše veselo ručicama prekriženih nogu..

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Za 4j. Kontrola i kako moj doktor kaže, do tada će ostati misterij.. xD ma samo neka mi je beba živa i zdrava

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ives, a koliko si trudna?
    Eto, ja sam ti tek u 22tt saznala spol.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

super Ives, najbitnije da je bebica odlično

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ives odlično a vidjet će se več spol..

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Medeja - svakim petkom smo stariji za tjedan dana, tako smo sutra 19tt :D nadam se uskoro da ću osjetiti udarce ^^

Tako je curke..najbitnije mi je da je bebom sve ok. Eto sad napokon mozak na pašu.. makar na 4tj.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ives, divno da dolazis rasterecena s pregleda.
    a za spol, za cca 21tjedan ces sigurno saznati

Sent from my A0001 using Tapatalk

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Eto, Melange je u pravu.
    Moj se miš jako smirio. Javlja se vrlo rijetko, nekad po cijeli dan ništa.
    Pola sam noći provela s rukama na trbuhu u svim mogućim položajima u želji da se pokrene.
    Kada se pokrene ne osjećam mu, kao prije, nogice i rukice nego više samo gibanje tijela.
    Ne želim biti paranoična, pokušavam biti smirena, ne paničariti, ne mora uvijek divljati. Valjda se lijepo smjestio pa nema potrebu za protestiranjem.

Da stvar bude bolja, stigao mi nalaz urinokulture- enterokok. Dobila sam Almacin 3x500 deset dana.
    Za dva tjedna imam kontrolu u bolnici, valjda ću izdržati.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 23.10.2015. at 09:13

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives neka je sve dobro to je najbitnije a spol koji je da je, tamo je

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ives, super, a spol ćete saznati ako ne prije, kad rodiš hahaha!!!
    hvala na savjetu i receptu!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure dosao mi je nalaz urinokulture upala stereoskok neznam dal sam dobro napisala dao mi amoksicilin piti deset dana svaka 8sata 500mg... dal da sekiram se ili to zna biti u trudnoce.????? Beba prosli petak bila oko 210g a danas 261g i danas smo 18+3

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Crp granica 5,0 a ja imam 5,2 nadam se da to nije strasno

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala vam curke.. divne ste
    Ljube.. meni je crp bio 20..pa me pkosila prehlada ko tsunami... ne brini.. samo ti je blago povišen, vjerojatno zbog te upale koju imaš..bebica dobro napreduje i samo neka tako nastavi

Moja je beba sada 15cm i 270g, 19tt
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 23.10.2015. at 12:30

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeja,ma otkud sad enterokok... da za dva tjedna nalaz bude čist!
    A vjerojatno se miš tak složil da drukčije intenzivno osjetiš pokrete. Znam po sebi, dva dana pred pregled sam skužila da mi više ne pleše po cervixu i crijevima...bilo je to fino migoljenje slabije dolje nisko. Onda me počel masirati nogicama po pupku...i zbilja ispalo da se okrenul i glavica bila dolje.
    A pupak...uh,napeti mi je skroz i potamnela mi koža okolo,siroti..bolucka na dodir. Još dok me mišek nalupa..
    Rupica se smanjila,ožiljak se raširil i kaže mm da ko da izlazi van. I guli mi se unutra. Valjda od napetosti.
    A malo više iznad me zapecne kod okretanja u krevetu,dok se napregnem. Možda mišići.
    Kakvi su vaši pupki?

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Moj je još uvijek unutra. Mislim da mi još maternica nije prešla preko pa je zato još takav.
    I ja sam jako osjetljiva na pupak, nije mi ugodno kada udari oko njega.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure dosao mi je nalaz urinokulture upala stereoskok neznam dal sam dobro napisala dao mi amoksicilin piti deset dana svaka 8sata 500mg... dal da sekiram se ili to zna biti u trudnoce.????? Beba prosli petak bila oko 210g a danas 261g i danas smo 18+3
    Ljube, pročitaj moj post iznad pa ćeš vidjeti da imamo istu dijagnozu i liječenje.
    Što ti je gin rekao za crp?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Granica 5,0ja imam 5,2 da nista strasno mozda malo povisen zbogte upale..

Sada sam zabrinuta za tu upalu... ali kaze dr.da ne ni trebala smetati na malenu

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ljube, moraš se smiriti. Sve će biti u redu. Slušaj gina i pij terapiju.
    Koliko imaš godina?
    S obzirom koliko paničariš rekla bih da si jako mlada, ali znam da imaš dva odrasla sina i prošla si dvije trudnoće pa nije da te nešto sad može iznenaditi.
    Koliko često ideš na uzv? Vidim da si napisala težinu bebe od prošlog i ovog tjedna. Nadam se da znaš da prečesti ultrazvuci nisu baš preporučljivi u trudnoći.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube, moraš se smiriti. Sve će biti u redu. Slušaj gina i pij terapiju.
    Koliko imaš godina?
    S obzirom koliko paničariš rekla bih da si jako mlada, ali znam da imaš dva odrasla sina i prošla si dvije trudnoće pa nije da te nešto sad može iznenaditi.
    Koliko često ideš na uzv? Vidim da si napisala težinu bebe od prošlog i ovog tjedna. Nadam se da znaš da prečesti ultrazvuci nisu baš preporučljivi u trudnoći.
    pa dr.valjda zna koliko smije se uzv.... pa vidi u knjizice gin.da bio prosli tjedan uzv.... naravno da cu piti antibiotike.... al prirodna trudnoca od MPO velika razlika.... u prirodne trudnoce nisam razmisljala uopce ni o cemu.... i nisam imala komplikaciji koliko sam njih imala u ovoj trudnoce..... i naravno da mi je strah svega....
    Posljednje uređivanje od ljube555 : 23.10.2015. at 16:00

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ljube, probaj se opustiti. Razumijem da te strah.. a koju od nas nije kad pogledaš, nije ti dobro toliko strepiti i to je loše za bebicu jer ona to sve osjeti. Dobro ti Medeja kaže..opusti se.. svaka upala je opasna ako se ne liječi..ali ti ju liječiš i bit će sve ok pozitivno razmišljaj i vjeruj svom ginu. A što se uzv-a tiće.. svaki gin zna sam prosuditi koliko ih je u kojoj trudnoći potrebno napraviti.. istina je da se ne preporućaju često uzv pregledi ali sila ne pita.. ja sam bila 12 puta do sada a sigurno ne bih da nije bilo potrebno. Probaj se opustiti što više možeš i okupiraj se i drugim stvarima.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nema konkretnih dokaza da UZV utjece na plod, ili na bilo koga, ili sto. Ono sto bebama smeta je zvuk, tipa kad doktor pusta glasne otkucaje srca (drugacija, jaca vrsta valova), dok radi ultrazvuk. Inace nikom nista. Puno, puno vise su kontraindicirani vaginalni pregledi o kojima rijetko tko razmislja.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 23.10.2015. at 18:12

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pa to ja i kazem ja do sada imala svega 6uzv koji trajali po dvje min samo da cuje dr.srce..

Pa zato kazem svaki dr.zna koliko moze toga napraviti... da je to dokazano da steti plodu ne bi to ni radili..
    Dosta sam ja opustena...
    Posljednje uređivanje od ljube555 : 23.10.2015. at 18:50

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

http://www.roda.hr/article/read/isti...uka-u-trudnoci

I ja sam svaki put imala uzv na pregledima, ali svakih mjesec dana. I ne bih pristala svako malo na uzv, osim ako nešto nije u redu, naravno.
    I ja imam puno problema u trudnoći, bila sam i hospitalizirana, ali se trudim ne stresirati se.
    Vidim kako ti reagiraš na sve pa mi ne žao jer mislim da bi kroz trudnoću mogla ići i nešto opuštenije.
    To što se ja trudim manje živcirati ne znači da je meni manje stalo do mojega djeteta. Vrlo sam teško došla do ovoga stanja i trudim se maksimalno uživati u njemu jer se bojim da više neću imati priliku za to.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.roda.hr/article/read/isti...uka-u-trudnoci

I ja sam svaki put imala uzv na pregledima, ali svakih mjesec dana. I ne bih pristala svako malo na uzv, osim ako nešto nije u redu, naravno.
    I ja imam puno problema u trudnoći, bila sam i hospitalizirana, ali se trudim ne stresirati se.
    Vidim kako ti reagiraš na sve pa mi ne žao jer mislim da bi kroz trudnoću mogla ići i nešto opuštenije.
    To što se ja trudim manje živcirati ne znači da je meni manje stalo do mojega djeteta. Vrlo sam teško došla do ovoga stanja i trudim se maksimalno uživati u njemu jer se bojim da više neću imati priliku za to.
    draga, razumno to da svakom stalo do svog bebaca, ja sam krvarila od 5tt do 10tt svaki dan i jos u 14tt skrvarila... pa me zabrinjava svakakva pikanja i probadanja i bolovi....i isto tako tesko dosla do svog djeteta... a posto imam uzasnog gin.onda mi je lakse pitati vas za iskustvo nego razbijati glavu....

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Clanak je iz 2011, a istrazivanja cak i iz 90-tih. Moje trudnoce su iz 2012. i 2015., a ginekolog u koga imam povjerenje, a i on u mene i moje zelje. Pripada jednoj od vodecih americkih (a i svjetskih) klinika, pogotovo specijalne medicine (trose oko 500 milijuna dolara godisnje na istrazivanja). Nisu, naravno, nepogrjesivi, ali u pravilu su im preporuke vrhunske i tocne.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uh..jos 10 dana do pregleda..ovo cekanje me fakat ubija..pogotovo ovaj period kad ni po cemu ni "ne znam" da sam trudna, mucnine su popustile (jeeee!) a beba je premala da bi ipak jos nesto osjetila (13+4t)..
    Uh jos 10 dana..bas mi sporo prolazi

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam 20tt i imala sam cca10ak ultrazvuka do sada zbog raznoraznih komplikacija. Ne mogu tu nista jer je bilo vazno u svakom trenutku vidjeti sta se dogada. Sad je sve u redu i nadam se da ce se ultrazvuk prorijediti bar malo. Iskreno vise sam se bojala da cu pobrat neku infekciju tamo dolje,nasriću nisan. Cure sritno

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Lady,ajde konačno su ti popustile mučnine...ma proči će tih deset dana,okupiraj se nečim.

Carmina,baš tak..dok je važno vidjeti kaj se događa,nebitna je brojka urađenih ultrazvuka.
    Ja sam ih prestala brojati,ni malo se ne zamaram time.
    Više sam se brinula oko vaginalnih pregleda. Al dok sam vidla kolko je moja gin nježna,da traje minutu i sigurnije je vidjeti tako cervixa uz mjerenje abdominalnim uzv-om,ne bunim se ni malo,jednom mjesečno ga napravimo.

P.S. danas smo 28 tt
    Posljednje uređivanje od žužy : 24.10.2015. at 13:22

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady, ajde baš mi je drago da su mučnine prestale... sad se opusti i uživaj!! Zaslužila si. Lijepo mazi bušu i prićaj mrvi i proći će polako i tih 10 dana.

Žužy.. ajmeee već 28tt.. pa kad prije????

Curke..meni ništa bolje.. već me 5-ti dan drži prehlada.. nos curi, sad sam počela i iskašljavati i sva se iscrpim i trbuh me boli od kašlja, kihanja i puhanja nosa...bronhi me već bole. I dalje nastavljam u borbu sa limunima medom i mandarinama i prženim šećerom s mlijekom i inhaliranje s kamilicom po 2-3 puta dnevno danas mi je muž još donio i sirup od bijelog sljeza i čaj od kadulje za grgljanje.. e ako mi to sad ne pomogne mislim da ću prolupaaaaat!!
    Samo nek prestane više..
    Strah me već za bebu..nadam se da ćemo skupa ovo izdržati...
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 24.10.2015. at 14:28

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives drzi se proci ce, mene je drzalo skoro tjedan dana tako..

Jao Žužy kak mi kod tebe to ide brze nego kod mene ))

A sto se uvz tice ja cu ih imati do 15tj nabranih 6.. da, dovoljno ali mislim da nisu tooooliko stetni..i meni odgovara..nakon missed ab. me umiriju iako umirem od straha pred svaki. Do sada sam imala 1 vaginalni pregled sa svim brisevima...

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav curke!
    Nova sam na ovom podforumu, do sada sam vas citala iz prikrajka.. Ovo mi je prva trudnoca nakon 2 IVF-a(4 transfera), danas nam je 19tt.

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pola posta mi nije proslo.. Ima li netko od vas iskustva sa trombofilijom u trudnoci? Soc.gin me poslao na pretrage i stigao mi nalaz: MTHFR heterozigot i PAI-1 prisutan 4g polimorfizam na jednom alelu.. Bila sam kod transfuziologa i nisam dobila terapiju, narucena sam za mj dana na kontrolu..

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zdravka drago mi je da vidim i tebe ovdje.

Kada ti je termin???? I kod tebi curica?????

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kaj ne cure kak tuđe trudnoče idu brže..tak i meni vaše haha!

Hej zdravka,dobro nam došla!
    Evo ja sam na fragminu od dana transfera. Heterozigot sam na PAI14G/5G,a i za moju i za tvoju mutaciju ne odobravaju fragmin. Meni je dr Jukić na transferu napisala recept i kupujem ga cijelo vrijeme.
    Bila sam i na Merkuru ali nisu mi ga odobrili unatoč spontanima.
    Dal si možda na andolu?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Zdravka, dobro nam došla..ne razumijem se u trombofiliju pa ti tu ne mogu pomoći ali evo samo da ti zaželim dobrodošlicu. Evo treminuša.. ti, ljube i ja
    Ja sam danas 19+1

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady... a valjda budem izdržala. Iskreno se nadam da će mi sutra biti barem malo bolje.
    Bome mi i tvoja trudnoća leti.. već 13tt...

Curke jel moguće da mi je od ovog silnog kašljanja i kihanja oslabio mjehur????Idem doslovno svakih 4min na wc pišat, a svaki put pišam kao da mi je pun mjehur...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives a meni danas 18+4
    Posljednje uređivanje od ljube555 : 24.10.2015. at 20:22

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Pola posta mi nije proslo.. Ima li netko od vas iskustva sa trombofilijom u trudnoci? Soc.gin me poslao na pretrage i stigao mi nalaz: MTHFR heterozigot i PAI-1 prisutan 4g polimorfizam na jednom alelu.. Bila sam kod transfuziologa i nisam dobila terapiju, narucena sam za mj dana na kontrolu..
    Evo ukratko da ne ponavljam cijeli odgovor s teme MTHFR. Mutacije ne znače automatski i trombofiliju.
    Ja sam PAI 4G homozigot, MTHFR677 heterozigot i faktor XIII heterozigot s ddimerima u 16tt od 1,17. Vadim ih periodički svakih par mjeseci da bi se 'ulovilo' aktivaciju trombofiije ako će se uopće aktivirati.
    Trenutni stav struke je davanje heparina za genetske mutacije Laiden i faktor II, a za nas s ovim slabijima ne. Eventualno, ako ginekolozi prate studije i nova istraživanja trombofilija u trudnoći, preporuče asprin 100 koji se pije do 32.tt i onda kontrola ddimera unutar 10 dana od prestanka.

Žužy, pa kako ti nisu odobrili heparin?! S obzirom na tvoju anamnezu stvarno su trebali.

Ives, nadam se da će te prehlada uskoro ostaviti na miru. Ako puno piješ onda moraš i puno piškiti. Bar je meni tako.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ah eryngium,pisala sam tu se sječaš...primljena sam na obradu u Merkur od petka do ponedjeljka,za vik. me pustili doma. Kao da mi naprave friške nalaze i daju moj slučaj na konzilij koji je zasjedao taj ponedj.
    Da bi jedan doktor tamo na jutarnjem sastanku zaključio da nisam slučaj za konzilij,da po novom ne gledaju niti obiteljsku anamnezu niti moju povijest bolesti več isključivo mutacije a moja nije dovoljna. I to sam jedva izvukla iz njih,kasnije mi dr Jukić došla u sobu objasniti,kao pokušali smo...i rekla da na mom mjestu ona nebi prestala sa fragminom. Nisam nit mislila.
    Bitno da su oni meni fino naštampali da me konzilij odbio,makar me nije ni vidio.

Sad si mjerim tlak jer mi srce jako lupa i 96/48 je a otkucaji 98. Na niski tlak sam se izgleda navikla ali srce,baš ga jako osjetim,nije ugodno.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Taj tvoj post sam propustila. Ili mi je samo zbog trudničkog mozga totalno ispario iz sjećanja.
    Rekla bih da sam šokirana, ali na žalost nisam.
    Sreća pa imaš normalnu dr. koja je ipak gleda širu sliku a ne samo bezlične papire.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nisam sigurna jel sam pisala tu ili baš na temi o heparinkama..
    A fora je kaj mpo dr koja mi je napisala recept i nije moja dr,več je mjenjala mog doktora. Al eto...ne žalim se,probali jesmo.

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala na dobrodoslici!
    Ljube kaze dr 90% da je curica!! Vidim da nas je tri terminuse!
    Zuzi nisam na andolu, dr Jukic mi ga ukinula na prvom uzv..
    U pon planiram po jos jedno misljenje transfuziologa, ovaj kod kojeg sam bila neda mi ni andol, boji se da ne prokrvarim od njega.. Pratit ce stanje, svakih mj dana idem na kontrolu..

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni dr.sa 17+5 potvrdio da curica sto posto!!!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na dobrodoslici!
    Ljube kaze dr 90% da je curica!! Vidim da nas je tri terminuse!
    Zuzi nisam na andolu, dr Jukic mi ga ukinula na prvom uzv..
    U pon planiram po jos jedno misljenje transfuziologa, ovaj kod kojeg sam bila neda mi ni andol, boji se da ne prokrvarim od njega.. Pratit ce stanje, svakih mj dana idem na kontrolu..

I ja bi se puno više bojala krvarenja da mi se propiše terapija s ddimerima od 0,5 u 18tt. Za drugi trimestar se vrijednost kreće od 0,32-1,29 mg/L.

Bravo za curice! U jednom momentu su dečki bili u množini.

Ives kako mjehur? Kako prehlada?

Ja sve nešto mantram dan po dan i evo nas na 33tt.
    Noćas me probadalo u trbuhu ko da me netko nožem reže. Nadam se da je to samo nastavak rastezanja ligamenata jer se bebi dobro mrda i otkucaji su mu ok. Srećom mi je sutra popodne pregled pa se nadam da ću malo odahnut.

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jesi li i ti samo na promatranju, bez terapije?
    Mene je nalaz jako uplasio, zato sam mislila da je bolje da pijem bar andol, al citam kako on prolazi kroz posteljicu i moze stetiti bebi..
    Jel i kod tebe curica?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •