-
Recept za najbolje keksiće, prhki, tope se u ustima, jako finog okusa:
30 dkg brašna
6 dkg gustina
9 dkg šeć. u prahu
21 dkg margarina (ja stavim maslac)
6 dkg mljevenih bajama
4 žumanjka
Izraditi prhko tijesto, ostaviti bar sat vremena u frižideru. Peći na 200 oko 10 min.
Ne pitajte otkud ovakve mjere ali provjereno funkcionira. Danas bar nije problem biti precizan s digitalnim vagama.
Za izrezivanje koristim ovo, lijepim marmeladom a dio ostavim nepovezano pa ih ukrasim čokoladom a i bez ičega su jako ukusni.
Posljednje uređivanje od ivana s : 08.12.2015. at 08:54
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma