i ja isto tako(pa čačkalicom čeprkam van tijesto kad se napuni) ali sam vidjela da ima kupiti onih plastičnih morlica koje u sebi već imaju integriranu rupicu i dala sam si zadatak da to nabavim ove godine.
U biti, meni je ove godine projekt raditi one pobojane mednjake. Medenjake i inače radim ali bez ukrašavanja a to mi je baš želja, pa ako netko ima dobe savjete koje su boje najbolje za to(koje daju najitenziviju boju) nek mi šapne...
p.s.
što se mednjeka tiče, probala sam dosta recepata i na kraju ja koristim kotanyevu mjšavinu za medenjake a umjesto maslaca stavim mast u manjoj gramaži(npr ako u recept ide 250 g maslaca-ja stavim 200 g masti) i budu odlični, mekani, ne trebaju stajati da omekšaju a mast se uopće ne osjeti u njima. Iako nisam inače ljubitelj masti jednom sam zbog nedostatka sastojaka(čitaj maslaca) pribjegla toj varijanti i oduševila se![]()