Evo nisam izdržala, pa sam kliknula na you tube 1.workout koji mi je izbacio s kettlebell i odradila. Nije loš, neka meni nepoznata ženska (Amy). 10 minutni je al je 22:30h ne budem li mogla zaspat ...
https://www.youtube.com/watch?v=tiC0zylTB0w
Jedino sam zamijetila da u swingu ne podiže girju do ramena kao Pavel i meni definitivno trebaju rukavice jer počinjem dobivat žuljeve.![]()

na sve vrste pripravaka za liječenja prehlade s kojima prođe u tjedan dana....ali da su ukusne, bome 

iako ja ne mislim da sam još ninja, neku granicu jesam prešla, evo gledam baš, osam dana zaredom sam vježbala, i vidim i da napredujem u nekim vježbama koje su mi bile dosta teške i izgledale šugavo, sad izgledaju malo manje šugavo. recimo dive bombers koje spominje anci, a koji su mi tako divna vježba, nekako mi lijepo izgleda i jedva čekam da ja to mogu tako lijepo i elegantno izvest kao zuzi

. Moje je četvrti, toliko me plaše kolegice koje imaju stariju djecu da već sada imam nervozu želuca.

.
pa onda nekako kad vježbam snagu to mi nije to, iako znam da nije tako i da bez snage ne ide. Uglavnom redovita sam i sa snagom.