Stranica 359 od 581 PrviPrvi ... 259309349357358359360361369409459 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 17,901 do 17,950 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kia, i moje su mucnine u svim trudnocama bile (u ovoj jos jesu) tog tipa. Jedi, ako ne zelis povratit. U prvih 4 tjedna (tj. od sestog do desetog) to je znacilo jest svaki sat :/ Sad vec mogu izdrzat tri sata... isto ujutro kad se probudim malo povratim za dobro jutro - al cim nesto pojedem zeludac se smiri. I totalno iznenadjujuce, ta prva cetiri tjedna, prva jutarnja mucnina bi mi nestala tek kad sam popila kavu.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    ah Kupusic da se bar krene prirodno dogadati..ali stvarno nista, tu i tamo koji laznjak koji se ne vidi na ctg-u..sve je ok ali zbog moje trombofilije ipak ne žele čekati preko termina previše..tako da ako se ništa ne pokrene čeka me inducirani porod..

Dominik ne znam da li će mi nedostajati ovo ležanje molim te nemoj mi govoriti da hoće
    Držim fige da krene samo .. Ipak je tako najljepše !

Pa čuj, sad bi rado odležala dan dva hahaha. Ali ne brini stic ces odmarati i uz bebača..

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Držim fige da krene samo .. Ipak je tako najljepše !
    Ako slucajno i ne krene prirodnim putem, ne mora ni inducirani porod bit strasan. Moj je bio sasvim ok. Odma bi potpisala da i drugi bude takav. Ne brini! Jos malo pa ces drzat svoju bebicu u narucju!

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Marla, meni je doktorica sa sedam i ponovo s 10 tjedna napravila korigiranu procjenu na 8, tj. 11 tjedana. Kad se beba pojavi na uzv-u moci ce ti rec po duljini u kojem si tjednu. Jos malo

Meni jos tri mjeseca do kolektivnog, nakon kojeg se nadam samo produzit na porodiljni.
    da i ja se nadam da će mi uskoro utvrditi točno vrijeme.
    a nakon kolektivnog mislim se ponovo vratiti da barem završim u cjelosti ovu školsku godinu. nadam se da neću imati problema u vidu nekih fizičkih poteškoća

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Kia, i moje su mucnine u svim trudnocama bile (u ovoj jos jesu) tog tipa. Jedi, ako ne zelis povratit. U prvih 4 tjedna (tj. od sestog do desetog) to je znacilo jest svaki sat :/ Sad vec mogu izdrzat tri sata... isto ujutro kad se probudim malo povratim za dobro jutro - al cim nesto pojedem zeludac se smiri. I totalno iznenadjujuce, ta prva cetiri tjedna, prva jutarnja mucnina bi mi nestala tek kad sam popila kavu.
    Upravo to. Grozno imat cu 100 kg

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Marla-s super sto se mislis vratit nakon godisnjeg... a taman ces se dobro odmorit

Kia - do te brojke sam ja stigla u prvoj trudnoci! Al s pozitivne strane, u godinu dana nakon poroda sam i skinula sve sto sam dobila; a u iducih godinu dana - jos 10-ak kila. Od tih 10-ak sam doduse poslije vratila 5-6. Kako su mi se sad malo smanjile mucnine, pokusat cu nekako pazit sto jedem (al ne pod uvjetom da mi ne bude mucno). Nadam se da ce tvoje mucnine ipak sto prije proc!

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Pozdrav cure. Evo i mene malo na ovoj temi. Pratim vas svakodnevno, al nisam do sad imala potrebu pisat. 16+2 sam i imam stalno isjedak koji je zute boje i zna bit dosta obilan. Zvala sam ginekologicu i rekla je da je to ok i da je iscjedak u trudnoci normalan. Mene nista ne pecka niti ne svrbi i iscjedak je bez mirisa, al ja se ipak bojim da ne bi bilo nesto opasno. Jel imala koja ovakav slucaj i da je sve ok? Radila sam urinokulturu i bila je sterilna iako je nalaz urina bio los pa se nadam se je sve ok. Radila sam ju prije nekih malo vise od mjesec dana. Svaki savjet je i vise nego dobrodosao
    Posljednje uređivanje od Tajci66 : 24.04.2016. at 11:39

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vuče li onako na žuto-zelenkasto?

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Vecinom je zut, jedino nekad kad se posusi na ulosku zna vuc na zelenkasto. To sam sve objasnila dokt i kaze ok je to :/

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Tajci proguglaj "suncani iscjedak u trudnoci" cesta pojava. I bezopasna.

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Jejja jesam, cula sam za njega i citala dosta o njemu. Mene vise muci to sto nekad vuce na zelenkasto. Al nemam ni bolove ni svrbez ni peckanje, jedino sto imam ko neki osjecaj suhoce i nista drugo

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Cure jel zna netko od koliko sati se vadi bhcg u Petrovoj?

Sent from my iPhone using Tapatalk

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Tajci ne znam kada si zadnji put radila briseve ali ako si zabrinuta ne bi bilo lose ponoviti ih. Ja se vise ne sjecam u kojem tt se rade. Koristis li dnevne uloske? Ako da izbaci ih odmah.. pogoduju razvoju bestija i znaju izazivat upale pa vidi hoce li se smanjiti iscjedak

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Tajci, ako ti je ginekolog rekao da nije ništa zabrinjavajuće najvjerojatnije je tako - ništa opasno. no ako te baš muči, pa pogledaj još jednom da li je sve u redu, čisto da samu sebe umiriš.
    i ja imam nekakav žuti iscjedak od kad sam ostala trudna i ovo što jejja govori za dnevne uloške bi i sama trebala prakticirati, odnosno, izbaciti ih iz svakodnevne upotrebe.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Viki, zasto ides opet vaditi betu?????

Ja od prvog dana imam iscjedak, s tim da je nekad obilan, nekad ga skoro nema. Kod mene je prozirno-bjelkaste boje i nema mirisa. Po tome kod mene bi sve trebalo biti super, kad ono prije 3 tjedna bris pokazao Ureaplasmu.
    Tajci, zato ne mora znaciti da kod tebe nesto nije ok. Ako su ti brisevi i urin ok, nemas se za sto brinuti.

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Briseve sam radila na pocetku trudnoce i bili su ok, a nedavno urinokulturu koja je isto bila ok. Hvala vam cure, izbacit cu uloske pa cu vidit jel ima kakvih poboljsanja. Puno vam hvala

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

A rekao mi je dr.da opet izvadim cisto da vidi jel se pravilno dupla

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Viki kad si ti ponovo kod ginekologa?
    meni je moj rekao da dođem sutra, no ostavit ću to za još nekoliko dana. stresno mi je malo to stalno nadziranje. po tijelu osjećam da je sve u redu, a kad i ne bi bilo tako nitko tu ništa posebno ne može napraviti.
    ja betu nisam uopće vadila, niti sam ga pitala za tu mogućnost. u mom mjestu nema privatnih laboratorija, a ginekolog niti jednom nije spomenuo vađenje bete.
    Posljednje uređivanje od marla-s : 24.04.2016. at 15:10

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Marla sutra mi je rekao da dodemkad dobijem nalaze a meni je tk trazio jer mi je zadnja m bila davno i po njoj sam puno vise trudna a on nije puno na uvz vidio iako ja tvrdim da je kasno bila O pa eto zeli pratiti po beti . Iako sam 2 puta vadila i fino se dupla ali eto budem jos i sutra

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Viki, ma ja iskreno vjerujem da će biti sve u redu s tvojom betom.

i ja sam od početnog stresa počela pomalo popuštati. jednostavno biti će što i kako bude i neću opsesivno tražiti sve što se tiče trudnoće. jednostavno sam odlučila prepustiti tijelu da odradi svoje, a ja ću pokušati ostati pozitivna. inače, sad sam u tjednu kad sam u izgubila prijašnju trudnoću, no odlučila sam ne razmišljati negativno i ne sumnjati. jednostavno, lakše mi je tako. kao što mi je i lakše ne odlaziti svaki tjedan ginekologu jer mi to ovog trenutka samo stvara stres.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Marla zao mi je zbog prosle trudnoce, a u kojem si tjednu sada?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Viki, cemu beta ako ce provjeravati na uzv i cim se pokaze plod, po velicini moze utvrditi koliko si trudna, iako to nije uvijek 100% sigurno, jer moj uzv pokazuje da je beba 2-3 dana veca nego po zm i mom i dr izracunu. Ali ti bar moze izracunati otprilike. Meni je to sto on trazi bespotrebno, ali eto... mene bi to ponavljanje bete izludilo. Pa valjda mu je jasno da nema svaka zena iste duzine ciklusa, cemu toliko cudjenje... ufffff, mogu ti reci da mi taj tvoj gin vec po malo dize zivce

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Marla, listaj webshopove da odagnaš ružne misli. Meni to pruža neizmjerno zadovoljstvo.

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Marla zao mi je zbog prosle trudnoce, a u kojem si tjednu sada?

po ZM 7 tjedana i koji dan, međutim mislim da je trudnoća i manja jer je ovulacija bila kasnije. ali doznat ću i to uskoro, vidjet će po UZV

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Marla, listaj webshopove da odagnaš ružne misli. Meni to pruža neizmjerno zadovoljstvo.
    imaš potpuno pravo - shopovi su odlični za odagnati ružne misli

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Mene danas bas bolucka trbuh nadam se da je to jer se maternica siri :smile: . Cure kako je sa sexom u pocetku trudnoce smije se normalno ili ?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Smije se, da.

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Viki sretno danas

... a sex trenutno nezamisliva misija. Toliko se loše osjećam da uopće nemam volje.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Hvala kia upravo cekam red u Petrovoj :/.. A joj mucnine tako jake?

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Moze mi netko pomoci, bila sam kod gina i rekao mi je da vidi zadebljanje endometrija, 0,94cm. Kasni mi 8 dana, radil a2 testa i negativna. Radila sam betu, popodne nalazi al da vidim jel netko imao slicno iskustvo?

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Moze mi netko pomoci, bila sam kod gina i rekao mi je da vidi zadebljanje endometrija, 0,94cm. Kasni mi 8 dana, radil a2 testa i negativna. Radila sam betu, popodne nalazi al da vidim jel netko imao slicno iskustvo?
    Mislim da je napametnije pričekati betu ipak.. Meni menga nije ni kasnila nego dan kada sam završila na uvz pregledu i doktor je komentirao kako teško da išta može sa sigurnošću reći bez krvnog nalaza..ima dosta razloga zašto endometrij može biti zadebljan jedan od njih je trudnoća koja se još ne vidi na uvz jooooj xavi držim fige!!!
    e da, beta je došla par sati nakon i bila je 110
    Posljednje uređivanje od LadyB : 25.04.2016. at 09:44

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Beta je 14724.. :happy:

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Eto Viki, i reci tom svom dr da te više ne maltretira s betom.

Kada ideš za uzv?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Haha mislim da nece vise a imeni je dosta toga .. Radi od 14h pa idem tada .. Znaci malo nam fali do srceka ak se vidi iznad15000

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Haha mislim da nece vise a imeni je dosta toga .. Radi od 14h pa idem tada .. Znaci malo nam fali do srceka ak se vidi iznad15000

Bravo Viki

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A da onda odeš tek sutra na uzv, pa ako se i srce vidi, nek ti odmah otvori bolovanje (kad je rekao da neće otvoriti dok ne budu otkucaji srca)

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

A sutra nemogu radim cijeli dan a pase mi da mi otvori bolovanje od 4.5 jer sad radim 2 dana pa do 4.5 na godisnji

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Viki ne brini ta beta je malo čudna s tim brojkama vrlo su široki intervali, npr.meni se sa 18 000 vidjela samo GV tako da ne brini ništa i nemoj previše kalkulirati s brojkama
    sretno

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Beta je 14724.. :happy:

super Viki!!

javi kako ti je prošlo na UZV

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Imamo bebicu od 5mm i srceko kuca )))

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Tj neznam jel to velicina bebice pise ovako : GV sa ŽV i EO , CRL 5mm (6+2) KČS poz(+)

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Tj neznam jel to velicina bebice pise ovako : GV sa ŽV i EO , CRL 5mm (6+2) KČS poz(+)

predivno!! čestitam Viki!!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Hvala marla

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jupiiii!!!!

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Viki cestitke!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Hvala cure puno ))))

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Viki predivno i čestitam
    Sva sam se naježila...

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cestitke Viki, hvala Bogu da je sve ok

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Hvala vam na svemu puno ste mi pomogle cure

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bravooooo cestitam

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Šalje li vas gin na pregled štitnjače u trudnoći? Prošle g mi je rekla da je to u sklopu nekog istraživanja. Kada sam se pojavila tamo gledali su me u čudu kao što sam tak nadobudno došla. Zvala sam prije mj dana kada mogu doć i rekli mi ujutro, ali da bolje neka idem na Sveti duh da se ne ozračim bezveze. Pitala sam ih prošle godine trebam li se što brinuti zbog tog što na nekim vratima u tom zavodu imaju znak za radioaktivno. Rekli su da ne. Uostalom tamo puno ljudi radi pa ne vjerujem da bi se svi svjesno izvrgavali tome. Ali ne znam što onda ta ženska brije preko telefona. A ne ide mi se jer mi je na drugom dijelu grada, prošle g su rezultati bili ok, i ne vjerujem da se štitnjača pokvarila u međuvremenu.

Je li to standardni pregled u trudnoći ili me moja gin šeta bezveze (nije uopće pitala kasnije za rezultate testa)?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 25.04.2016. at 20:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •