Stranica 117 od 275 PrviPrvi ... 1767107115116117118119127167217 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,801 do 5,850 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mah-mah!

Lili bravo za utrku!
    bravo i svima ostalima!
    ja opako zakazujem
    od "dijagnoze" sam vjezbala valjda dva puta
    i popela se na ravnu goru
    jos muza stalno nema pa je bas sve na meni i bas me sve skupa iscrpljuje
    i tak...
    nis ne trazim, samo se malo zalim...lol...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    deaedi pridruzi nam se
    sta da ti kazem, ja vjezbam vec 2-3 god, ne znam ni sama koliko a prehranu jos nisam rijesila i znam da je ona moj najveci problem
    Ja vjezbam 5,5 god i mislim da tek sad mogu reci da sam prehranu dovela u red. Uz pms izlete, ali na to vec racunam pa uplaniram neki cheat u to vrijeme.
    Posljednje uređivanje od zhang : 10.05.2016. at 18:43

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zhang kaj to znaci? ne jedes slatko, junk?
    ja hitno moram izbaciti neke namirnice zbog alergije, a nikako..,

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pojedem, ali rijetko.
    Evo ti primjer danasnjeg dana:
    D: frape, kreker sa namazom od graska
    R: som, kvinoja sa cilijem i datuljama
    R1: som (ponovo, tako mi je bilo zgodno za izvesti), zapeceni batat i gljive sa cheddarom, salata od mahuna, graska i pecene paprike
    U: frape sa rizinim pahuljicama i kockicom naribane crne cokolade (ostavim par sati da se pahuljice namoce)
    V: vjerojatno parmiggiana

Svaki npr 4.dan pojedem sladoled ili ako se zalomi neki rodjendan/proslava...
    Stavljam secer u kavu...
    U principu, kada redovno uzimam mg, imam manju zelju za slatkim. Ove pahuljice u frapeu sa crnom cokoladom tempiram u vrijeme kad me hvata zelja za slatkim...

Kad je pms vec znam da cu poharati sve redom u beskonacnim slatko-slano slojevima pa si tih cca dan-dva dam oduska...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ovako mi je zadnjih cca mjesec-dva da sam discipliniranija, otkrila sam da mi npr mahunarke jako pasu, daju mi energiju za trening, zasite me, a jako su kvalitetna namirnica...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I niz
    Mislim, dugo je meni vec prehrana relativno ok, ali ovih zadnjih mjesec-dva sam bas jako zadovoljna.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ginger samo se ti pozali.
    Kakvu alergiju imas?

Zhang znaci ima jos nade za mene?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zhang divim ti se na organizaciji! Meni je SF za radni dan imati parmiggianu i soma sa svim onim prilozima. Vrhunac mi je lonac hrane za dva dana . Jedino mi je doručak pohvalan.
    Je l whey stavljaš u frape?

MB ima nade za nas !

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zhang odlicna si ajme kad ti to sve stignes. A jel to i tvoji jedu? Pitam jer su moji posebni svatko voli nesto drugo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prijavak: onaj cardio #34 i neki 5min ktbl, mokra sam skroz

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zhang, jako mi se svidja tvoja prehrana.
    Ako ti se da, moze par primjera frapea.

Kris bit ces divna mladenka!

Odradila sam core cardio i abs izazov.
    Danasnje vjezbanje mi je bilo najteze u zadnjih par mjeseci. Valjda zbog glavobolje rano jutros.
    Nadam se da ce sutra biti bolje.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kris, bit ce sve za 5!
    Zhang, ja bih da me ti hranis
    Bravo svima za odrađene treninge!
    Cubana, kako je proslo testiranje?
    Ja trcala, 8 km, ipak popodne, u cet. cu probat ujutro, puno lijepae mi je ujutro na nasipu dok sve jos spava.
    Ovih dana planiram provjeriti hormone stitnjace, nekako nisam bas svoja. Pogotovo me zivcira sto mi grozno naticu sake i stopala a nisu neke vrucine, nemam pojma otkud sad to?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ivana s je l inače imaš problema sa stitnom?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nisam nikad ali nisam dugo ni provjeravala. Inace, ja doktora viđam svako par godina, uglavnom u trudnoci
    Posljednje uređivanje od ivana s : 10.05.2016. at 22:35

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zhang, sta ti ide u frape?

ja najcesce:

08:00: smoothie (banana + neko drugo voce, mango, avokado, jagode, sumsko..., malo jogurta/svj. sira/mlijeka/bademovog mlijeka, kokosovo ulje, chia, saka orasastih plodova)
    ili zobene pauljice (mlijeko, dvije zlice zobenih, banana, cimet, kokosovo ulje)
    ili jogurt
    10:00 bijela kava bez secera
    13:00 najcese opet kava, jagode ili jogurt (2dcl) ako nisam ujutro
    17:00 rucak (meso + povrce, salata s tunom/fetom, povrcem, kajgana + salata, juha + meso, izbjegavam lose ugljikohidrate)
    18:00 bijela kava

ako sam bas gladna navecer, popijem proteinski shake ili caj od djumbira

ako cheatam, onda navecer oko 22:00 pojedem sladoled, ali to je jednom tjedno (i veeelika porcija )

gdje sve grijesim?
    definitivno pijem puno mlijecnih proizvoda, ali nemam ideju cim da ih zamijenim
    ja sam na poslu od 7:30 do 17 minimalno i ne kuham preko tjedna jer djeca jedu kod baka, a i nama posalju
    kako kasno rucam, ne jede mi se jos i vecera
    oko posla imamo na raspolaganju vise manje samo junk - ponekad uzmem piletinu s povrcem ili salatu s piletinom ili tunjevinom

sta se vjezbanja tice, odradjen upper focus

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Summer
    ja bih onako na prvu rekla da jedes prerijetko.pauza od 8 h do 17h je predugacka. Ne racunam.kavu i jogurt kao obrok.

Ja bih crkla da jedem tako rijetko tijekom dana. Ja moram svakih 2-3 h .

dalje neka izlaze zhang

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

2 runde zwow#2. Nisam uspjela trecu. Bas mi je tesko bilo. Malo sam se sinoc preforsirala i ruke me ubijaju a nisam dobro napravila zadacu pa izabrala zwow gdje opet sve vrvi sklekovima. Znojna sam i dosta mi je.odem spavati. Btw, stariji mi opet zakurio. Pocet cu vjerovati u onaj vas merkur ili koji je vec. Zacopralo nas nesto.
    Vi budite vrijedne i dalje!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Lili, kakav obrok imas svaka 2-3 sata ako jogurt ne racunas?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ivana s svakako provjeri štitnu. Nažalost imam jako loše iskustvo sa njom. I nadam se da će kod tebe biti ok.

Summer meni to izgleda malo hrane. Samo dvije kašike zobenih pahuljica . Dobro si ti rekla neki dan, iskoristavas svaki zalogaj kao dojenče .

Tigric draga .

Prijavljujem Incinerator, cijeli odrađen sa 4 kg .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tigric, shit!
    I zwow 2 je pretezak!
    Ja sam zadnji put radila isto dvije runde, jednostavno nisam imala snage za trecu.

Zhang, woow, kako to sve fino zvuci...

Ja sam danas isla na faks pa sam doma dosla u 21.
    Vjezbala sam jutros uz kuhanje rucka. Zcut strenght 1.

Sad sam prekrepana.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Frape je uvijek isti jer ga samuraji vole tako: svjezi sir cca 100g, jogurt cca 1,5-2dl, 3-4 banane, dobra zlica meda, mlijeka koliko stane u posudu od lite i pol.

Od te kolicine cca 1dl odlijem u posudicu, umijesam zobene/rizine pahuljice i naribam malo cokolade.
    Jako fino pasu jagode ili maline ili opcenito bilo koje voce.

Whey vise ne koristim.
    Od suplementacije uzimama samo mg, nekada multivitamin.

A priprema ne zahtijeva puno posla, ok, ovo sve je utrpano u cca pola sata.
    Znaci: batat se nareze, gljivama se maknu stapke i to se pospe naribanim sirom. Pazlidzani se narezu. Sve to se pece na istoj tepsiji. Kad su patlizdani peceni, zalijem ih omom podravkinom sjeckanom rajcicom i sirom, slazem u vatrostalnu posudicu, pece se dalje opet na tepsiji sa onim batatom i gljivama.

Quinoa se kuha u svom loncicu, zajedno sa cilijem i datuljma. Moze luk malo poprziti prije nego se stavi kvinoa, a i ne mora se luk staviti.

Riba se za valjda 7min ispece u tavici.

Ovo mi je za negdje dan i pol kolicina hrane jer sam na putu pa da bas ne brljam po pekarnicama.
    Dodat cu sutra jos jogurt sa zobenima, mozzarellu sa mini rajcicama...

Klinci to ne jedu, poslije posla kuham 'normalan' obrok koji je opceprihvacen.
    Da, sve znam

Cesto navecer napravim malo vise pa to nosim na posao, samo nadostukam sa jos necim brzinskim.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Summer
    ja bih onako na prvu rekla da jedes prerijetko.pauza od 8 h do 17h je predugacka. Ne racunam.kavu i jogurt kao obrok.

Ja bih crkla da jedem tako rijetko tijekom dana. Ja moram svakih 2-3 h .

dalje neka izlaze zhang
    Ja sam skuzila da ima ljudi kojima pase tako. Intermittent fasting (ili kako se vec pise).
    Najbolji pokazatelj da li je to ok ili ne je da li osoba ima energije i je li cesto bolesna.

Ono sto je jedino vazno je da ukupan dnevni kalorijski unos ne bude prenizak jer gladovanje utjece na razine hormona, izmedju ostalog, i stitnjace.
    Zato, ivancice, prebroji kcal koji dnevno unosis. I napravi pregled
    Sto me podjsetilo da i ja moram vaditi krv da vidim je li sve ok.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tigric taj je tezak, dvije runde su dosta

Ivana s provjeri stitnjacu! Sad si me sjetila da su meni nedavno toliko prsti natekli da sam morala prsten skinit o.O

Anci obaveze na faxu su vec pocele?

Summer dvije zlice zobenih? Ja obicno doruckujem zobene ali jednu malu salicu stavim

Zhang svaka cast na organizaciji!
    Moji su isto izbirljivi
    Posljednje uređivanje od malena beba : 10.05.2016. at 23:26

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja stavim 5 zlica zobenih, chiu, bademe i orahe i bademovo mlijeko. Dodam i zlicu meda.

Kad mi se jede nesto desertno, mlijeko zamjenim jogurtom i dodam tamnu coksu.

Frape bih mogla ubaciti izmedju rucka i vecere.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

summer,pa ti gladuješ...ja jedem puuno više od tebe....ok dojim ali i dok nisam dojila sam jela više...takodjer tamanim mliječno,sirevi,mileram, kefir.....i naravno,moja ljubav panceta...ništa bez nje,u svako je jelo skoro trpam... umjesto tog jogurta nešto konkretnije na poso odnesi,neku malu hladnu salatu sa kaloričnijim namirnicama a la jaja,avokado isl....

prijavljujem već 3ći dan ZWOW-a....reko,ajde da vidim malo da odmorim mozak od smišljanja što ću iduće vježbat...definitivno se više uspušem jer brže radim (paralelno s njom) nego inače ali kad usporedim,definitivno teži trening sebi složim ali dosla polakše radim sa pauzama pa se ne uspušem i onda mislim da nema efekta kao to njeno...
    u biti ja sebi uopće skakutave vježbe ne zadam a one dignu puls za čas....

Kris,sretno!

sad kad spominjete whey,moja tek načeta kanta stoji od početka trudnoće,ne znam bi li ga uz dojenje opet počela pit....

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Willow thanks
    Kris s nestrpljenjem čekamo izvještaj
    I slike!

školarke bravo!!!!

zhang bogme si organizirana, svaka cast
    ja sam se zadnjih tjedana upropastila uh
    ali ne mogu trčati i biti na lchf-u
    ma jok
    nema šanse....
    sad se polako vraćam u normal
    I tek danas, prvi dan od utrke (nedjelja) da me ne bole noge
    tako da sad idem odraditi nešto, još ne znam što
    fali mi...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ajd baš ste me utješile sa tim zwow#2, ja kad ne odradim neki wo do kraja uvijek se loše osjećam...
    sinoć niš od spavanja, tetošila svoju malu buncalicu....
    što se tiče hrane, ja nastojim jesti što zdravije, kuham svaki dan, za gablec nastojim jesti salate+neko meso ili tuna. ili ponesem ostatke od ručka. kruh eventualno jedem za doručak. ni inače nisam neki kruholjubac. jedino me od ovih trudnoća zna uhvatiti želja za slatkim ili nekim grickama. ali uglavnom ih ne kupujemo pa nisam često u napasti. jučer sam pojela pol vrećice smokija klincima. eto došlo mi,..
    a što se tiče wheya, ja popijem iako dojim, ali samo nakon treninga. drugdje ga ne koristim. malo sam proučavala pa vele ovi izvana da nije štetno...pošto ga ne pijem puno, a i ne dojim više puno,nadam se da neće niš bit

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana, kako je proslo testiranje?
    Hahahaha!!! Poboljšala sam si PB na 1 milji za :bubnjevi!!!: 1 sekundu

12 min, 1,64 km.
    Jadna sam. Al kad se ne volim mučiti.
    A i u strahu sam da n3 budem predobra pa mi pojača tjedne treninge

Sto se klope tice, moja pod kontrolom nije.
    Al evo jutros sam djeci pekla kroasane a nisam pojela nijedan. Bravo ja.
    U torbi imam shake (izludila me jucer nutricionistica na rtl direktu sa smuDijima): banana, nektarina, jogurt, lanene (potrosila sam zobene) i zlica wheya. I mlijeko.
    A imam i grah varivo
    Posljednje uređivanje od Cubana : 11.05.2016. at 08:56

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cubana, sekunda po sekunda i eto minute .
    I kod mene je danas grah .

A sad za Zhang , zašto više ne koristiš whey? Doduše u tom tvom frapeu ima dosta mliječnog.

MB kod mene mjera za zobene je odokativna , stavljam dok ne zagustim jogurt ili mlijeko.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala cure na čestitkama za ročkas.

j-la, da, maloj haharici je jučer bio ročkas. Bilo je super, puuuno djece, bili su preslatki, a sad sa artiklima na elsu i anu možemo komotno dućan otvorit. A bome i sa čoksama.

Što se prehrane tiče, ja sam se isto konačno ustabilila i isto moram jesti svako dva,tri sata. Konačno sam skužila šta mi najbolje odgovara: ujutro bogati smoothie, u koji utrpam: whey, zobeno/sojino mlijeko, bananu, blitva/špinat/kelj, jagode/maline, chiu, mljevene zobene, sjemenke lana (sameljem neposredno prije), ponekad kap mliječnog slatkog vrhnja.

Taj me obrok drži oko tri sata, onda pojedem svježi posni sir (koji obožavam) sa raženim kruhom, ili rižinim stiroporima, i eventualno neku voćku.
    Pa ručak s meso/riba (često ujutro spečem u komadu pileća prsa), povrće+ugljikohidrati, salata. To sve spremim ujutro.

Popodne opet posni sir/jogurt s nekim voćem, a navečer volim maznuti konzervu sardina ili tunu s paprikom, ili ostatak od ručka. Pet obroka, nikad ne pustim da se glad razmaše jer onda nisam sva svoja. Iz svega ovoga isključen je pms period kad me sva pamet napusti i kad poharam ormarić sa slatkim.

Ja se nadam da ću konaačno danas otići trčati.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jutro, cureeee

koliko puno toga za komentirati!
    hrana.. zhang, menu ti je fantastičan, morat ću malo krast za inspiraciju.. kod mene radni dan izgleda ovako:
    oko 6 ujutro bijela kava i ponekad banana, najčešće ništa
    u 11 marenda: zadnjih mjeseci najčešće uzimam kuhanu u konzumu, recimo blitvu s krumpirima i pileći file, povrće na žaru i par čevapa, šopska salata i nešto... i nekad manje zdrave kombinacije, srećom lazanje su im preodvratne
    ali morat ću se vratit svojim marendama, jer sam zaključila da bi neke tegobe probavnog sustava koje su mi se pojavile u zadnje vrijeme mogle lako bit povezane s time što je njihova hrana prezačinjena, koriste vegetu i tako to
    oko 12 bijela kava
    u 16 ručak: ono što svi jedu, obična seljačka hrana tipa gulaš, leća.. :D
    nakon ručka hodam ko luđakinja po kući tražeći nešto slatko, ne stajem dok ne nađem, ali ajde ne pojedem puno
    kasnije neko voće, sad najčešće jagode
    večera ako ne vježbam onda lagana, ako vježbam onda pozamašna

skulirana, i ja kad vježbam sama vježbam sporije, ali ja baš to volim kod zuzi, što me natjera da ubrzam i ne da mi da se puno odmaram između, volim da mi heart rate ode u nebo. zato najviše volim workoute u kojima su vježbe jednostavne, da ne traže puno vremena i koncentracije, nego ih možeš izvodit brzo bez straha za formu, i onda u deset minuta se uspušem, uznojim i nakon toga sam vjeverica. to bi bilo suprotno od mog prirodnog stanja, koje je ljenjivac, zato mi je drago

malena beba, super da si se pretplatila! isto mi je bilo tužno biti sama i da nitko ne zna o čemu pričam
    ja sam preksinoć radila sama nešto sa girjom, zaboravila sam šta, jučer je bio rest jer sam imala neku prezentaciju popodne, samo sam ujutro onako usput radila neki plank i sklekove čini mi se. vidim malo napredak u sklekovima i u dive bombersima, juhu!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

cubana, pa to uopće nije loše mislim, koliki je to pejs ako znaš? Ja sam 12 min trčala 2.28, pejs 5.16. Malo mi se činiš pre- samokritična..
    Posljednje uređivanje od Dijana : 11.05.2016. at 09:13

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a može li se smoothie napravit pa pit nakon recimo sat vremena?
    naime, meni ujutro treba kava, i pijem je nekih pola sata i nezgodno mi je prije posla drmnut još i smoothie. bilo bi mi ok da ga napravim pa donesem na posao pa onda pijem u 8, ali nekako uvijek mislim da je bolje da to smiksano voće ne stoji..

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Možeš prethodno zaledit bananu pa je onda smoothie hladniji i bolje se održi. Ali i bez toga, za sat vremena mu ništa neće bit. Ja ga još ubacim malo u ledenicu dok ne krenem na posao (samo treba onda pripazit da ga se ne zaboravi).

I tangerina, bravo za sklekove. Mene osobno je taj napredak najviše veselio, jer kad sam počela vježbat prije neke tri godine, nisam mogla niti jedan jedini ŽENSKI sklek! A bila sam umišljena da sam od nosanja djece ojačala.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 11.05.2016. at 09:22

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam počela vježbat prije neke tri godine, nisam mogla niti jedan jedini ŽENSKI sklek! A bila sam umišljena da sam od nosanja djece ojačala.
    ista stvar! trebalo mi je dva tjedna da uopće skužim kako se rade i onda na jedvite jade napravim par
    i mislim da meni ipak jesu bile problem ruke, a ne core
    jer u zadnje vrijeme su mi ruke dosta ojačale i to se onda odražava na više vježbi, i clean and press sam tek nedavno uspjela

bananu ogulim pa stavim u zamrzivač ili u kori?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bananu oguliš i zalediš, možeš je na razlomit na više komada da se lakše smiksa, iako se i zaleđena dosta lako prelomi. (što sad kad smo ojačali jel nije problem).
    Smoothie sa zaleđenom bananom je posebno kremast.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam ih zaledila s korom . Nekad stvarno ne razmišljam .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Od smrznutr banane napravis stvarno dobar sladoled. Ozbiljno.
    Ja sam jutros zcut cardio 4, bas je bio super. Poslije kava i dorucak s najdrazom velikom, ona spava, ja pricam

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la

tang, mozes slobodno smoothie ponit na posao pa pit poslin, tako ja ponekad, u zadnje vrime nikako
    i meni je drago da cemo razmjenjivat iskustva za zuzku

cubana pa to je ok, previse si samokriticna.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    cubana, pa to uopće nije loše mislim, koliki je to pejs ako znaš? Ja sam 12 min trčala 2.28, pejs 5.16. Malo mi se činiš pre- samokritična..
    Za 12 min, 1.64 km
    Ne znam pace, jer on u av.pace racuna i onih 5 min šetnje prije i poslije tih 12 min.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    a može li se smoothie napravit pa pit nakon recimo sat vremena?
    naime, meni ujutro treba kava, i pijem je nekih pola sata i nezgodno mi je prije posla drmnut još i smoothie. bilo bi mi ok da ga napravim pa donesem na posao pa onda pijem u 8, ali nekako uvijek mislim da je bolje da to smiksano voće ne stoji..
    Evo ja sam ga napravila prije 7 i još uvijek ga pijem.
    Sad je 9.
    Banana nije zaleđena, al često bobičasto voće je. Sad ga nisam stavila.
    A kad zatopli točim ga u termosicu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

summer, meni se to isto čini malo hrane.

Kod mene je ovako, kada nastojim paziti:

Oko 9h kava + doručak (šalica zobenih+šaka suhog voća+šaka orašastih plodova+žlica chia+žlica sirovog kakaa)

Oko 12h gablec/ručak: tu nastojim u Konzumovoj "kuhinji" uzeti nešto donekle zdravo: komad piletine (užasno im je žilava)+ neka salata, npr. šopska, grah salata

Oko 13h: bijela kava

Oko 15h: voće + jogurt

Oko 18h: ostaci od ručka koji je bio doma, ali ne pojedem puno

Oko 21h: neko integralno pecivo ili npr. kruh (obožavam onaj heljdin sa orasima iz Konzuma)+ zrnati sir+paradajz (ili krastavac, paprika...)

Sada sam na 52kg na 163cm i to je znam skroz ok, iako se najbolje osjećam ispod 50kg.

Makar, po slikama mi se čini, da iako sam na kilaži tu negdje, da sam čvršća - doduše treba se dobro zagledati us like da se vidi razlika, kao u nekoj CSI seriji

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

cubana, svejedno, dobar je to rezultat..ja sam prilično crkla za tih 12 minuta.

deaedi, welcome! Super ti je kilaža!

U konzumu se isplati uzet pile kad je na akciji, pa skinut kožicu i kombinirat na salatu s grahom, kukuruzom, lukom paprikom, kvinojom, rajčicom, možda feta sirom, ma šta god ima u hladnjaku. Malo maslinovog i aceta kreme, obožavam takve ručkove..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Skidati kozicu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Skidati kozicu
    ja volim ljude koji skidaju kožicu, ako sjede pored mene za stolom

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Skidati kozicu

I još potapkati papirom da se skine maščoba. ajme, ajme..nikad od mene lchf-ovke..

Pa ne paše mi baš kožica u salatu, a i bude preslana, prevegetirana..Meso ispod ne dobije toliko soli.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Skidati kozicu
    Još kad je hrskava .

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja volim ljude koji skidaju kožicu, ako sjede pored mene za stolom
    I ja, i ja !

Kad stavljam smajliće, jedino mi forum automatski podupla ovog . Zna forum da ja volim jest .

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa kud cure u konzum... nije mi to baš neka klopa po tim centrima koznum, špar itd.

ja bi umrla da ne ručam na poslu, uostalom na više mjesta sam pročitala da je najbitnije pojesti ručak od 12 do 14 h i da to što pojedeš u to doba se sve fino razgradi i
    da ti energiju + sve potrošiš (summer, čitaš li? )

za ručak si nosim ponekad od doma ili napravim salatu (jedino je volim pojačati tvrdim sirom ) a često si i naručim klopu ali uglavnom neki čušpajz i bude em fino em prilično zdravo (leća, ječam, grašak,
    poriluk, slanutak...) em lagano, ne mora sva naručena hrana biti bečki i pomfrit

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tang, ja smoothie nosim na posao
    ne bih ga nikad popila doma ako bih ga onako hladnog morala eksati u deset minuta
    nista mu ne bude za sat vremena, ni ljeti
    moje banane su iz frizidera, nisu smrznute
    al cesto stavim smrznuto voce
    danas je bio banana-mango

i meni se cini da jedete vise od mene
    i bolje, rasporedjenije
    probat cu malo reorganizirati i ponijeti na posao planiranije, ovako ocito ne stima kako bih zeljela
    iako sam zadnje dvoje hlace kupila broj manje no inace
    imaju elastina

jucer nisam trcala jer sam kasno dosla doma i rucala tek u 19
    probat cu veceras ako ne bude kise
    ako ne, shaun me uvijek ceka

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kad sam poslovno u zagrebu, uvijek se divim izboru koji imate za rucak, tamo oko green golda npr.

kod nas ima supermarket tommy sa nekim kuhanim jelima (nije me povuklo probati) te jedno cetiri fast fooda i palacinke
    u kvartu imaju dva restorana, ali to je ono klasika, nisu bas prilagodjeni za brzinske ruckove
    vecina ljudi s kojima radim jos uvijek ruca doma, ne preko posla
    na poslu nesto marendaju, ali kuhano se vecinom jede doma
    nadala sam se menzi/restoranu u novoj zgradi u koju uskoro selimo, ali nista
    bit ce kafic sa nekim sendvicima
    na poslu rucam u uredu, nemamo prilagodjenu kuhinju (osim jedne koja funkcionira kao pusiona) pa je vrlo zgodno kad udje netko poslovno a ja usred salate ili (joooj kad sam zadnji put) bureka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •