Stranica 391 od 581 PrviPrvi ... 291341381389390391392393401441491 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 19,501 do 19,550 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    VeraM a da napravis generalku u kuci? Mozda te pokrene ?
    Ne da mi se nista zivo. Upoce nemam taj sindrom gnjezdenja. Al zato muž sve riba. Mislim da jadan zeli nekako pomoć pa bar tako jer kod nas nemogu na porod ni u rodilište. Govori kako se osjeca bespomoćno i da šta ce on radit dok ja budem rađala..... Dođe mi ga žao.
    Ja jedva skuham rucak i malo poslozim stvari po kuci da nije nered dok on dode s posla.
    A sto se tice pretraga, drago mi je da me ne muči dr s obilaskom ordinacija. Samo kad vidim da druge zene stalno nesto kontroliraju, zelim bit sigurana da moj dr ne preskače nešto full bitno.
    Vidit cemo sto ce bit u pon ako ne rodim prije.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Znaci, nisam jedina. Queen, stvarno zivopisni snovi.

Mi za sad imamo Marin ako se ne predomislimo.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moji pak svaki dan imaju novo ima... Kak im se koja svidi u parku, vrticu... Matilda, Una, Tara, Iris, Franka... I sve moze samo ne ono koje ce biti

Ja sam u principu dala deckima ime, uz muzevo misljenje... Marko, Leon
    A muz je svojoj princezi dao ime Tia i uopce ga nije zanimalo nicije, pa ni moje misljenje. Ona je samo njegova! Sta da ti kazem svi ju obozavamo vec sada, i jedva cekam trenutak da ju zagrlimo
    A i ime mi se svida

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sto se snova tice nekad mislim da sam pocela luditi. Svako malo sanjam nesto o trudnoci, a zadnje je bilo prije 2-3 noci kad sam sanjala da stojim u tus kabini, a ona puna neke tamne krvi (navodno moje), pa sam odjednom na wc skoljki, obrisem se kad ono krv. Budim mamu da me vozi u bolnicu, a ona totalno flegmaticno nesto u smislu da ima jos vremena. Onda lutam ulicama i trazim gin., ne mogu ga naci, pa odem u kafic u wc privjeriti situaciju, opet ista...
    Uglavnom cesto sanjam da sam prokrvarila, probudim se sva u grcu doj ne skuzim da je sve ok.

A sto se imena tice, moj malac ce se zvati Mateo.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ja imam ta buđenja po noći gdje pipkam trbuh u nevjerici...nevezano sto sanjam.

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tanita...dobro dosla

moji snovi su samo sexualne prirode....tako mi je uvijek u trudnoci

ja sam se ipak sutra narucila na pregled, drzite fige da nije nista
    krvarenje je i dalje tu,smedje i dalje

javim sutra kaj je bilo

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Ne da mi se nista zivo. Upoce nemam taj sindrom gnjezdenja. Al zato muž sve riba. Mislim da jadan zeli nekako pomoć pa bar tako jer kod nas nemogu na porod ni u rodilište. Govori kako se osjeca bespomoćno i da šta ce on radit dok ja budem rađala..... Dođe mi ga žao.
    Ja jedva skuham rucak i malo poslozim stvari po kuci da nije nered dok on dode s posla.
    A sto se tice pretraga, drago mi je da me ne muči dr s obilaskom ordinacija. Samo kad vidim da druge zene stalno nesto kontroliraju, zelim bit sigurana da moj dr ne preskače nešto full bitno.
    Vidit cemo sto ce bit u pon ako ne rodim prije.
    Cuj mm je dobio zadatak da spajzu vrati natrag u funkciju wc-a... Dakle dva tjedna, je slagao garaze di cemo sa stvarima iz wc spajze! Wc je velik kao kupaona! Onda je trebalo i kuhinju preslozit! A onda je trebalo i svu robu, nasu i djecju sortirat... A onda je morao u Ikeu po kutije (inace ikeu obozava ahaaa ), onda je trebalo sve to oprat... Kuhinju, zavjese, ispod/iza kreveta... Pomogla sam i ja... Ali na lojtre ne mogu ... Eee sada moramo u kupovinu novog wc-a, lavaboa... Jer ja ne bih veliki lavabo... A u medjuvremenu sam ga poslala po novu vesmasinu... A staru da odvede baki, a bakinu na reciklazu.. Aa danas mam super ideju da na ormar u hodniku naljepi ogledalo...
    U gl.covjek jedva docekao posao... I pita se sto ce bit kad udem u termin

Nego zasto ne moze na porod?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

VUBS, vibrice za pregled. O sexu sam prestala sanjati ulaskom u drugo tomjesecje. Iako bi rado da se vrate

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vubs sretno sutra

A sto se snova tice... Hvala ne bih vise! Prvi san da imam pokvareni zub i ide krv... Taj dan sam prokrvarila i zavrsila u bolnici! A ako me mm malo sexualno isprovocira... Kaze mi da dahcem po noci! Pa kako i necu, a kazu da to potice kontrakcije pa nastavi li on tako boravak mu ne gine

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozz cure! nisam dugo bila, samo da javim da sam rodila svog dečkića 11.7. Mj dana ranije od termina..bila sam sveukupno u bolnici 46 dana, od 32 tt do 35 tj kad su me porodili carskim putem...a onda još malo dok je mališa bio spreman ići sa neonatologije doma. Tako da smo doma već 20 dana..uživamo i snalazimo se.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Čestitam vucice!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vucice cestitke od
    Najteze je iza vas, a sada lijepo uzivajte

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Vucice, cestitamo od ❤ Mazite se i pazite.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vucice, cestitam!
    Zasto su te porodili tako rano?

A te seksualne snove imam s vremena na vrijeme. U prva dva tromjesecja cesce, u trecem rijetko, iako ne bi imala nista protiv da se proceste.
    Kad sam ja svojoj gin rekla za orgazme u snovima, jer sam mislila da ih ne smijem imati zbog mirovanja, rekla mi da smijem, da oni ne mogu nista napraviti (jedino bi mi bilo zabranjeno da sam se pocela rano otvarati). I bas se sada prorijedili... :/

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Vucice, cestitam!!! Uzivajte!

Ja s prvim malcem imala neke mocne snove pune simbolike, i to prije nego sam znala da sam trudna. Sanjala majke medvjedice i jos neke divlje zivotinje za koje je ispalo da su simboli plodnosti. S ovim sad malcem sanjala isto zive, al mracne snove tu negdi na pocetku trudnoce.

A u zadnja dva tjedna, dva put sanjala da krenuo porod. Mozda se nesto kuha

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I mene uhvatilo neko sredjivanje kuce. I bacanje nepotrwbnih stvari!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Koja mene paranoja puca u zadnje vrijeme od puknuca vodenjaka. Kad god se dignem s kauca ili kreveta, ili ako malo duze stojim (pod duze stajanje kod mene se smatra par min. i duze), imam osjecaj kao da mi je kapljica pala negdje na nogu ili se slila niz nogu ili da su mi bedra vlazna. I ka ludjakinja se pocnem pipati.
    Sinoc isle mama i ja malo prosetati, i naravno ja opet imala isti osjecaj, lipo na sred ceste digla haljinu i isla se pipati po bedrima.
    I tek kad stanen sa opipavanjem sebe, sjetim se da ne moze kapati, ako pukne onda ce prvo gacice biti mokre. Al aj ti to ludi objasni... Pa ja stvarno vise nisam normalna!!!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Nase cure su Eva, Lucija i sad stize Maša. Svaka seka daje iducoj seki ime.
    Da je bio braco, Lucija bi bila Spiderman, a Maša-Papuča!

Da je Janko davao ime bratu bio bi Kuki Buku ili Muku Luku il nesto jednako inspirativno. Ovako ce bit Nikola. Curica bi bila Margita.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bmaric, i ja sam svasta pipkala

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Nego zasto ne moze na porod?
    To se u nasem rodilištu ne radi, mislim da jednostavno ne daju jer ne daju..... To je malo rodilište bez sale ili anesteziologa, samo dr i babice, za porode bez komplikacija koji idu svojim tokom. A bi li mogli pustit muza, mogli bi, nije tijesno i ne bi smetao. Al sta ces, nismo tako naprednih stavova kao vi u velegradu. ;-P.

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Bmaric - nije to nista. A isto samo cekam da procuri i stalno se gledam. A onda procitam da je urin lagano kiseo a plodna voda luznata. I da imaju ulosci u ljekarni koji to mogu pokazat promjenom boje. A ja prof. kemije, uzmi lakmus papir koji imam doma i 2,3 puta dnevno kapkam po tom papiru i cekam da poplavi...... Što rec!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Bokic pratim vas svaki dan po malo .. Danas sam malo u depri jer sam shvatila da sam u 2 i pol tjedna dobila 2,5 kg .. Kako je to moguce toliko ? ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Bokic pratim vas svaki dan po malo .. Danas sam malo u depri jer sam shvatila da sam u 2 i pol tjedna dobila 2,5 kg .. Kako je to moguce toliko ? ;(

Viki, da te malo utjesim... ja sam u 2,5 tjedna dobila 3 kg, a isto mi nije jasno kako. Jedem kao i u pocetku trudnoce kad sam dobivala po 1 kg u mjesec dana.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

VeraM, bio bi mi jasan taj osjecaj da ne nosim gacice, pa moze kapnuti na nogu (ja osjetim kao da kapne na potkoljenicu), mada ne bi moglo kapnuti ni na potkoljenicu, jer su mi se bedra sastavila (nikako se ja naviknuti na trljanje bedra o bedro dok hodam, pa izgledam ka da sam se da oprostite "ukakala" dok hodam).
    Ali eto, ja i masta mozemo svasta.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Bmaric ali ti si pred kraj a tad se i dobiva tako a ja sam 23tt ok ovih dana se malo vise papa ali opet toliko naglo

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni su cure na vjezbacicama objasnile da je to sve (kilogrami) voda :D

Inace, ko je izgubio apetit, moze ga potrazit kod mene. Ja ga imam na pretek.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Vucice cestitam

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ja sam oko 5 mj trudnoce u mjesec dana dobila nekih 5 kg. A prije i poslije tog skoka po 1 kg mjesečno. Mozda i ti imas takav skok pa ce se stabilizirati. A pred kraj stvarno je voda. Ja u zadnja 2 tjedna dobila 2 kg a jedem i manje nego prije. Kazu mi svi da sam malo otekla u licu pa mislim da je to ta famozna voda pred kraj trudnoce.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam lijepo sve procitala i sve zaboravila. I onda sam opet procitala-i opet zaboravila! Tuntlo trudni!

Ajd nesto je ostalo:

-vucice, cestitamo!!!! Zasto si zavrsila u bolnici, sto se izdogadjalo?

-Kuki, Luki i ostali Smogovci

-Marko, Janko, Matilda i Margita-predivno

bmaric-ja sam tek sad ulovila da si iz Zadra. Tamo sam studirala. Kapanje, 'bedrotrlj'- I feel you, sis..

-gnijezdenje-ja ga obavila. Renovirali pol stana (sanja-svaka cast tvom muzu, moj zna samo ofrlje ili zas*at

-kile- ja imam ups and downs s apetitom. Ali ne bih rekla da je sve voda pred kraj mada ja ne mogu vise saku stisnut. Na porod idem u japankama.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Viki, ja sam te 3 kg dobila od pocetka 26 do sredine 28 tt. Zadnji put me dr (moja na go, pa sam isla kod privatnika) nije vagao. Na pregledu u utorak ce biti punoh 5 tjedana id zadnjeg vaganja. Jadna ja kad vidim cifru na vagi...

QueenBee, yes, Zadar... pa ako budes dolazila, javi se

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

-sexy snovi-prosla i tu fazu u 2.tromjesecju

-jos o gnijezdenju-ja sam 2x sredjivala torbu za rodiliste; maloprije dosla s cirama iz grada jer sam isla kupiti ogrtac koji mi jos fali; svu baby robicu br.50-68 oprala/opeglala/poslozila po brojevima; oprala kosaru za kolica, AS, sling i mei tai; oprala i platnene pelene, svedske i gaze; kupila sve za pupak (mrezice šesticu, sterilne gaze iliti 'zlozenec', tyrosur i octenisept); pripremila kadicu; slozila robicu za bebu za izazak i stavila svom muti od muza u AS...ostalo mi jos smislit u cem cu ja iz rodilista izaci. Ponukana dosadasnjim iskustvom, u cem udjes-u tom uglavnom i izadjes.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Viki nemoj se brinuti... Ja tu u svakoj trudnoci dobim +30kg!
    Qbee, jasno da zna kad mu zena zna dobro raspored napisat
    A sto se tice vode, oticanja... Dakle moj M je rodjen u kolovozu, na porod sam dosla u muzevim natikacima! A on nosi 46-48br.
    U predradaoni sestra, sestru zove: ajmee vidi jooj noge!!
    Naravno da sam pitala kaj to prvi put vidite? Da je bila mladja mislim da bi joj rekla jel to ona jucer pocela raditi, pa joj sve novo?
    Ali ipak najinteresantniji su bili komentari uze family... Ajme kak si debelaa, pa me cak i slikali i pomalo se rugali... A onda kad sam se vratila na svojih 55kg., aaa pa to je bila sve voda! Ouu yea

Qbee sa L mm je bio u inozemstvu...sve sam objasnila svekrvi, koja je bilaa full zainteresirana! Toliko da kad je doso po nas, dosao samo s sjedalicom bez stvari za bebu... Jer ona ne zna gdje su??? Pa se lijepo vracao doma, otvorio ormar i vidi cuda mala torbica sa baby stvarima!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Vera M pa i meni je ovaj skok u 5 mj trudnoce a do 5mj dobila svega 2 kg .
    Bmaric ocito to ide tako u 5-6mj..
    Lijepo Zadar je moj najdrazi grad,tamo sam i rođena

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

da je to sve (kilogrami) voda :D

Te sigurno jos nisu bile trudne

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Queenbee super si ti to sve organizirala i pripremila mene je iskreno strah toga pojma nemam sta sve trebam pripremiti strah me da nesto ne zaboravim.. Ti to vec iz iskustva ipak je treci put

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

VeraM mislim da po pravima mu ne smiju zabranit. Ima tu na forumu prava rodilja, i na drustvenoj mrezi hrv.udruga doula koja ti mogu da ti savjet.
    Reklabbih da je to isto kao i rodiliste prijatelj djece, a onda se toga ne drze
    Koji grad u pitanju?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-ja mom napisem i nacrtam i on svejedno nesto zezne. Npr.'baci smece i kupi vrhnje'. On baci vrhnje i ode na kavu. A muzeve natikace i iznenadjena sestra :D

Ja sam prvu rodia u 11.mjesecu. mislim da sa u uggsicama dosla na porod, ali jakna je bila mega problem. Svekrva dosla kao u pomoc i donijela mi svoju pelerinu. Kud je za dvi glave vislja od mene tud ta pelerina kroja kao djecje kabanice. Obukla ja to...misa ti poljubim kao crkveno zvono sam izgledaa. Bibak od glave i ostalo kao buhtla skroz do poda. Koma.

Vjerujem-drzim fige da je sveok. Drago mi je da ides na pregled. Javi nam se!

Viki-pitaj sto god te zanima

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

bmaric-da znas da se hocu javiti budem li dolazila!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

da je to sve (kilogrami) voda :D

Te sigurno jos nisu bile trudne
    Ma jesu, jesu to sve mlade mame - tu na forumu

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Btw-rekla mi teta u pekari danas da mi se trbuh spustio (jao sto to jadno zvuci-u pekari kupit prognoze o porodu). A bas jutros nekako gledam taj svoj stomak odozgor i nekako mi se manji cini. Obješeniji. Zgaravica mi nestala, a sav pritisak osjetim u zdjelici.
    Hmm..
    Sutra ujutro je pregled. Uzimat ce bris. Nijezna je kao multikultivator. Ne bi se cudila da se nesto potakne nakon tog grubog cackanja.

I mrzim kad mi govore 'samo se opustite, znam da malo boli'. Da nisam u onom kompromitirajucem polozaju secirane zabe, svasta bih i rekla.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam zasad kupila uloske i pelene za rodiliste. Imam i platnene, al ne za skroz malu guzu to cemo kad se vratino iz rodilista pa mozda kroz jos koji tjedan. I jos se vratile kod nas dvi kutijetine robice koje vec sest godina kruze od jednog do drugog djeteta u familiji - s tim da se za svako dijete kolicina robice poveca za dvi tri vrecice.

Krevetac ovaj put necemo ni sastavljat nego odma u krevet s nama - samo da prije toga izbacimo statirijega on ovih dana dobiva svoj krevet koji ce za pocetak bit priljubljen uz nas.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Je, voda je

No, iskreno, sto god bilo-voda/maščoba/dlake...-ode vrlo brzo cim se vratimo u pogon nakon poroda. Setnje, rad po kuci, nocna dizanja...no sikiriki! Jos ako nadjete vremena i volje za trening, opet cete se osjecati dobro u svojoj kozi

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nije da vam vadim mast...ja sam u prvoj trudnoci dobila 5kg, a u drugoj 2kg

bebe normalne tezine, 3600/3100

ajme kako sam ja gladna,stalno bi nesto zvakala, a sve mi bez okusa
    jeli vama tako?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadranka-jeste mu kupili neki fensi-šmensi krevet tipa Jurića i sl.?
    Kako bi ja sebi tako neki ludi krevet uzela...ali sto ce staroj babi takva igracka. Gledam curama kupiti krevetna kat, ali ne znamo koju stavit na gornji bunker. Starija spava kao pauk na speedu, nogu i ruku posvuda. Mladja opet spava etažno-glava i ruke na krevetu, nogama stoji na podu. Kao neki pijanac sto se presamitio preko plota i tako zasp'o. I koju sad stavit na kat?

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure ja sam vec lagano u panici. Danas me vecinu dana bolio trbuh kao menstrualni bolovi lagani, al nije islo u leda. Sad vise nema te boli, ali imam kao BH kontrakcije svake 3-4 minute. Ne boli me nista, osjecaj je kao i do sada kad sam ih imala par na dan. Pijem jednu tabletu Mg jednom na dan. Ne znam sta da radim? Dajte mi savjet, molim vas :/ danas sam 33+5
    Posljednje uređivanje od Tajci66 : 17.08.2016. at 22:59

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Vjerujem-ne vadis samo ti nama javi dobre vijesti sutra, a lako za kile! Mene 'pita' slano stalno, ali nikako naci odgovarajucu namirnicu..

Shopping za rodiliste i prve tjedne je kod mene ovaj: jednokratne gacice, ulosci vir80/lola lady, ulosci za grudnjak za dojilje, ibuprofen i lekadol (recnu li me opet), jednokratne pelene za bebu najmanji broj dok pupak ne otpadne, mrezica br.6 2 kom, sterilne gazice 5x5cm, tirosur prasak (stara skola), octenisept sprej, krema za guzu (mi po pavlovicevoj mlatimo sa svakom), fizioloska za nosic (toga uvijek imamo u kuci), mekanu cetku za kosicu. Ima vec popis ovdje na forumu, ali mislim da je odvojen popis za rodiliste od popisa za novorodjence. Eh, da, uzela sam jos i 2 paketa vlaznih maramica i vate/blazinice za prat guzi.
    Grudnjake za dojenje i spavacice imam otprije. I tetre i gaze.

Sanja, Jadro, vjerujem-sto sam izostavila?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tajci-ja bih podebljala Mg na 600-700mg
    Ako se smiruju, mozda su pripremni trudovi?
    Imam i ja kontrakcije uredno na 4-5min razmaka i traju po par sati. Otisla sam na hitnu prije 10ak dana kad su bile bas bolne.
    Ako ce te to umiriti, odi na pregled u hitnu da budes sigurna.
    Jesi otvorena? Je li ti ispao čep?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Tajci, probaj pojacati Mg na 2x dnevno, lezi kad osjetis da ti dolazi kontrakcija ili ako lezis onda malo prosetaj. Ne znam sto drugo da ti savjetujem.

QBee, pa svaka ti cast. Ja kupujem zbrda zdola, stvari za bebu u kuci ka u prici, mama kad god ode u grad donese nesto od robice, a kad pogledam popis koji stoji na stolu od nekih 40ak tocaka kod mene prekrizene 5.
    Moram sve pripremiti u sljedeca 3 tjedna, da budem spremna kad udjem u 9. mj.... i naravno dok jos me noge mogu nositi...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Svaka je trudnica drugacija. Moje kontrakcije isto ne idu u ledja ili je bol u ledjima konstantna dok se kontrakcije izmjenjuju u donjem dijelu stomaka kao jaci menstrualni bolovi praceni stvrdnjavanjem trbuha i osjecajem pritiska na dno zdjelice i guzu.
    Nisam mjerodavna jer sam viserotka i sa skracenim cervixom.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

bmaric-velim ti, kod mene sve neke munjare u obitelji. Ne smijem nista ostaviti njima da naknadno kupuju jer uredno donesu neke nebuloze. Zadnji put rekla mami da bi pirosku sa sirom iz pekare-ogladnila od poroda. Evo mame nakon 4 sata nosi home made palacinke s eurokremom u kutiji od Clever sladoleda. Gdje ces mi to donijeti, meni epiziotomirali epiziotomiju a ne pustaju kuci dok ne kakas. U zivotu se nisam vise napatila za jedan obicni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •