Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Istina je da imam mršave gene ali isto tako je istina da su svi u mojoj obitelji jako fizički aktivni i prehrana je ajmoreći ona koja se danas promovira kao zdrava i popularna. Po malo, kuhano i šareno. Ja sam sigurna da kad bi se prešaltali na masnu spizu s tonama kolača, slatkoga i kad bi svo kretanje obavljali u autu ili javnom prijevozu, mršavi geni nebi igrali preveliku ulogu. I ne mislim uopće da popunjene žene ne vode računa o sebi ali razlika je kad je netko popunjen salom ili čvrstom masom. One žene koje su deblje a sa čvrstom masom sigurno imaju uravnotežen ritam-baš taj koji je "popularan" što kažete. Imala sam i ja fazu nakon zadnjeg poroda da kile nisu išle dolje tako brzo i lako kao ranije pa sam poptuno izbacila slatko i bacila se na fizičku aktivnost u obliku hodanja satima. Imala sam i faze kad sam bila toliko aktivna da sam zaboravljala jesti pa sam otišla u drugu krajnost. Pa nekako uvijek pazim da to bude zlatna sredina
Trina, po nekim mjerilima zivim prilicno zdravo.
Jedem kuhano, voce i povrce redovito, ne pijem osim prigodno za rodendane i to malo, ne pusim, spavam redovito i dovoljno. Pijem vodu i dvije kave dnevno . Idem redovito na preglede.
Ok, krecem se nedovoljno i ne vidim dovoljno sunca jer sam na poslu 8 sati dnevno , plus putovanje autom 1 sat.
Ali ocito jedem previse.
Vjerojatno bi jela manje da pusim i pijem vise kave. Mozda i vise rakije.
tada bih bila vjerojatno bila i mrsavija.