Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis , mene druge ovisnosti ne diraju.
    Cigareta mi smrdi, a piva ne pase.
    Tako da bez imalo zrtve ne konzumiram niti jedno od to dvoje.
    Niti se osjecam zakinuto.
    Isti osjecaj kao i kod tebe kad pojedes pola djecje porcije za rucak.
    Oprosti ali i ja bi mogla teglu Nutelle pojesti u jedan dan ili kesicu čipsa da mi bude pod normalno. Mogla bih kuhati pohano i pomfrit češće od jednom godišnje, kao i naviknuti se na popodnevno ležanje na kauču. Ali izbjegavam svjesno sve od toga, ne baš zato što ne volim Nutelu ili čips i mrsko mi je izležavati se ispred tv-a. Nisam tip od vježbanja pa to nadoknađujem hodanjem, šetnjom, pa i kućanskim poslovima, vrtom, cvijećem..Svaki put kad krene tema debljine, uvijek osjećam prezir debelih kontra mršavih, što je totalno bezveze.
    Što se kontrole tiče, jako se kontroliram s cigaretama i kavom jer da radim onako kako me vuče, pušila bi tri kutije dnevno i kuhala kavu svaki sat.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti ali i ja bi mogla teglu Nutelle pojesti u jedan dan ili kesicu čipsa da mi bude pod normalno. Mogla bih kuhati pohano i pomfrit češće od jednom godišnje, kao i naviknuti se na popodnevno ležanje na kauču. Ali izbjegavam svjesno sve od toga, ne baš zato što ne volim Nutelu ili čips i mrsko mi je izležavati se ispred tv-a. Nisam tip od vježbanja pa to nadoknađujem hodanjem, šetnjom, pa i kućanskim poslovima, vrtom, cvijećem..Svaki put kad krene tema debljine, uvijek osjećam prezir debelih kontra mršavih, što je totalno bezveze.
    Što se kontrole tiče, jako se kontroliram s cigaretama i kavom jer da radim onako kako me vuče, pušila bi tri kutije dnevno i kuhala kavu svaki sat.
    Ne kuzim. U kuci imam vrlo rijetko Nutele i cipsa, a kad imam jos rijede jedem . Ali ne jedem ko pticica ostale obroke.
    i naravno da osjecas vibru prema mrsavima. Dosla si na temu o kojoj zapravo ne razumijes puno, jer to nije bio niti je ikad tvoj problem.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Dosla si na temu o kojoj zapravo ne razumijes puno, jer to nije bio niti je ikad tvoj problem.
    Nije ok ogranicavati sudjelovanje nekome na temi.Tom logikom nezaposlene ne bi mogle pricati o poslu, zene koji nisu trudne ili majke na temama o trudnoci i djeci...itd.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ok ogranicavati sudjelovanje nekome na temi.Tom logikom nezaposlene ne bi mogle pricati o poslu, zene koji nisu trudne ili majke na temama o trudnoci i djeci...itd.
    Ne znam - mozda betko otvori temu s pitanjem kako prestati pušiti.
    I dodje nas par tamo se isčuđavati da kak uopce pusi da to jako smrdi i da je tak jednostavno zivjeti zdravo i imati samokontrolu.
    A objektivno, cigareta ti se gadi, nis ti ne znaci u zivotu, i jos se iscudjavas da ona nekome nesto znaci

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ocito je da nikog ne ogranicavam jer na temi pise barem 50% ljudi koji imaju normalnu tezinu ili su mrsavi , i sve to od kad znaju za sebe i bez nekog prevelikog truda.
    ok, mozda se " vaditi mast " moze i na taj nacin, budemo vidjeli...
    Posljednje uređivanje od sirius : 30.01.2017. at 20:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •