Ako misliš da je moja mršavost rezultat cigareta, kave i rakije, nije. Ja se konstantno krećem, hodam satima, fizički sam aktivna stalno, osim kad spavam noću. Jedem dva puta dnevno, od kolača jedem dvije, tri vrste i to ti dođe jednom mjesečno možda. Ne pijem alkohol osim u prigodama (ljeto neću računati, tad skoro svaku večer ali ne više od dvije, tri pive), kavu jednu dnevno jer imam tahikardiju pa me smijem. Svaki dan kuham a porcije su mi manje od dječjih. Hoću ti reći da mi je jasno da imam mršave gene ali da promijenim stil života lako bi se opustila. I mislim, tj znam puno žena koje se bore s kilama ali količinski jedu dnevno koliko ja u dva, tri dana, ne kreću se i bureci, kolači, pomfriji, hamburgeri i takva vrsta spize im je uobičajena. Nisam ja uvijek pušila-imala sam pauze četiri puta trudnoće+ cca godinu ili dojenja za svakoga. A kad malo razmislim, u našoj kući hrani se pridavalo pažnje nula bodova. Niti smo pričali o tome, niti smo satima sjedili za stolom kako mnoge obitelji rade. Valjda stvar navike. Ali eto, samo sam htjela reći da iako nisam sklona debljanju, nije to samo stvar prirode nego navika