Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad sam ju tražila u knjižnicama, našla sam u samo 4, al moja ima čak 2 primjerka. Napravila sam rezervaciju i čekala me.
    Sad čitam Elenu Ferante: Dani zaborava. O prevarenoj napuštenoj ženi i njenoj patnji. To mi uvod za njenu tetralogiju koju planiram za ljeto. Moram doći do rajona, toliko spominjanih na ovom forumu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Sad čitam Elenu Ferante: Dani zaborava. O prevarenoj napuštenoj ženi i njenoj patnji. To mi uvod za njenu tetralogiju koju planiram za ljeto. Moram doći do rajona, toliko spominjanih na ovom forumu.
    Uh, meni su Dani zaborava bili nečitljivi. Toliko mi je bila odbojna glavna likica da nisam knjigu mogla dočitati do kraja, strašno me nervirala. Dok sam s tetralogijom oduševljena, baš mi je gušt čitati. Jučer sam na rezervaciji uspjela dobiti treći nastavak malo mi je žao da je neću otkrivati na ljeto, ali pitanje bih li je za ljeto uspjela dobiti, a ovako, možda na ljeto uspijem dobiti neki od ta 4 primjerka Zulejhe (već sam tražila tu knjigu, pa je baš i nema).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, meni su Dani zaborava bili nečitljivi. Toliko mi je bila odbojna glavna likica da nisam knjigu mogla dočitati do kraja, strašno me nervirala. Dok sam s tetralogijom oduševljena, baš mi je gušt čitati.
    Meni nije, čini mi se realan prikaz bijesa, nefunkcioniranja i ponovnog funkcioniranja nakon raspada braka. Tetralogija je puno čitljivija, ali i meni se dogodilo što mi je jedna frendica rekla - u knjizi 3. i 4. će te malo njih dvije umoriti (nisam radila pauzu), tj. glavnom liku bih najrađe bila rekla - dosta više s Lilom i neighbourhoodom /rajonom!!!! Ali, dok je trajalo guštala sam, lijepo Ferrante priču prede, ovo su minorne minorne zamjerkice razmažene čitatateljice.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.05.2018. at 10:57

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, meni su Dani zaborava bili nečitljivi. Toliko mi je bila odbojna glavna likica da nisam knjigu mogla dočitati do kraja, strašno me nervirala. Dok sam s tetralogijom oduševljena, baš mi je gušt čitati. Jučer sam na rezervaciji uspjela dobiti treći nastavak malo mi je žao da je neću otkrivati na ljeto, ali pitanje bih li je za ljeto uspjela dobiti, a ovako, možda na ljeto uspijem dobiti neki od ta 4 primjerka Zulejhe (već sam tražila tu knjigu, pa je baš i nema).
    Stavi Zulejhu na rezervaciju.
    Uf, nisam planirala pokrenuti lavinu s rajonom, samo sam spomenula da čitam Dane zaborava i planiram za ljeto tetralogiju.
    Mislim da ne bi reagirala ko Olga. I mene mnoge stvari nerviraju. Al ko zna? Nisam prošla njenu sudbinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •