svim maturantima danas dobra zabava
i da se svi upišu na željene fakultete

(temu gimnazije pratim već godinama, davno prije nego mi je mala bila za upisivati srednju, i nekako sam joj se veselila, na ovu temu sam došla malo sa strahom, i sve je izbjegavam, ono kao, daaaleeeekoooo je to još, ne želim razmišljati o surovosti brzine prolaska vremena)

rasprava je od jučer, ali kao žirafa kad se nakon pola sata počne smijati vicu "dok to dođe gore do mene....."

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Sasvim je dovoljno da su nakon krvnickog rada benefiti veci.
Onda i krvnicki rad ima barem svrhu i smisao.
Iako stvarno ne vidim sto je tu tako posebno da se ovom djetetu treba diviti. Imala je sve predispozicije da to postigne. Neka joj je i mentalnog zdravlja i stabilnosti u zivotu pa ce i nastaviti tako.
Katarini želim svu sreću, da i dalje bude tako uspješna
i da se, kako je izjavila da su joj namjere, sretno vrati u Hrvatsku, koja će, po prognozama njene majke do njenog povratka već biti mala Švicarska, pa da i ona da svoj obol
nego mene zanima (nije da mi dijete misli na Harvard) kao se dobiva ovo "]Katarina Kitarović, kći predsjednice Republike, kako doznajemo s Pantovčaka, uz preporuke škole i profesora iz zagrebačke XV. gimnazije dobila je i preporuke iz Washingtona i Bruxellesa "