Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1670

Tema: Strajk nastavnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto predrasude? Doslovno sam guglala: Zašto vjera brani štrajk? i jedino povezano objašnjenje koje mi je izbacilo je bilo ovo koje sam kopirala, od katoličke crkve. Da mi je izbacilo objašnjenje iz nekih muslimanskih zakona, stavila bih to.
    S tim da nigdje ne piše da vjera brani štrajk, a u Bibliji u nekoliko tekstova stoji da radnika treba na vrijeme i pošteno platiti i da je suprotno tome veliki grijeh.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    S tim da nigdje ne piše da vjera brani štrajk, a u Bibliji u nekoliko tekstova stoji da radnika treba na vrijeme i pošteno platiti i da je suprotno tome veliki grijeh.
    Pa da, piše i u ovome što sam stavila da je štrajk prihvatljiv ako nije protiv ciljeva za opće dobro i ako nije nasilan. Znači da je ovaj štrajk od strane crkve i opravdan i prihvatljiv. Možda se osoba koju se spominje samo htjela izvući na taj način jer će ljudi manje pitati i nagovarati ako kaže da je zbog vjere nego ako kaže da je zbog straha. A možda je i neke druge vjere. U svakom slučaju ima pravo na svoj stav i na postupanje u skladu sa stavom, ja u to ne ulazim.

Ma Lili okej, kažem samo da mi je jedino to izbacilo, a za druge religije ništa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •