Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kaae, ali tvoja priča potpuno iskače iz okvira čini mi se svačijeg iskustva, nije čudo da si neshvaćena. A nije ni važno da te forum shvati, važno je da riješiš svoju specifičnu situaciju.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae, ali tvoja priča potpuno iskače iz okvira čini mi se svačijeg iskustva, nije čudo da si neshvaćena. A nije ni važno da te forum shvati, važno je da riješiš svoju specifičnu situaciju.
    Ma slazem se skroz. Sto se situacije tice, sad mi je vise dosadilo i cekanje, ali nemam drugu soluciju. Proizvodjac kaze kraj godine, ali nista jos nisam dobila.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ah opet zašto prije vako zašto sad ne onako...

Svaki put kad se krene u temu da treba još smanjiti unos kalorija za mršavljenje ako se uz postojeci unos ne mrsavi dobijem nazad "a zašto pod ovim/onim uvjetima i uz više kalorija se ne deblja"
    Pa zato što neiskoristavanje raspoložive energije za pohranjivanje u mast ne krši niti jedan zakon fizike. Za razliku od potrošnje nepostojećeg energije.

Ali samo daj ti dalje o magiji, i meni se čini da si se od nje udebljala. Nadam se da ti je sad srce na mjestu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •