Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zaista ćeš krunski zaključak da izvučeš iz nečijeg no name komentara na knjigu?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Zaista ćeš krunski zaključak da izvučeš iz nečijeg no name komentara na knjigu?
    Apsolutno ne. Zaključak sam odavno izvukla i ovdje obrazložila. Krunski su obično dokazi ne zaključci

Komentar je samo zgodan dodatak koji samo potvrđuje da u predloženoj knjizi u sadržaju koji je obrađen nije nađeno dokaza suprotnom.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 20.12.2022. at 12:44

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ali ovako narodski, budući da ne poznam problem, mogu zamisliti da nekome tko ima tvrdu stolicu hrana iz želuca sporije prolazi i možda se može temeljitije iz tankog crijeva iskoristiti što se već treba, a netko tko je sklon proljevima gubi vrijedne hranjive sastojke. To je jako banalni primjer. I možda skroz kriva pretpostavka, možda svim ljudima na svijetu hrana jednakom brzinom prolazi kroz tanko crijevo, neovisno o duljini i arhitekturi tankog crijeva.

Još mi pada na pamet i da kod muškaraca i žena vjerojatno isto ima razlike i da postoji razlog zašto muškarci imaju više mišićne mase. A isto tako i da postoji "srednji spol" kod kojeg su opet neke razlike. Odnosno ja ne vjerujem u binarni muško/ženski sustav, tako da i tu moraju biti neke razlike.

I kod ovog mislim na relativno zdrave ljude. Kod nekih metaboličkih poremećaja mora biti razlika.

Dakle mislim da se većina nas uklapa u te modele, da se dio ljudi ponaša vrlo slično, da unutar tog modela postoje granični slučajevi koji se još uvijek uklapaju u njih i na kraju da postoje ljudi koji se ne uklapaju u te modele.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •