Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    savršeno
    samo mi reci jel bi dala da ti dijete operira i liječi houmskuliran nazovikvazi kirurg
    Ne postoji HE visoko (fakultetsko obrazovanje). HE djeca upisuju normalne fakultete. Iskreno, nemam pojma da li su mi dijete operirali ljudi koji su u jednom djelu svog života imali HE obrazovanje (nisam pitala), ali sigurna sam da su završili normalne fakultete , jel bez njih nebi mogli biti kirurzi.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne postoji HE visoko (fakultetsko obrazovanje). HE djeca upisuju normalne fakultete. Iskreno, nemam pojma da li su mi dijete operirali ljudi koji su u jednom djelu svog života imali HE obrazovanje (nisam pitala), ali sigurna sam da su završili normalne fakultete , jel bez njih nebi mogli biti kirurzi.
    ali što ako roditelj i dijete drže da je fakultet nepotrebna institucija, te da svaka iole načitana osoba može to doma odradit
    mislim, ako ne zna mama, zna tata, ako ni on zna deda, susjed... netko sigurno zna, pa u zamjenu za kobasice može naučit 19ogodišnjaka

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Jel ti znaš jednako dobro skuhati kao neki profesinalni kuhar u restoranu?
    ne.
    ali znam jako dobro skuhati

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ali što ako roditelj i dijete drže da je fakultet nepotrebna institucija, te da svaka iole načitana osoba može to doma odradit
    mislim, ako ne zna mama, zna tata, ako ni on zna deda, susjed... netko sigurno zna, pa u zamjenu za kobasice može naučit 19ogodišnjaka

U teoriji moguća je takva ideja, ali onda se tada takva osoba ne bi mogla zaposliti u bolnici na operacijama ili bilo gdje je potrebna diploma. Znaći takva osoba ne bi mogla u sustav osim kao, recimo, slobodan umjetnik.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    U teoriji moguća je takva ideja, ali onda se tada takva osoba ne bi mogla zaposliti u bolnici na operacijama ili bilo gdje je potrebna diploma. Znaći takva osoba ne bi mogla u sustav osim kao, recimo, slobodan umjetnik.
    znači onda, što? ideja roditelja mu je isplanirano, od malena, uništila život. zar ne?

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    O, Bože! Ne! To ne postoji HS je do kraja srednjeg obrazovanja.
    to je negdje propisano?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

znači onda, što? ideja roditelja mu je isplanirano, od malena, uništila život. zar ne?

Čuj, nekad ideja roditelja uništi dijetetu budućnost i unutar formalnog obrazovanja.
    Ali rado bi da se ne razmišlja tako da roditelj želi loše dijtetu i da fura svoje ideje (u svakom sistemu) ako one ne koriste dijetetu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne.
    ali znam jako dobro skuhati
    Pa eto, "jako dobro" je sasvim dovoljno.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I još da dodam - ja ne omalovažavam nikog i ništa. Sasvim sam sigurna da je društvo kakvo jest za nekog idealno - ne zato jer je taj netko po mom totalni kreten, nego zato jer taj netko možda za razliku od mene ili ima mogučnost nalaženja nečeg jako pozitivnog u današnjem načinu života, ili se osjeća dobro u ovom kolektivu, ili bla bla bla...za mene kao pojedinca, ovo društvo je takvo i takvo, i to što za tebe nije ne ćini tebe niti boljom niti lošijom od mene, samo drugačijom. I da ti meni rečeš: Za mene je HS užas, ja to svom djetetu nikad ne bi priuštila, ali ti svakako provaj - ja se ni 5% neću naći uvrjeđenom niti ću mislit da ti misliš da si bolja od mene. Ne znam, jel kontaš što želim reći? Pa ja imam mainstream frendica koliko hoćeš, ne bi ih mjenjala za neke cool alternativke nikada, ali one šalju klince u školu i cjepe ih, ja ne - ta razlika nas niti malo ne ugrožava.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A što se medicine tiče, jako puno "neobičnih" načina lječenja je počelo biti sve popularnije i ljudi se zapravo često okreću alternativi i kod najtežih bolesti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •