Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da. i gdje je otvorena opcija da ona njemu bude direktorica.
    A ja mislim da necemo jos dugo gledati ovaj film jer ce, kako je krenulo, skolovanje zaista biti omoguceno samo najbogatijima. Pogledajte sto se dogada na sveucilistima u Italiji i Engleskoj (otpusta se ogroman broj prosvjetnih radnika, ukida se dosta smjerova na fakultetima i to onih koji nisu profitabilni i ne idu niz dlaku potrosackom drustvu, sve manje novaca iz proracuna ide u obrazovanje, skolarine su se drasticno povecale). Konzumerizam je pojeo i kulturu.

(ali uvijek nam ostaje HS )

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa Vidi poruku
    A ja mislim da necemo jos dugo gledati ovaj film jer ce, kako je krenulo, skolovanje zaista biti omoguceno samo najbogatijima. Pogledajte sto se dogada na sveucilistima u Italiji i Engleskoj (otpusta se ogroman broj prosvjetnih radnika, ukida se dosta smjerova na fakultetima i to onih koji nisu profitabilni i ne idu niz dlaku potrosackom drustvu, sve manje novaca iz proracuna ide u obrazovanje, skolarine su se drasticno povecale). Konzumerizam je pojeo i kulturu.

(ali uvijek nam ostaje HS )
    mi pričamo o stanju u RH danas.
    U RH danas su opcije za većinu djece najbolje moguće, neovisno o imovnom i intelektualnom stanju ostatka familije. BArem što se školovanja tiče. Odškolovati se može (skoro pa) besplatno.
    Dokle će to durati-ne znam.
    Ja sam se odškolovala gotovo djaba.

KAsnije funkcioniraju drugi-kojekakvi truli principi-al poticati da i školstvo krene u tom smjeru-pa ja mislim da to nije cilj.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I nije to samo socijalno motivirano, to se i financijski isplati.
    aha, mislis li da ce tako i nasa vlada razmisljati?

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa Vidi poruku
    aha, mislis li da ce tako i nasa vlada razmisljati?
    Ne znam, ne očekujem od njih ništa posebno. Ali kad gledam vrunske stručnjake koji mi predaju na faksu i sjetim se svojih srednjoškolskih profesora ipak - vjerujem u bolje sutra. Ne znam zašto onaj tko ne vjeruje ne ode živjeti van iz HR?

Uostalom već nas dugo vode svakakvi diletanti, ali još se nije javio neki koji bi dirnuo u školstvo u smislu privatizacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •