Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
ja sam po martinom receptu sinoc ispekla kore za madjaricu.
bila sam uvjerena da cu sve baciti i preije nego sam zamjesila. jer 6 kora mi se cini nedostizno.
dakle zamjeslia tjesto, streberica sam ga izvagala, pa mjerila svaku od 6 kora da bude ista gramaza , balerina me u cudu gledala i zakljucila da je to neki teski kolac
ispale su mi kore super, dapace fenomenalo, valjala sam ih izmedju masnog papira, prenjela na pleh i skinula gorenji papir.
dakle marta hvala na receptu, iako samo kako rekoh streberski pristupila samoj izradi ponosna sam na sebe.
danas radim kremu, valjda ce biti sve OK.

bajadera me nije iznevjerila, bila je gotova za tren, vec je fali

e da napravila sam eksperiment. napravila sam dosta cokoladne glazure. podjelila je u par vrecica i planiram je otopiti u vreloj vodi i samo razliti preko kolaca. znam da sad pisem kao da sam otkrila toplu vodu, ali nisam nikad ovo radila, a ni niko oko mene. ajde recite mi da to radite i da je sve OK.
JA cekam vec par dana hoce li ih neko raditi, da vidim kako su ispale.
Ja cu ih popodne napraviti, a sutra cu kremu.
Javi kako je tebi tvoja uspjela.