Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Vrtiš jedno te isto, i ništa ne postižeš time....uopće.

Ab postoji otkad je svijeta i dok se ne otkrije neka 100% sigurna metoda kontracepcije, bit će ga, legalno ili ilegalno, a ako je već tako, moj stav je da zene treba imati mogućnost napraviti ga u ustanovi koja je za to, a ne kod nekog mesara.

Ti si očito za ovu drugu opciju.
    Ne znam što bi i trebala postići na forumskoj raspravi? Uostalom, svatko ima svoj put, neću se ispričavati ako mislim da je abortus pogrešan, mislim da je to sebičan čin, mislim da skoro pa uvijek postoji način, na kraju krajeva ako ne želim dijete mogu ga dati na posvajanje - ako se već zalomilo, a teško da se zalomi tek tako ako razmišljaš i paziš. 2 puta sam napisala svoje mišljenje neću ga više ponavljat, ako ti se ne čita zaobiđi.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    ako se već zalomilo, a teško da se zalomi tek tako ako razmišljaš i paziš
    Očito da nije to baš tako i mislim da ti uopće ne možeš biti objektivna, jbga, al tako je.

"Američka studija iz 2002. godine zaključila je da je 54% žena koje su abortirale koristile neku vrstu kontracepcije tokom začeća, a 46% nisu. Nepravilnu upotrebu prijavilo je 49% onih koji su koristili kondom i 76% onih koji su koristili kombinirale oralne pilule za kontracepciju. 42% onih koji su koristili kondom prijavilo je sklizanje ili pucanje kondoma."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •